televizoare lcd led hyundai ieftine tv

Angajam Contabil juniorVezi detalii
x
Televizoare lcd led hyundai
Televizor LED 24 Hyundai HL24272 HD Ready
584lei

Televizor LED 24 Hyundai HL24272 HD Ready

Contrast : Dinamic 100: 000: 1
Diagonala ecran (cm): 24 inch (60cm)
Intensitate luminoasa 220 cd/mp
Timp de raspuns: 5 ms
Tip display: LED
Caracteristici imagine: frequency display 50 Hz
Televizor LED 22 Hyundai FL22272 FullHD Black
629lei

Televizor LED 22 Hyundai FL22272 FullHD Black

Diagonala ecran (cm): 22 inch (56cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Timp de raspuns: 5 ms
Tip display: LED
Apasa aici pentru
Lichidari de stoc
Televizoare LCD LED
Daca vrei sa cumperi un televizor bun la un pret accesibil, in acest magazin online ai la dispozitie zeci de modele de televizoare ieftine din care sa alegi, brand-uri consacrate: Blaupunkt, Horizon, Hyundai, LG, Orion, Philips, Samsung, Sony, toshiba, Utok, Vortex etc

Indiferent de tipul televizorului pe care ti-l doresti LED , LCD, IPS, Smart Tv , 3D sau 4K, in primul rand trebuie sa tii cont de diagonala pe care o are, deoarece pretul televizorului creste proportional cu diagonala. Daca apreciezi calitatea imaginii, atunci trebuie sa stii ca noile modele de televizoare UltraHD 4K au o rezolutie mult mai buna decat televizoarele obisnuite, astfel te vei bucura de o imagine surprinzator de clara.

Televizoarele cu OLED (LED-ul organic) au culori mult mai intense si reale, dar si un contrast mult mai ridicat. Ca dimensiuni sunt mai subtiri si au avantajul ca consuma mai putina energie electrica. Daca iti plac filmele atunci un televizor 3D va fi cu siguranta cea mai buna alegere. Totusi, in general televizoarele bune au incluse si optiunile de smart TV si 3D.