Media Center Viaroom Fusion TV Live+

0733.94.95.00
021.311.9308
Retine & compara
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
DescriereMedia Center Viaroom Fusion TV Live+ Fusion TV Live+

Evadeaza intr-o lume magica si alatura-te actorilor preferati !

evadeaza

FUSION TV iti permite receptia atat a canalelor de televiziune prin cablu (prin norma DVB-C), cat si a canalelor de televiziune digitala terestra (DVB-T2).

Conexiunea la internet (LAN 1GB, Wifi) iti permite sa beneficiezi si de contintul incredibil al aplicatiilor video (HBO GO, Netflix, Telekom TV, AntenaPlay, Digi Online, etc.). Poti viziona in reluare filme de exceptie, desene animate, emisiuni lifestyle sau culinare, etc., prin intermediul aplicatiilor dedicate incluse in Catalogul VIAROOM !

Bucura-te de cele mai placute momente in familie!Proiecteaza continutul tau personal direct pe TV si rememoreaza amintirile din vacanta, intr-o calitate exceptionala 4K

viaroom-catalog1

Instalare in 59 de secunde!

FUSION TV se instaleaza in numai cateva secunde cu ajutorul cablului HDMI furnizat prin conectarea la televizorul tau.
Spectacolul poate incepe!

viaroom-catalog1

Dual Tuner de ultima generatie.

Ramai conectat cu serialele si show-urile TV preferate ! FUSION TV beneficiaza de ultima generatie de tuner TV. Acest Dual Tuner va permite receptia atat a canalelor de televiziune prin cablu (prin norma DVB-C), cat si a canalelor de televiziune digitala terestra (DVB-T2). Cu FUSION TV, nu mai pierzi niciun meci de fotbal indiferent de locul unde te afli.

performanta-la-superlativ

FUSION TV. Performanta la superlativ.

FUSION TV transforma televizorul clasic intr-o platforma multimedia de ultima generatie.

Procesorul Quad Core de 64 bit, memoria 2GB DDR3 si 16 GB FLASH, tehnologie Samsung iti permit vizionarea filmelor online si a fisierelor media personale in calitate 4K sau 3D.

FUSION TV beneficiaza de o conectivitate extinsa : Bluetooth 4.0 BLE, conexiune Ethernet 1GB LAN, Wi-Fi dual band 2.4/5 Ghz, 2 porturi USB si 1 slot Micro-SD.

viaroom-catalog

VIAROOM CATALOG

Impreuna cu marile studiouri de muzica din Romania, VIAROOM iti pune la dispozitie o gama larga de clipuri muzicale, originale in calitate HD, selectate pentru tine.

Relaxeaza-te ascultand artistii tai preferati! Vizioneaza cele mai noi videoclipuri Holograf, Vunk, Stefan Banica Jr., Loredana, Lana Del Rey, Rihanna, Maroon 5 si multi altii (continut MediaPro Music, Universal Music si Cat Music), din Catalog.

FUSION TV iti deschide accesul catre fascinanta lume a filmelor! Instaleaza aplicatiile Digi.Online, HBO GO Romania, TVR+, etc. si nu rata cele mai noi filme sau serialele preferate! Transforma-ti sufrageria in sala de cinema si bucura-te de cele mai importante momente alaturi de cei apropiati!

viaroom-share

Share. Doar prin VIAROOM
Impartaseste cele mai frumoase amintiri cu familia si prietenii!

In doar 10 secunde iti poti surprinde apropiatii! Acest serviciu este gratuit si rezervat in exclusivitate utilizatorilor produselor VIAROOM.

VIAROOM iti ofera, in exclusivitate, functionalitatea VIAROOM Share, care iti permite sa trimiti direct fotografiile si filmele tale din vacanta,in deplina securitate, catre persoanele dragi, fara sa ai nevoie de cabluri, calculator si abonamente la spatii de stocare.

Copii tai comunica in siguranta.

FUSION TV CONNECT iti ofera functionalitatea CONTROL PARENTAL, pentru a filtra continutul accesat de cei mici. Aveti posibilitatea de a selecta aplicatiile pe care doriti sa le restrictionati si de a comuta dispozitivul in modul Copii. Accesul la continutul restrictionat este controlat de un cod parental(PIN).

companionVIAROOM Companion

Aplicatia VIAROOM Companion iti aduce pe tableta si smartphone Catalogul oficial al

videoclipurilor romanesti pe care le puteti vizualiza in calitate 4K, pe device-ul propriu sau pe televizorul conectat la Smartbox Fusion.

De asemenea, in exclusivitate cu ajutorul serviciului VIAROOM Share puteti partaja impreuna cu prietenii sau familia videoclipurile preferate sau pozele din vacanta in mai putin de 10 secunde.

Caracteristici
Media Center Viaroom Fusion TV Live+ Fusion TV Live+
Sistem de operare:
Android Lollipop 5.1.1
Procesor
Quad-core 64-bit ARM Cortex-A53 @ 2.02 GHz, 4K @ 60 Hz
Frecventa (GHz):
2.02 GHz
GPU:
Penta-core ARM Mali-450MP, OpenGL ES 1.1/2.0, OpenVG 1.1
Memorie RAM:
2 GB DDR3 (Samsung)
Memorie Interna:
16 GB NAND Flash
Formate suportate:
Audio: WAV, MP3, WMA, OGG, AAC, AIF, AMR, MID, OTA, IMY, XMF, MXMF, FLAC, AMR, M4A, DTS
Codecuri: MPEG1/2/4, RM/RMVB, H.264, H.265, AVC/MVC, WMV/VC‐1, VP6, XVID/DIVX, REAL VIDEO
Imagini: PNG, JPG, JPEG, GIF, TIF, BMP, WBMP, WEBP
Subtitrari: DVD, DVB, SSA, ASS, SMI, SRT, SUB, TXT, IDX, MPL, PSB, PJS, VTT
Video: 3GP, MP4, MKV, WMV, AVI, ASF, MPG, MPEG, FLV, F4V, MOV, VOB, WEBM, DIVX, XVID, RM, RMVB, ISO, MTS, M2T, M2TS, etc.
Dimensiune:
113 x 110 x 20 mm
Greutate (g):
250 g
Caracteristici speciale:
4K, 2K, Full HD, 10-bit H.265 @ 60 fps
Conectivitate:
2 x USB 2.0 (HDD extern, stick USB, camera web, tastatura, mouse, imprimanta, etc.)
Bluetooth 4.0 Low Energy
Card: 1 x MicroSD / TF, pana la 64 GB
Ethernet 1GB LAN
HDMI 2.0, HDCP 2.2
TV Tuner Full HD: DVB-C; DVB-T/T2
WiFI 802.11 a/b/g/n/ac. Dual band: 2.4 GHz & 5.4GHz, pana la 433.3 Mbps
Altele:
Accesorii Compatibilie: Camera web Microsoft LifeCam HD-3000 (se poate achizitiona separat)
Accesorii Optionale: Telecomanda wireless cu tochpad Keypad EASY Controller wireless cu vibratie Gamepad FAST (se pot conecta doua dispozitive simultan)
Accesorii Standard: Telecomanda mica ultra-fina
Aplicatii Disponibile: HBO GO, Seenow HD, TVR+, Telekom TV, Digi Online, VOYO.ro, VLC Player, Sopcast, Miracast, Jocuri, etc.
Aplicatii Incluse: VIAROOM Pack (Launcher, Catalog, Player, Services), Facebook, Skype, Kodi, Aplicatie TV, Client e-mail, Web browser, File browser, App Store, OTA, Forum, etc.
Continut pachet: SmartBox FUSION TV, Cablu HDMI, Telecomanda ultra-fina, Antena WiFi, Manual de utilizare, Adaptor alimentare 220V CA / 5V DC 2A
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente.   ProdusulMedia Center Viaroom Fusion TV Live+ Fusion TV Live+ a fost adaugat pe site in data de 10 Oct 2016 .
Parerea ta conteaza !
despre Media Center Viaroom Fusion TV Live+ Fusion TV Live+ >
Adauga un comentariu
3
Modelul fără keypad are un mare bug nu activează tastatura virtuala nu are GooglePlay si nici GoogleService care trebuiesc instalate downloadat ca aplicație .apk separat. Tastatura virtuala am activat-o după instalarea unui mouse si a downloadat tastatura Google. Cei de service Viaroom nu ai răspuns la email iar la țel a răspuns o tipa care nu avea treabă cu tehnicul. Una peste alta wifi-ul e ok are port lan gigabit telecomanda e ok ca construcție și funcționalitate merge conectat orice mouse sau tastatura wifi sau cu fir. Nu se încălzește și alimentatorul e ok slim si cu fir acceptabil de lung. Aplicația Kodi si cu addonurile corespunzătoare ruleaza ireproșabil am instalat și PopCornTime dar instalat separat ca aplicație .apk si mege perfect. Un setbox smart ok pret-calitate la care sper ca cei de la Viaroom să fie mai activi și mai receptivi cu clienții și aplicațiile. Pt cei de la CEL.ro ireproșabil ca de obicei super ok.
Noutati Accesorii Televizoare
emag altex