Produsul a fost adaugat in cos!
X
Cantitate:  buc.
Pret total:  lei

Service si Garantii

CEL.ro magazin online IT&C
Categorii
 
 
Vezi ofertele saptamanii | Lichidari | In presa | Marturii clienti | Angajari


Trimiteți produse în service doar după ce ați completat Formularul de Service!

Garantii

Formularul de Service

Listă service-uri autorizate

 1. GARANȚIA PRODUSELOR

  Produsele comercializate de magazinul online - CEL.ro provin din surse autorizate de producători sau direct de la producători și beneficiază de garanție națională susținută de unități service autorizate ale partenerilor CEL.ro sau ale producătorilor.

  În cazul certificatelor de garanție emise de producător / importator, produsele beneficiază de garanție în rețelele de service ale acestora, în centrele mentionate explicit în certificate; produsul reclamat defect poate fi prezentat direct la cel mai apropiat centru de service prevăzut în certificat. Această unitate de service va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanției; condițiile de acordare a garanțiilor, în acest caz, pot varia în funcție de producător și sunt stabilite în politicile comerciale ale acestora, la nivel național (a se vedea lista centre de service autorizate). Totodată, S.C. Corsar Online S.R.L. răspunde privind garanția legală de conformitate, în calitate de vânzător conform prevederilor legale. În cazul în care durata medie de utilizare a unui produs este mai mică de 2 ani, garanția de conformitate se reduce la acea perioadă.

  Termenii și condițiile de garanție sunt în conformitate cu prevederile legale: ordonanța Guvernului nr. 21 / 1992 privind protecția consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora. Perioada de garanție este menționată în certificatul emis de producător / importator și începe să curgă de la data înscrisă în factura de achiziție; de asemenea această perioadă este confirmată și de certificatul de garanție aferent facturii fiscale emis de CEL.ro.

  Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care s-a adus la cunoștința vanzatorului lipsa de conformitate sau s-a predat produsul persoanei desemnate de către acesta pana la data aducerii produsului în stare normala de utilizare, respectiv data notificarii în scris în vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului către consumator. Produsele de folosinta indelungata (acele produse complexe, construite din piese și subansambluri, proiectat și construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare și asupra caruia se pot efectua reparații sau activități de intretinere) defectate în termenul de garantie legala de conformitate, atunci când nu pot fi reparate sau atunci când durata cumulata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute în termenul de garantie legala de conformitate depășește 10% din durata acestui termen, la cererea consumatorului, vor fi inlocuite de vânzător sau acesta va restitui contravaloarea produsului respectiv. Totodata, produsele de folosinta indelungata care înlocuiesc produsele defecte în cadrul termenului de garantie vor beneficia de un nou termen de garantie care curge de la data preschimbarii produsului. Drepturile conferite în baza garantiei comerciale sunt în conformitate cu prevederile legale. Aceste drepturi legale nu sunt afectate prin garantia oferita.

  Operațiunile efectuate de service în perioada de garanție vor fi menționate pe documente separate; aceste documente devin parte integrantă a certificatului de garanție. Termenul maxim de soluționare este de 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul, dupa caz, a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vanzatorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare. După aducerea produsului la conformitate, acesta poate fi ridicat direct de la Service sau puteți solicita expedierea acestuia prin curier. Termenul mediu de expediere este de 48 de ore.

  Reparatiile in perioada post garantie pot dura între 10 – 90 zile.

  Aducerea la conformitate se poate efectua prin:

  • depanarea / reparația produsului;
  • înlocuirea parțială sau integrală a produsului;
  • înlocuirea cu produse cu perfomanțe cel puțin similare / egale cu ale produsului ce nu poate fi reparat sau înlocuit cu același model;
  • returnarea contravalorii produsului în situația în care reparația sau inlocuirea nu sunt posibile;

  Responsabilitățile clientului:

  Condițiile de garanție nu se aplică pentru problemele sau daunele cauzate de client sau în circumstanțe cum ar fi, dar fără a se limita la următoarele:

  1. s-a intervenit asupra produsului, a fost reparat și / sau modificat de personal neautorizat;
  2. numărul de serie al produsului (S/N - "serial number", IMEI, etc.), componentele sau accesoriile au fost modificate, anulate sau eliminate;
  3. sigiliile pentru garanție au fost rupte sau schimbate;
  4. produsul prezintă defecte fizice: lovituri, crăpături, ciobiri, rugină sau prezintă urme utilizare în condiții neadecvate: tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, manipulare incorectă, setări și instalări incorecte, virusări, rescrieri de BIOS, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, etc;
  5. incapacitatea de utilizare din cauza parolelor / măsurilor de securitate uitate sau pierdute.
 2. PROCEDURA TRIMITERII PRODUSELOR ÎN GARANȚIE:

  La aducerea / expedierea produsului pentru garanție vă rugăm să ne comunicați numărul cererii de service alocat după completarea Formularului de SERVICE de forma SV XXXXX; în cazul produselor expediate prin firmele de curierat rapid vă rugăm să menționați pe scrisoarea de transport (AWB) NUMĂRUL FORMULARULUI DE SERVICE, precum și mențiunea "ÎN ATENȚIA DEPARTAMENTULUI DE SERVICE".

  Produsele aduse sau expediate în atenția departamentul de service trebuiesc să fie complete, să conțină toate accesoriile (recomandăm să fie aduse / expediate în ambalajul original sau un ambalaj adecvat) și însoțite de o copie a facturii fiscale de achiziție, a certificatului de garanție original al producătorului / importatorului, precum și, opțional, o copie a certificatului de garanție emis de CEL.ro care însoțește factura sau este transmis online, via email, clientului.

  Produsele care necesită acordarea garanției pot fi aduse, personal, de către client sau pot fi expediate la adresa: Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, parter, sector 6, București, Departamentul de Service.

  Programul de lucru cu publicul al departamentului de service este:

  • Luni, Miercuri și Vineri: 09:00 - 17:00
  • Marți și Joi: 11:00 - 19:00
  • Sâmbătă și Duminică: Închis

  În cazul în care optați pentru expedierea printr-o firmă de curierat rapid puteți apela la Fan Courier (telefon: 021-9336) sau Cargus (telefon: București: 021 - 9330 / Provincie: 021 - 9282) și solicita preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, costul transportului fiind suportat de CEL.ro (S.C. Corsar Online S.R.L.). Este foarte IMPORTANT să menționați pe scrisoarea de transport (AWB) NUMĂRUL FORMULARULUI DE SERVICE, precum și mențiunea "ÎN ATENȚIA DEPARTAMENTULUI DE SERVICE". După ce coletul / produsul va fi recepționat și verificat veți fi anunțat privind desfășurarea procedurii de garanție / aducere la conformitate a produsului dumneavoastră.

  Plata transportului pentru produsele trimise în service (tur-retur) în vederea soluționării garanției revine în sarcina CEL.ro (S.C. Corsar Online S.R.L.); expedierea se poate face prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier sau Cargus. În eventualitatea în care solicitarea de garanție este nejustificată, iar produsul funcționează conform specificațiilor producătorului, solicitantul va achita costurile aferente transportului, precum și costul de diagnosticare a produsului, stabilit de unitatea de service autorizată după verificare.

 3. MENȚIUNI IMPORTANTE

  Pierderea certificatului de garanție emis de producător / importator, precum și deteriorarea, ștergerea sau pierderea etichetei care conține datele de identificare ale produsului (S/N, IMEI etc.) pot duce la pierderea garanției. În cazul în care nu ați primit alăturat facturii sau pe email certificatul de garanție aferent acesteia emis de CEL.ro îl puteți solicita oricând la adresa: service@CEL.ro.

  In cazul aparatelor de aer conditionat consumatorul pierde garantia in urmatoarele cazuri:

  • Aparatul a suferit interventii din partea unor persoane neautorizate
  • Aparatele care necesita instalare de personal specializat (aer conditionat, radio-CD player, etc) pierd garantia daca instalarea nu a fost efectuata de catre o firma autorizata de importator.
  • Instalarea aparatelor de aer conditionat se face numai de catre firma Complet Electro Serv. Pentru instalare indiferent de zona in care doriti instalarea, apelati numarul de telefon : 0374168303

  Programele și informațiile salvate pe medii de stocare pot fi șterse / pierdute în timpul operațiunilor de service. Vă recomandăm realizarea de back-up periodic.

  Produsele neridicate de la unitatea de service în termen de 6 luni de la finalizarea operațiunilor vor fi declarate abandonate (conform dispozițiilor Codului Civil).

  Puteți solicita sprijin pentru a identifica dacă produsul necesită acordarea garanției sau dacă întrunește condițiile de garanție / care este perioada de garanție, precum și care este unitatea de service autorizată cea mai apropiată de domiciliul dumneavoastră contactând via email: service@CEL.ro. Totodată, pentru orice nelămurire / problemă în legătură cu acordarea garanției nu ezitați să contactați Departamentul de Service CEL.ro în scris la adresa: service@CEL.ro.

  Pentru orice sesizări și reclamații vă rugăm să ne contactați la adresa: reclamatii@CEL.ro.

 4. Pentru produsele de mai jos vă rog să apelați la urmatoarele service-uri autorizate, este necesar prezentarea facturii de achiziție , certificatului de garanție și a seriei vizibile pe produs.

  Listă service-uri autorizate

Formular Service

Nume
Email*
Telefon*
Nr. factura* cel de culoare gri , printat , din partea de mijloc sus a facturii
Serial Number*
Nume produs* asa cum apare pe factura
Descriere defect:*
(cat mai amanuntit)
 
 
* Campurile sunt obligatorii.
Afla ultimele noutati
gorenje/2j_1 promo philips aspirator
CEL.ro in cifre

   800.000 comenzi onorate
1.520.000 produse vandute
   500.000 de clienti
     45.000 de produse pe site

Cifra de afaceri
 178 milioane ron in 2015
 145 milioane ron in 2014
 109 milioane ron in 2013
   89 milioane ron in 2012
   51 milioane ron in 2011
emag altex
CEL.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Service si Garantii ieftin


copyright 2004-2016 corsar online srl ro26747604 j40/3617/2010 capital 200 ron sediu Calea Crangasi 10 sector 6 Bucuresti RO65RZBR0000060012483220