SmartBand Fitness Garmin VivoSmart 3 S-M Purple

Angajam Operator calculator, Curier, Prezentator Youtube si alteleVezi detalii
x

SmartBand Fitness Garmin VivoSmart 3 S-M Purple GR-010-01755-21

nu mai face parte din oferta CEL.ro
Cod produs:
GR-010-01755-21
Produsul nu mai poate fi comandat!
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
DescriereSmartBand Fitness Garmin VivoSmart 3 S-M Purple GR-010-01755-21

Tracker de activitate inteligent, cu puls măsurat la încheietura mâinii şi instrumente de monitorizare a activităţilor de fitness 

  • Include instrumente de monitorizare a activităţilor de fitness precum indicele VO2 max., vârsta de fitness şi antrenamente de rezistenţă
  • Monitorizaţi condiţia fizică, prin urmărirea continuă a nivelului de stres
  • Monitorizare cardiacă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, cu tehnologie Elevate de măsurare a pulsului la încheietură
  • Monitorizează paşi, etaje urcate, calorii arse, minute de activitate intensă, perioade de somn şi altele
  • Poate fi utilizat în siguranţă la înot şi duş
  • Durata de viaţă a bateriei: până la 5 zile

Trackerul de activitate nu vă defineşte, dar nu acelaşi lucru se poate spune şi despre modul în care îl folosiţi. De aceea vívosmart 3 beneficiază de un aspect discret dar atractiv, pentru a se asorta oricărui stil, iar funcţiile sale inteligente vă menţin mereu gata de acţiune. Monitorizaţi activitatea, pulsul, primiţi notificări inteligente4 şi chiar accesaţi instrumente de monitorizare detaliată a activităţilor de fitness, precum estimarea indicelui VO2 max. şi vârsta de fitness.

Fin, elegant şi inteligent

Potrivit pentru stilul dvs. unic Lăsaţi vívosmart 3 să complementeze acel stil, fără a încerca să-l eclipseze. Cu o brăţară subţire, care nu iese în evidenţă, vívosmart 3 este la modă la fel ca orice articol din garderoba dvs. Mai mult, este un maestru al fineţii. Afişajul ascuns al trackerului este vizibil doar atunci când doriţi să fie. Când nu îl utilizaţi, acesta dispare de pe dispozitiv. Este tovarăşul perfect pentru birou, sală, piscină şi toate celelalte locuri.

vivosmart 3 - Fashion

Monitorizarea zilnică a activităţilor de fitness

Graţie tehnologiei Elevate de măsurare a pulsului la încheietura mâinii1, trackerul de activitate vívosmart 3 este plin de funcţii extraordinare, care vă permit să aveţi o imagine mai exactă a nivelului actual de pregătire fizică. De exemplu, este primul nostru tracker de activitate dedicat care oferă o estimare a indicelui VO2 max. Poate estima şi vârsta dvs. de fitness, pe care aţi putea să o reduceţi în timp, cu efort şi antrenamente regulate.

vivosmart 3 - VO2

Monitorizarea continuă a nivelului de stres

vívosmart 3 vă monitorizează pulsul bătaie cu bătaie, adică variaţia pulsului (HRV). Puteţi consulta acest grafic chiar pe dispozitivul dvs., oricând, când vă aşezaţi sau vă odihniţi. Atunci când nivelul începe să crească, şi nivelul dvs. de stres devine ridicat. Care este cauza? Mai multe surse externe fizice sau emoţionale. vívosmart 3 vă ajută să identificaţi când se întâmplă acest lucru, pentru a putea găsi o metodă de a reduce stresul.

vivosmart 3 - Stress

At a Glance

 

Monitorizarea automată a activităţii

Capacităţile de monitorizare a activităţii ale vívosmart 3 includ paşi, etaje urcate, calorii arse, minute de activitate intensă şi altele. Move IQ detectează automat exerciţii precum mersul, înotul, ciclismul şi antrenamentul pe bicicleta eliptică. Poate, de asemenea, să înceapă o activitate de mers sau alergat cronometrată. Aşa că puteţi să vă ridicaţi, să vă puneţi în mişcare şi să lăsaţi vívosmart 3 să vă înregistreze viaţa activă. Ca întotdeauna, puteţi revizui activităţile ulterior, în Garmin Connect™, comunitatea noastră online.

Contorul dvs. personal pentru repetiţii

Cei dependenţi de sală se pot bucura Vă oferim un tovarăş de antrenament sau mai exact, un tovarăş care se pricepe foarte bine la numărat. Când începeţi o activitate de antrenament de forţă pe vívosmart 3, dispozitivul va înregistra exerciţiile, repetiţiile şi seturile, împreună cu durata de efort şi de odihnă, aşa că vă puteţi lăsa carneţelul acasă. Datele sunt trimise către Garmin Connect la următoarea sincronizare, pentru a putea revizui antrenamentul în detaliu.

vivosmart 3 - Reps

Notificări inteligente, funcţii şi mai inteligente

Pentru a ţine pasul cu stilul de viaţă încărcat, puteţi vizualiza e-mailuri, mesaje text şi notificări de la reţele sociale, chiar la încheietura mâinii. Alte funcţii care vă ajută să rămâneţi conectaţi la viaţa dvs. includ încărcări automate către Garmin Connect şi compatibilitate cu TrueUp, care permit sincronizarea mai multor trackere de activitate. Capacitatea de a vă găsi telefonul şi comenzi pentru muzică sunt, de asemenea, disponibile chiar la încheietură.

vivosmart 3 - Notifications

Conectaţi şi concuraţi

Urmărirea activităţilor şi a reuşitelor este uşoară. Trackerul de activitate1 vívosmart 3 se conectează automat la Garmin Connect, comunitatea noastră online unde puteţi să revizuiţi progresul înregistrat, să participaţi la provocări şi chiar să-l partajaţi prin intermediul social media. Garmin Connect este gratuită şi disponibilă pe web sau pe smartphone, prin aplicaţia mobilă Garmin Connect™.

 

Caracteristici
SmartBand Fitness Garmin VivoSmart 3 S-M Purple GR-010-01755-21
Raporteaza o problema
Tip:
SmartBand
Compatibilitate:
iPhone®, Android™, Windows®
Tip display:
OLED
Dimensiune Display (inches):
9,6 mm x 19,2 mm
Rezolutie (pixeli):
64 x 128 pixeli
Bluetooth:
Smart and ANT+®
Senzor:
Accelerometru
Altimetru barometric
Ambient light sensor
Garmin Elevateâ„¢ wrist heart rate monitor
Greutate (g):
20.4 g
Tip baterie:
Autonomie: Până la 5 zile
Litiu-ion reîncărcabilă
Dimensiuni (W x D x H mm):
Circumference: 122-188 mm
Length: 197 mm
Thickness: 9.8 mm
Width: 18.5 mm
Culoare:
Violet
Caracteristici:
Functii: ora, data, cronometru, cronometru pentru numărătoare inversă, Nu deranjaţi şi 8 alarme personalizabile
Material curea: silicon
Rezistent la apa: Inot
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente.  Produsul SmartBand Fitness Garmin VivoSmart 3 S-M Purple GR-010-01755-21 a fost adaugat pe site in data de 25 Jul 2017.
Parerea ta conteaza !
despre SmartBand Fitness Garmin VivoSmart 3 S-M Purple GR-010-01755-21 >
Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
Noutati Smartwatch si Gadgeturi
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured