Retur Produse

CEL.ro magazin online IT&C
Categorii
 
 
Vezi ofertele saptamanii | Lichidari | In presa | Marturii clienti | Angajari
Angajam programator PHP / MySQLVezi detalii x

Retur Produse

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii CEL.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

CEL.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care CEL.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).


Va rugam sa completati formularul de retur aflat mai jos sau sa ne notificati in scris pe email: reclamatii@CEL.ro, privind hotararea dumneavoastra de a returna un produs, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii / primirii produsului. Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face prin aducerea produselor la sediul nostru sau prin trimiterea acestora printr-o firma de curierat rapid, Fan Courier sau Cargus. Dupa completarea formularului de retur, veti primi din partea unui operator, informatiile necesare privind aducerea / expedierea produselor pentru retur. In cazul trimiterii produselor prin curierat, va rugam sa mentionati pe scrisoarea de transport – AWB, numarul cererii de retur respective.

Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale. Coletele care sunt trimise cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu sunt acceptate.

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):
 • a. Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate);
 • b. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta, etc.);
 • c. Produse de ingrijire personala (din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena: produse de ingrijire/ igiena personala, casti);
 • d. Extensii de garantii etc.

Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.

In cazul aparatelor de aer conditionat consumatorul pierde garantia in urmatoarele cazuri:

 • Aparatul a suferit interventii din partea unor persoane neautorizate
 • Aparatele care necesita instalare de personal specializat (aer conditionat, radio-CD player, etc) pierd garantia daca instalarea nu a fost efectuata de catre o firma autorizata de importator.
 • Instalarea aparatelor de aer conditionat se face numai de catre firma Complet Electro Serv. Pentru instalare indiferent de zona in care doriti instalarea, apelati numarul de telefon : 0374168303


Procedura returnarii produselor:
     
 • In privinta returului, produsele pot fi aduse personal sau prin reprezentant la sediul nostru (Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, parter, departament de service CEL.ro) ori pot fi trimise prin curierat rapid catre adresa indicata anterior (puteti apela la Fan Courier (telefon: 021-9336) sau Cargus (telefon: București: 021 - 9330 / Provincie: 021 - 9282)); in cazul expedierii prin curierat va rugam sa mentionati pe scrisoarea de transport - AWB numarul cererii aferente de retur, de forma RT XXXXX.
 •    
 • Dupa preluarea si verificarea produselor veti fi contactat /a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri (informatii complete privind adresa noastra si programul de lucru va rugam sa vedeti pagina de contact: http://www.cel.ro/altele/contact_us.html).Retur *DOA : In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie si sunt confirmate de unitatea service autorizata, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. Corsar Online SRL sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului de catre dumneavoastra.
*DOA (Dead on arrival) = produs primit defect.

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Pentru produsele achizitionate cu plata in rate fara dobanda la sediul nostru se percepe un comision de 3.5%.
Pentru produsele achizitionate plata cu cardul la sediul nostru se percepe un comision de 1%.


Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier sau Cargus in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

In cazul persoanelor juridice ne rezervam dreptul de nu a accepta retur produse aduse pe comanda speciala sau a celor care se vand intr-un numar foarte mic.

Programul pentru clientii ce doresc returnarea personala la sediul nostru si nu prin intermediul unei firme de curierat se gaseste pe pagina de contact..

Modificarea datelor de facturare de pe persoana fizica pe persoana juridica se poate solicita in termen de maxim 48 h de la intrarea in posesia produselor. Termenul de solutionare este de pana la 10 zile lucratoare si se modifica doar facturile care au chitante eliberate de catre firma de curierat pe persoana juridica. Facturile eliberate la sediu nu se modifica.


Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne contactati la adresa: reclamatii@CEL.ro.

Formular retur

Nume*
Email*
Telefon*
Nr. factura* cel de culoare gri , printat , din parte de mijloc sus a facturii
Produsul*
Cantitate*
Data livrarii produsului*
Motiv retur *
Dorinta client
Cont bancar:
Nume titular cont:
Denumire produs
Cod produs:
Observatii:
(alt motiv)
 
 
* Campurile sunt obligatorii.
Afla ultimele noutati
frigider-cu-doua-usi-lg-gtb574pzhm afiliere
CEL.ro in cifre

   800.000 comenzi onorate
1.520.000 produse vandute
   500.000 de clienti
     45.000 de produse pe site

Cifra de afaceri
 178 milioane ron in 2015
 145 milioane ron in 2014
 109 milioane ron in 2013
   89 milioane ron in 2012
   51 milioane ron in 2011
emag altex
CEL.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Retur Produse ieftin


copyright 2004-2016 corsar online srl ro26747604 j40/3617/2010 capital 200 ron sediu Calea Crangasi 10 sector 6 Bucuresti RO65RZBR0000060012483220