Alchimia. Maestrul si Marea Opera - Archibald Cockren

Angajam Operator calculator, Ambalator colete, Programator PHP si alteleVezi detalii
x

Alchimia. Maestrul si Marea Opera - Archibald Cockren 978-973-111-410-1

15 Lei cu TVA
Cod produs:
978-973-111-410-1
Vandut de:
Disponibilitate:
Comenzi telefonice:
0733.94.95.00
021.311.9308
Retine & compara
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
DescriereAlchimia. Maestrul si Marea Opera - Archibald Cockren 978-973-111-410-1

Alchimia (Maestrul si Marea Opera) prezinta pe larg istoria alchimiei si teoriile alchimice ale diferitilor maestri si se descriu diferite experimente cu caracter practic. In ultima parte sunt prezentate integral doua texte alchimice de mare importanta, Tratatul de Aur si Revelatiile lui Hermes, scrieri care au reprezentat o neincetata provocare pentru alchimistii moderni, si nu numai.

Alchimia este stiinta sau, mai curand, arta care a castigat de partea sa devotamentul constant al oamenilor de cultura si interesul popoarelor de pretutindeni, de-a lungul a sute si chiar mii de ani, caci inceputurile alchimiei se pierd, intr-adevar, in negura vremurilor. O astfel de stiinta inseamna mult mai mult decat aparentele nascociri ale unor batrani excentrici.

Care a fost, insa, motivul ascuns in spatele eforturilor constante, al rabdarii neobosite in dezlegarea misterelor, al tenacitatii telului in fata persecutiei si a ridicolului de-a lungul nenumaratelor secole, motiv care l-a determinat pe alchimist sa-si urmeze neabatut drumul sau bine stabilit? Cu siguranta ceva mult mai important decat vanitoasa dorinta de a transforma metalele de baza in aur, sau de a prepara un medicament care sa-i prelungeasca scurta viata pamantesca. Pentru cei dedicati alchimiei, aceste lucruri contau prea putin, iar din relatarile vietilor lor, aflam ca, aproape fara exceptie, ei erau interesati de lucrurile spirituale, nicidecum de cele materiale, trecatoare. Alchimistii erau, mai curand, inspirati de o viziune - de viziunea omului perfect, a omului eliberat de boala si de limitele facultatilor sale mentale si fizice, stand asemeni unui zeu in deplinatatea acelei puteri care, chiar in clipa aceasta, rezida in stare latenta in straturile profunde ale constiintei umane. Este vorba de viziunea omului facut dupa chipul si asemanarea unicei Vieti Divine in toata Perfectiunea, Frumusetea si Armonia sa.

Caracteristici
Alchimia. Maestrul si Marea Opera - Archibald Cockren 978-973-111-410-1
Raporteaza o problema
Autor
Archibald Cockren
Data aparitie
2014
Numar de pagini
160
Format
200X130
Subcategorie
Istorii Secrete
Categorie
Spiritualitate Ezoterism
Editura
HERALD
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente.  Produsul Alchimia. Maestrul si Marea Opera - Archibald Cockren 978-973-111-410-1 a fost adaugat pe site in data de 06 Oct 2016.
Parerea ta conteaza !
despre Alchimia. Maestrul si Marea Opera - Archibald Cockren 978-973-111-410-1 >
Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
Noutati Carti
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured