Videoproiector BenQ Full HD W1100

Angajam Operator calculator, Ambalator colete, Programator PHP si alteleVezi detalii
x

Videoproiector BenQ Full HD W1100 9h.j4g77.37e1

nu mai face parte din oferta CEL.ro
Cod produs:
9h.j4g77.37e1
Produsul nu mai poate fi comandat!
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
DescriereVideoproiector BenQ Full HD W1100 9h.j4g77.37e1

Calitate Incredibilă a Imaginii
Imagine Full HD cu Rezoluţia de 1080p
Termenul Full HD se referă la o rezoluÅ£ie caracteristică de 1920x1080, cea mai înaltă rezoluÅ£ie HD disponibilă la ora actuală. La o rezoluÅ£ie de 1080p, vei vedea fiecare imagine la o claritate incredibilă, fiecare experienţă de vizualizare a imaginilor ÅŸi de experimentare a unor jocuri devenind din ce în ce mai captivantă.


Sistem Optic Optimizat pentru Imaginile Full HD
Sistemul optic optimizat pentru imaginile Full HD, care este compus din 12 lentile, a fost fabricat pentru a asigura cea mai înaltă claritate ÅŸi cea mai bună expunere a fiecărei imagini Full HD – oferindu-vă detalii uimitoare cu privire la realitatea culorilor.


Luminozitate ÅŸi Coeficient de Contrast Îmbunătăţit
Urmărind imagini având o luminozitate foarte bună ÅŸi un contrast uluitor, veÅ£i avea parte întotdeauna de proiecÅ£ii superbe a transmisiilor de televiziune, filmelor ÅŸi competiÅ£iilor sportive de înaltă definiÅ£ie.


Tehnologie de Procesare Completă a culorilor de 10 biţi
Reproducerea precisă a culorilor este factorul care separă o experienţă de redare cu adevărat uluitoare de restul imaginilor. Prin procesarea color de 10 biţi, se va putea obţine un număr de peste 1 miliard de culori, care, prin comparaţie cu tehnologia de procesare de 8 biţi prin care se obţin doar 16 milioane de culori, vor constitui imagini care vor evidenţia orice detaliu cu o precizie absolută.

Management Ajustabil a Culorilor

Pentru entuziaÅŸtii sistemelor de înaltă definiÅ£ie care au anumite preferinÅ£e în legătură cu calitatea imaginilor ÅŸi cu afiÅŸajul culorilor, există sistemul de management al culorilor care le va permite regleze fin fiecare tonalitate cromatică precum ÅŸi contrastul , luminozitatea, temperatura culorilor, factorul de culoare ÅŸi tonalităţile de alb pentru a obÅ£ine o imagine cât mai apropiată de ceea ÅŸi-au propus.


Performanta audio puternica
SRS WOW HD™ pentru un Sunet Puternic ÅŸi de Calitate
Proiectoarele BenQ vă vor transforma experienÅ£ele audio zilnice într-o adevărată încântare încât nu vei putea exclama decât „WOW” la auzul sunetelor produse de sistemul SRS WOW HD™. Această tehnologie audio îmbunătăţeÅŸte răspunsul incintelor acustice prin extinderea dimensiunii câmpului audio ÅŸi crearea unui sunet de bas puternic ÅŸi profund. Mai mult decât atât, tehnologia audio SRS WOW HD™ lărgeÅŸte pe orizontală câmpul audio ÅŸi ridică pe verticală fonograma sunetelor prin intermediul unor tehnici brevetate – recuperarea informaÅ£iilor pierdute pe durata derulării procesului de mixare pentru a fi creată o experienţă audio cât mai naturală.

Totul despre tehnologia audio SRS WOW HD™
 * ÎmbunătăţeÅŸte sunetul stereo pentru a îmbunătăţi răspunsul audio dinamic.
 * Ajustează frecvenÅ£ele joase (de bas) ale sunetelor pentru a se obÅ£ine răspunsuri puternice chiar ÅŸi cu incinte acustice de mici dimensiuni.
 * Generează o experienţă audio naturală cu un câmp de sunet mai larg ÅŸi o fonogramă a sunetului cât mai ridicată.
 * Asigură control de înaltă definiÅ£ie a sunetelor pentru caritate cât mai reală ÅŸi mai bună a acestora.
 * Asigură control central al sunetelor pentru o extragere ÅŸi poziÅ£ionare dinamică a diferitelor experienÅ£e audio.

Difuzoare Puternice incorporate de 10W Fiecare

Proiectoarele BenQ vă vor completa experienÅ£a audiovizuală cu două difuzoare duale de 10W fiecare incluse incintă acustică care va îmbunătăţi calitatea fiecărui sunet - o mai mare definire a frecvenÅ£elor joase (de bas) ÅŸi înalte. Difuzoarele sunt prinse ÅŸi fixate de fiecare latură a proiectorului BenQ care este protejat împotriva ÅŸocurilor ÅŸi vibraÅ£iilor pentru a se asigura stabilitatea imaginii proiectate ÅŸi o calitate audio spaÅ£ială a sunetelor produse.

Instalare Simplă şi Accesibilă

Difuzoare Puternice & HDMI
VeÅ£i avea nevoie doar de un cablu HDMI pentru a vă configura sistemul de divertisment audiovizual! Va trebui doar să faceÅ£i legătura cu ajutorul cablului HDMI între dispozitivul dvs. multimedia ÅŸi proiectorul BenQ – nu veÅ£i avea nevoie de incinte acustice suplimentare!

Rata mare de Redimensionare cu zoom 1.5X

BucuraÅ£i-vă de practicabilitatea ÅŸi flexibilitatea unui factor puternic de redimensionare de 1.5X! Această caracteristică măreÅŸte spaÅ£iul ÅŸi implicit imaginea – permiÅ£ându-vă să instalaÅ£i proiectorul fără a pierde timp suplimentar pentru reconfigurarea camerei.


CorecÅ£ie Geometrică Automată ±40° Cu ajutorul dispozitivului automat de corecÅ£ie geometrică ±40°, veÅ£i avea posibilitatea să modificaÅ£i cu uÅŸurinţă imaginea proiectată – transformând-o într-un pătrat perfect fără efort.

UÅŸurinţă în Utilizare

Imagine-în-imagine (PIP)
Vor fi afişate simultan mai multe imagini din diferite surse. Astfel puteţi dubla doza de distracţie!

Răcire chiar şi după deconectare
Caracteristica de răcire după deconectare vă permite să scoateÅ£i din priză ÅŸi să strângeÅ£i proiectorul după utilizare. Sistemul care cuprinde un circuit suplimentar de alimentare încorporat permite ventilatorului să continue să răcească aparatul chiar ÅŸi după deconectarea acestuia de la sursa de alimentare cu energie electrică.

Redimensionare Digitală
RedimensionaÅ£i imaginea pentru a aduce în prim plan fiecare detaliu al acesteia utilizând caracteristica Redimensionare Digitală – Vă puteÅ£i impresiona familia ÅŸi prietenii împărtăşind fotografii ÅŸi filmuleÅ£e video procesate chiar de dvs.

Elegant ÅŸi Stilat

Culoarea albă ca zăpada ÅŸi finisajul excelent împreună cu forma elegant fac din proiectoarele BenQ elemente care se vor încadra perfect în armonia unei camere tipice mobilată modern.

Durabil, Fiabil ÅŸi Având Costuri Scăzute de ÎntreÅ£inere Datorită Lămpii cu Durată Îndelungată de Viaţă DLP®

4,000 de ore durata utilizare lampa
Proiectoarele BenQ dotate cu Lămpi cu Durată Îndelungată de Viaţă de 4000 de Ore au o tehnologie specială de răcire pentru a preveni supraîncălzirea lămpii – reducându-se semnificativ costurile de înlocuire ale acesteia. Atunci când funcÅ£ionează în Modul Eco*, durata de viaţă lămpii este ÅŸi mai mult prelungită, ajungându-se chiar ÅŸi la maxim 9,6 ani**.
 
* Durata de viaţă efectivă a lămpii poate varia datorită unor condiţii diferite de mediu şi de exploatare.
* Durată de viată calculată la o funcÅ£ionare a proiectorului de 4 ore/zi, 8 ore/la sfârÅŸitul săptămânii (week-end), 52 de săptămâni/an.

InexistenÅ£a unui Filtru care să Necesite ÎntreÅ£inere sau Înlocuire
Utilizând proiectorul cu un design fără filtru DLP®, veÅ£i economisi costurile de întreÅ£inere ÅŸi înlocuire ale acestuia – ÅŸi de asemenea veÅ£i obÅ£ine o calitate mai bună a imaginilor proiectate.

Sistem Fiabil de Redare a Culorilor şi Realmente Fără Posibilitatea ca Acestea să Piardă din Intensitate Odată cu Trecerea Timpului

Realmente imune la pierderea in intensitate a culorilor, proiectoarele BenQ au durată îndelungată de viaţă ÅŸi sunt dotate cu un sistem fiabil de redare a culorilor. Culorile nu vor căpăta nuanÅ£a de galben/verzui întâlnită la imaginile afiÅŸate de alte proiectoare pe măsură ce acestea îmbătrânesc.

Proiectorul W1100 beneficiaza de meniu selectabil direct in limba romana!

Conectori multipli

Caracteristici
Videoproiector BenQ Full HD W1100 9h.j4g77.37e1
Raporteaza o problema
Imagine
Tehnologie:
DLP
Rezolutie nativa:
1080p(1920 x 1080)
Luminozitate (lumeni):
2000
Contrast :
4500:1
Frecventa orizontala min.(KHz):
31 - 90 kHz
Frecventa verticala min.(Hz):
50 - 85 Hz
Durata de viata lampa (ore):
2500 - 4000 ore
Format video:
NTSC
PAL
SECAM
Proiectie
Raport de proiectie:
16:9 Native
5 Aspect Ratio Selectable
Raport zoom:
1.5:1
Conectivitate
Wireless:
Nu
Altele
Audio:
2 x 10W
Nivel zgomot (dB):
27/22 dB (Normal/Economic mode)
Putere consumata (W):
290W
Alimentare:
100 - 240 V AC, 50/60 Hz
Accesorii incluse:
Quick Start Guide
VGA Cable
Manual CD
Power Cord
Remote Control with backlight
Battery
Accesorii optionale:
Ceiling Mount
Spare Lamp Kit
RS232 Cable
Soft Carry Case
Altele:
Picture Modes:
Dynamic Mode
Standard Mode
Cinema Mode
User 1 Mode
User 2 Mode
User 3 Mode
Dimensiuni
Dimensiuni (W x H x D mm):
339 x 139 x 260 mm
Greutate (Kg):
3.6 kg.
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii in legatura cu

Videoproiector BenQ Full HD W1100 9h.j4g77.37e1

vizitati pagina producatorului.  Produsul Videoproiector BenQ Full HD W1100 9h.j4g77.37e1 a fost adaugat pe site in data de 24 May 2011.
Parerea ta conteaza !
despre Videoproiector BenQ Full HD W1100 9h.j4g77.37e1 >
Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
Noutati Video Proiectoare
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured