Media Center Viaroom Fusion TV Connect+Keypad EASY

Aboneaza-te la canalul nostru de Youtube si castiga!Vezi detalii
Angajam Operator calculator, Gestionar depozit si alteleVezi detalii

Media Center Viaroom Fusion TV Connect+Keypad EASY Fusion TV Connect

nu mai face parte din oferta CEL.ro
Cod produs:
Fusion TV Connect
Produsul nu mai poate fi comandat!
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
DescriereMedia Center Viaroom Fusion TV Connect+Keypad EASY Fusion TV Connect

FUSION TV CONNECT iti aduce prietenii aproape !

slide-xa

Comunica prin apeluri Skype in calitate HD direct de pe televizorul tau, consulta-ti email-urile, verifica programul cinematografului preferat, fa cumparaturi din magazinele online si fii la curent cu ultimele stiri !

Interfata FUSION TV Home iti faciliteaza accesul la continutul personal (filme, poze, muzica si video), un larg catalog de muzica romaneasca originala, filme online, aplicatii, jocuri.

Tastatura wireless KeyPad EASY te ajuta sa comunici mai rapid pe retele de socializare (Facebook, Twiter, Instagram, LinkedIn, etc), sa redactezi documente, sa scrii email-uri si sa planuiesti vacantele impreuna cu familia si prietenii.

viaroom-catalog1

Instalare in 59 de secunde!
FUSION TV se instaleaza in numai cateva secunde cu ajutorul cablului HDMI furnizat prin conectarea la televizorul tau.
Spectacolul poate incepe!

viaroom-catalog1

Dual Tuner de ultima generatie.

Ramai conectat cu serialele si show-urile TV preferate ! FUSION TV beneficiaza de ultima generatie de tuner TV. Acest Dual Tuner va permite receptia atat a canalelor de televiziune prin cablu (prin norma DVB-C), cat si a canalelor de televiziune digitala terestra (DVB-T2). Cu FUSION TV, nu mai pierzi niciun meci de fotbal indiferent de locul unde te afli.

performanta-la-superlativ

FUSION TV. Performanta la superlativ.
FUSION TV transforma televizorul clasic intr-o platforma multimedia de ultima generatie.

Procesorul Quad Core de 64 bit, memoria 2GB DDR3 si 16 GB FLASH, tehnologie Samsung iti permit vizionarea filmelor online si a fisierelor media personale in calitate 4K sau 3D.

FUSION TV beneficiaza de o conectivitate extinsa : Bluetooth 4.0 BLE, conexiune Ethernet 1GB LAN, Wi-Fi dual band 2.4/5 Ghz, 2 porturi USB si 1 slot Micro-SD.

Minitastatura Keypad EASY. Navigare si servicii internet pentru TV.

Conceputa special pentru Smartbox FUSION TV, minitastatura Keypad EASY iti ofera, in regim wireless, un acces simplu si direct la intreaga paleta de

servicii VIAROOM. Navigarea pe internet, comunicarea cu prietenii pe retelele de socializare, scrierea si transmiterea de e-mail-uri nu au fost niciodata atat de captivante. Keypad EASY imbina, intr-un design mini si ergonomic functionalitatile unei tastaturi complet echipate : touchpad multitouch, mouse, taste multimedia, taste directionale, taste de acces direct VIAROOM, tastatura QWERTY.

viaroom-catalogVIAROOM CATALOG

Impreuna cu marile studiouri de muzica din Romania, VIAROOM iti pune la dispozitie o gama larga de clipuri muzicale, originale in calitate HD, selectate pentru tine.

Relaxeaza-te ascultand artistii tai preferati! Vizioneaza cele mai noi videoclipuri Holograf, Vunk, Stefan Banica Jr., Loredana, Lana Del Rey, Rihanna, Maroon 5 si multi altii (continut MediaPro Music, Universal Music si Cat Music), din Catalog.

FUSION TV iti deschide accesul catre fascinanta lume a filmelor! Instaleaza aplicatiile Digi.Online, HBO GO Romania, TVR+, etc. si nu rata cele mai noi filme sau serialele preferate!

Transforma-ti sufrageria in sala de cinema si bucura-te de cele mai importante momente alaturi de cei apropiati!

viaroom-share

Share. Doar prin VIAROOM

Impartaseste cele mai frumoase amintiri cu familia si prietenii!

In doar 10 secunde iti poti surprinde apropiatii! Acest serviciu este gratuit si rezervat in exclusivitate utilizatorilor produselor VIAROOM.

VIAROOM iti ofera, in exclusivitate, functionalitatea VIAROOM Share, care iti permite sa trimiti direct fotografiile si filmele tale din vacanta,in deplina securitate, catre persoanele dragi, fara sa ai nevoie de cabluri, calculator si abonamente la spatii de stocare.

Copii tai comunica in siguranta.

FUSION TV CONNECT iti ofera functionalitatea CONTROL PARENTAL, pentru a filtra continutul accesat de cei mici. Aveti posibilitatea de a selecta aplicatiile pe care doriti sa le restrictionati si de a comuta dispozitivul in modul Copii. Accesul la continutul restrictionat este controlat de un cod parental(PIN).

Joaca-te inteligent
Jocuri, carti, cursuri, teste, sunt numai la un click distanta. Instaleaza jocuri interactive din Catalogul VIAROOM si distreaza-te cu copii tai!

companion

VIAROOM Companion

Aplicatia VIAROOM Companion iti aduce pe tableta si smartphone Catalogul oficial al videoclipurilor romanesti pe care le puteti vizualiza in calitate 4K, pe device-ul propriu sau pe televizorul conectat la Smartbox Fusion.

De asemenea, in exclusivitate cu ajutorul serviciului VIAROOM Share puteti partaja impreuna cu prietenii sau familia videoclipurile preferate sau pozele din vacanta in mai putin de 10 secunde.

Caracteristici
Media Center Viaroom Fusion TV Connect+Keypad EASY Fusion TV Connect
Sistem de operare:
Android Lollipop 5.1.1
Procesor
Quad-core 64-bit ARM Cortex-A53 @ 2.02 GHz, 4K @ 60 Hz
Frecventa (GHz):
2.02 GHz
GPU:
Penta-core ARM Mali-450MP, OpenGL ES 1.1/2.0, OpenVG 1.1
Memorie RAM:
2 GB DDR3 (Samsung)
Memorie Interna:
16 GB NAND Flash
Formate suportate:
Audio : WAV, MP3, WMA, OGG, AAC, AIF, AMR, MID, OTA, IMY, XMF, MXMF, FLAC, AMR, M4A, DTS
Codecuri: MPEG1/2/4, RM/RMVB, H.264, H.265, AVC/MVC, WMV/VC‐1, VP6, XVID/DIVX, REAL VIDEO
Imagini: PNG, JPG, JPEG, GIF, TIF, BMP, WBMP, WEBP
Subtitrari: DVD, DVB, SSA, ASS, SMI, SRT, SUB, TXT, IDX, MPL, PSB, PJS, VTT
Video: 3GP, MP4, MKV, WMV, AVI, ASF, MPG, MPEG, FLV, F4V, MOV, VOB, WEBM, DIVX, XVID, RM, RMVB, ISO, MTS, M2T, M2TS, etc.
Dimensiune:
113 x 110 x 20 mm
Conectivitate:
2 x USB 2.0 (HDD extern, stick USB, camera web, tastatura, mouse, imprimanta, etc.)
Bluetooth 4.0 Low Energy
HDMI 2.0, HDCP 2.2
WiFI 802.11 a/b/g/n/ac. Dual band: 2.4 GHz & 5.4GHz, pana la 433.3 Mbps
Greutate (g):
250 g
Caracteristici speciale:
4K, 2K, Full HD, 10-bit H.265 @ 60 fps
TV Tuner Full HD: DVB-C; DVB-T/T2
Altele:
Accesorii Compatibilie: Camera web Microsoft LifeCam HD-3000 (se poate achizitiona separat)
Accesorii Optionale: Telecomanda wireless cu tochpad Keypad EASY; Controller wireless cu vibratie Gamepad FAST (se pot conecta doua dispozitive simultan)
Aplicatii Disponibile: HBO GO, Seenow HD, TVR+, Telekom TV, Digi Online, VOYO.ro, VLC Player, Sopcast, Miracast, Jocuri, etc.
Aplicatii Incluse: VIAROOM Pack (Launcher, Catalog, Player, Services), Facebook, Skype, Kodi, Aplicatie TV, Client e-mail, Web browser, File browser, App Store, OTA, Forum, etc.
Continut pachet: SmartBox FUSION TV, Cablu HDMI, Telecomanda ultra-fina, Antena WiFi, Manual de utilizare, Adaptor alimentare 220V CA / 5V DC 2A
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente.   ProdusulMedia Center Viaroom Fusion TV Connect+Keypad EASY Fusion TV Connect a fost adaugat pe site in data de 10 Oct 2016 .
Parerea ta conteaza !
despre Media Center Viaroom Fusion TV Connect+Keypad EASY Fusion TV Connect >
Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
Noutati Accesorii Televizoare
Pareri clienti care au cumparat Media Center Viaroom Fusion TV Connect+Keypad EASY
Cristian din Bucuresti 2016-11-14 11:43:54
Foarte prompt, profesional !...