Smartwatch Garmin Fenix 3 GPS Curea Silicon Neagra Performer Bundle

Angajam Operator calculator, Ambalator colete, Programator PHP si alteleVezi detalii
x

Smartwatch Garmin Fenix 3 GPS Curea Silicon Neagra Performer Bundle 010-01338-11

nu mai face parte din oferta CEL.ro
Cod produs:
010-01338-11
Produsul nu mai poate fi comandat!
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
DescriereSmartwatch Garmin Fenix 3 GPS Curea Silicon Neagra Performer Bundle 010-01338-11

 
 
Ceasul sport fara compromisuri cu GPS
 
Antena din otel inoxidabil EXO  cu GPS + GLONASS pentru o poziţionare de înaltă precizie cu localizare rapidă; 
 
-Display de 3,1 cm lizibil chiar şi în lumina soarelui;
 
-Altimetru, barometru şi busolă cu 3 axe care se auto-calibrează; 
 
-Suport pentru o gamă largă de sporturi: alergare, ciclism, înot şi altele; 
 
-Include funcţia: VO2 Max, Recovery Advisor, dar şi funcţia TracBack; 

-Suport de conectare pentru aplicaţiile Smart Notification şi Connect IQ.

 
Fenix 3 este partenerul ideal de antrenament pentru mai multe sporturi şi plimbări în aer liber. Acesta are acces la sateliţii GPS si GLONASS prin noua antenă de oţel EXO si deţine un ecran color strălucitor. Fenix 3 dispune de antrenamente multi-sport, trasee de alergare si navigare. Acesta se prezintă cu un design atletic robust cu materiale de calitate si caracteristici inteligente precum Aplicaţia Connect IQ 
 
Cu Adevărat Polivalent
 
Fenix 3 este construit ca să ajute oamenii pe durata activităţilor sportive de exterior. Oferă sprijin de înaltă performanţă pentru sporturi precum alergare, ciclism, alergări montane, triatlon, drumeţii, căţărări şi ski. Măsoară efortul din mers, înregistrează traseul pentru a împărtăşi aventura cu alţi utilizatori si navighează utilizatorul înapoi acasă la sfârsitul unei aventuri. Şi nu se opreşte aici. Noua aplicaţie ConnectIQ oferă potenţialul de a dezvolta cât mai multe funcţii şi tot felul de activităţi în vitorul apropiat.
 
 
 
 
 
 
Când mişcarea este luată în serios
 
Fenix 3 este dotat cu funcţii de ultimă generaţie de la Garmin pentru un antrenament cât mai complet. Când este folosit cu centura de ritm cardiac (inclusă în versiunile Bundle) măsoară ritmul cardiac si vă oferă informaţii legate de forma si condiţia fizică. Funcţia VO2 Max oferă estimări despre forma dumneavoastră fizică actuală bazându-se pe ritmul cardiac şi performanţă. După antrenament este capabil să facă estimări cu privire la timpul cursei bazându-se pe valorile oferite de funcţia VO2 Max. După antrenament ceasul Fenix 3 îţi oferă sfaturi legate de timpul necesar recuperării de la ultima dumneavoastră activitate. Fenix 3 are integrat feedback-ul sofisticat al senzorilor pe stilul Dvs. de alergare pentru a vă oferi mai multe metrici avansate de functionare. Atunci când este utilizat cu centura de monitorizare a ritmului cardiac¹ (inclusă în pachetul bundle), FENIX 3 raportează cadenta, oscilatia verticală si timpul de contact cu solul altfel că ştie parametrii Alergării Dinamice. Aceste valori arată eficienta antrenamentului Dvs - ceva ce se poate utiliza pentru a îmbunătăti performanta în timp.

Un simplu ceas sport? Voi ce spunet?

Alergare în plan înclinat

Se adresează nevoilor specifice ale alergătorilor, Fenix 3 fiind capabil să ofere profilul traseului. Noile caracteristici includ schimbul automat între informaţiile oferite pentru teren drept şi cele de pe teren înclinat. Prin intermediul modului UltraTrac, ceasul Fenix 3 este capabil să păstreze energia adiţională a baterie chiar şi pentru cele mai grele provocări la care este supus.
 
Scufundări
 
Fie că vă aflaţi la bazinul de înot sau în ape deschise, Fenix 3 înregistrează date cu privire la distanţă, ritm, cadenţa bratelor, rata cadenţei braţelor şi scorul SWOLF. Caracteristica înregistrare a antrenamentului vă permite să vă conectati cu usurintă exercitiile de înot si setarea loviturilor la piscină, iar cele 2 tipuri de cronometre de odihnă vă permit relansarea de la perete la timp. Folosiţi alarmele pentru a vă ajuta să mentineţi ritmul şi să vă anunţe atunci când sarcina a luat sfârşit. Există alarme chiar şi cu privire la consumul de calorii şi ritmul cadenţei braţelor. 
 
Pe bicicletă
 
Fenix 3 este compatibil cu senzori de viteză, cadenţă şi ritm cardiac, totul pentru a oferi o înaltă capacitatea de antrenament pe timpul pedalării. Poate afisa de asemenea valori de putere atunci când este cuplat cu un apart de măsurare a puterii ANT +, inclusiv linia Vector cu optiuni de pedalare cu un unul si doi-senzori. Dacă în timp ce vă antrenaţi monitorizaţi şi ritmul cardiac, funcţia VO2 Max poate monitoriza şi schimbările cu privire la forma dumneavoastra fizică.
 
 
 
Pe placă
 
Modul Ski-Board pune la dispoziţia dumneavoastră informaţii cu privire la distanţă, căderea pe verticală, parametri avansaţi ai alergării, dar şi multe altele funcţii, făcând totul foarte simplu. Fenix 3 poate fi folosit ca telecomandă utilizabilă prin mănuşă pentru camerele VIRB şi VIRB Elite. 
 
Navighează pe Drumul tău 
 
Fenix 3 oferă un pachet complet cu caracteristici de navigare şi funcţionalităţi de urmărire pentru a vă ghida pe şi de pe traseele bătătorite. FENIX 3 înregistrează un jurnal de călătorie, creând un " "traseu prin dâre de firimituri " GPS pe măsură ce vă deplasaţi. De asemenea, vă permite să marcaţi locaţii, cum ar fi linia de start/sosire, puncte de control, sau camping, vehicul sau alte puncte de interes. Cu FENIX 3, aveti posibilitatea să creati si să urmăriţi rute sau marcaţi până la 1.000 de locaţii si navigaţi spre ele. Planificati-vă călătoria prin intermediul aplicaţiei BaseCamp, software-ul gratuit de planificat călătorii de la Garmin.
 
Mai mult decât nişte simpli senzori ABC
 
Ceasul Fenix 3 este echipat cu un barometru şi altimetru şi o busola electronica cu 3 axe. Dispozitivul se auto-calibrează folosind un receptor GPS care oferă cele mai precisă localizare posibilă. Altimetrul încorporat oferă date precise cu privire la urcare şi coborâre, în timp ce barometrul poate fi folosit pentru a prezice schimbările meteorologice şi schimbările pe termen scurt ale presiunii aerului. Busola cu 3 axe păstrează direcţia dumneavoastră dacă sunteti în miscare sau nu. Pentru o citire de temperatură extrem de precisă, împerecheaţi-l împreună cu senzorul nostru de temperatură Tempe™ extern.
 
Un Stil Aparte care face faţă în cele mai Dure Condiţii
 
Fenix 3 este disponibil în două modele: gri, cu protecţie anti-zgârieturi şi curea neagră; argintiu, cu protecţie împotriva zgârieturilor şi curea roşie. Fiecare ceas este dotat cu sticlă ultra-rezistentă, carcasa din fibră de sticlă şi butoane din oţel inoxidabil pentru o duritate crescută. Afişajul Chroma este lizibil şi în lumina soarelui. Are o rezistenţă sub apă până la 100 de metri adâncime, o durată a bateriei de 50 de ore în modul UltraTrac, 16 ore în modul GPS şi trei luni în modul ceas (depinde de setările folosite). 
 
Aplicatia Connect IQ
 
Fenix 3 foloseşte platforma Connect IQ şi poate fi personalizat cu widget-uri, câmpuri de date şi interfeţe unice, care fac ceasul dumneavoastră de la Garmin şi mai inteligent.
 
 
Rămâi conectat
 
Fenix 3 este atât de inteligent încât vă poate ţine la curent şi cu ceea ce se întâmplă în lume, fie prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră care transmite notificări direct pe ceas², sau direct prin intermediul punctelor WiFi. Dacă doriţi, Fenix 3 vă poate ţine la curent chiar şi prietenii şi familia cu privire la locul în care vă aflaţi, prin intermediul aplicaţiei LiveTrack. Obtine chiar mai multe informatii de la Fenix 3 prin combinarea cu unul din multe optionale Garmin senzori ANT +, cum ar fi Vector® pentru putere la ciclism, senzorul Tempe™ pentru temperatură, centura HRM-Run pentru metrici alergare, frecventa cardiacă si multe altele.
 
Compatibil cu iPhone® 4S sau versiune mai nouă si majoritatea dispozitivelor Bluetooth Smart- Android ™ (Android 4.3+ necesar). A se vedea lista de compatibilitate. 
 
Caracteristici Produs
 
Specificaţii alergare:
*Virtual Pacer (compară ritmul actual faţă de ţintă)
*Estimare VO2 max
*Consilierul de recuperare după antrenament
*Funcţie Race Predicator
* Caracteristici pentru o Alergare Dinamică
*Accelerometru (calculează distanţa pentru antrenamente indoor, fără a folosi un Foot Pod)
*Recorduri personale
 
Specificatii ciclism:
*Compatibil cu Vector™
*Multiple profiluri de biciclete
*Senzor de cadenţă/viteză bicicleta : DA (optional)
 
Funcţii alergare şi ciclism:
*Monitorizare cardiacă: DA (nu este inclusă în pachet)
*Partener Virtual (antrenament împotriva unei persoane digitale)
*Virtual Racer (întrecere împotriva altor activităţi)
*Auto Pause (pune stop şi reporneşte în funcţie de viteză)
*Multi-Sport (schimbarea sportului cu doar o apăsare de buton)
*Auto multisport (comutarea modurilor de sport cu doar o apăsare de buton)
*Antrenamente avansate (antrenamente personalizate orientate spre atingerea pragului de performanţă dorit)
*Alertă de ritm (declanşează alarma dacă variază ritmul prestabilit)
*Interval de antrenament (stabileşte intervalul de antrenament şi odihnă)
*Calculul caloriilor bazate pe ritmul cardiac
*Calcularea caloriilor arse
*Training Effect (măsoară impactul unei activităţi asupra condiţiei fizice)
 
Specificaţii înot:
*În piscină Lungimi, distanţă, ritm, numărul bătăilor inimii, calorii
*Identificarea tipurilor de cadenţă ale braţelor (exemplu: freestyle)
*Înot în ape deschise (distanţă, ritm, numărul bătăilor, calorii)
*înregistrare antrenament
*Timp de odihnă 
 
Caracteristici activitate de urmărire
*Contor paşi
*Auto goal (memorează nivelul activităţii şi impune un anumită ţintă de paşi)
*Bara de Mişcare (se afişează după o perioadă de inactivitate; mergi pentru câteva minute pentru a se reseta)
*Monitorizarea somnului (monitorizează somnul total şi perioadele de mişcare ori de odihnă)
*Garmin Connect
*Compatibil Garmin Connect (comunitate online unde se analizează, clasifică şi împărtăşi rezultatele)
*Sincronizare automată (transferul automat al datelor către calculatorul personal)
 
Adiţional:
*Suport Aplicaţia Connect IQ : DA (widget-uri, aplicaţii, câmpuri de date şi feţe de ceas)
*Antenă EXO (GPS/GLONASS): DA
*Conectivitate Wireless): DA
*Bluetooth): DA
*Alertă vreme): DA
*ANT+): DA
*UltraTrac): DA
*TracBack): DA
*Suport senzor Tempe): DA
Caracteristici
Smartwatch Garmin Fenix 3 GPS Curea Silicon Neagra Performer Bundle 010-01338-11
Raporteaza o problema
Tip:
SmartWatch
Compatibilitate:
iPhone, Android, Windows
Slot SIM:
Nu
Memorie:
32 MB
Dimensiune Display (inches):
1.2 inch (30.4 mm) diameter
Rezolutie (pixeli):
218 x 218 pixels
Tehnologie display:
transflective MIP color; sapphire lens
Bluetooth:
4.0 LE
Senzor:
Accelerometer
Barometric altimeter
Compass
GLONASS
GPS
Thermometer
Tip baterie:
Rechargeable 300mAh lithium-ion
<br>Up to 50 hours in UltraTrac mode; up to 20 hours in GPS training mode; up to 6 weeks in watch mode
Dimensiuni (W x D x H mm):
51.5 x 51.5 x 16.0 mm
Greutate (g):
82 g
Culoare:
Negru
Caracteristici:
<br>Find my phone
<br>High-sensitivity receiver
<br>Music control
<br>Smart notifications (displays email, text and other alerts when paired with your compatible phone)
<br>VIRB control
<br>Vibration alert
<br>Watch functions: Time of day (12/24h), calendar (day/date), daily alarm, stop watch, timer, sunrise/sunset alerts
Water rating: 10 ATM
Altele:
Wi-Fi
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii in legatura cu

Smartwatch Garmin Fenix 3 GPS Curea Silicon Neagra Performer Bundle 010-01338-11

vizitati pagina producatorului.  Produsul Smartwatch Garmin Fenix 3 GPS Curea Silicon Neagra Performer Bundle 010-01338-11 a fost adaugat pe site in data de 18 Aug 2017.
Parerea ta conteaza !
despre Smartwatch Garmin Fenix 3 GPS Curea Silicon Neagra Performer Bundle 010-01338-11 >
Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
Noutati Smartwatch si Gadgeturi
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured