Router Wireless Asus RT-AC66U

Angajam Operator calculator, Ambalator colete, Programator PHP si alteleVezi detalii
x

Router Wireless Asus RT-AC66U rt-ac66u

474 Lei cu TVA
Reducere 32% | pret vechi 699 lei
Cod produs:
rt-ac66u
Vandut de:
Garantie:
36 luni
Disponibilitate:
Comenzi telefonice:
0733.94.95.00
021.311.9308
Retine & compara
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
DescriereRouter Wireless Asus RT-AC66U rt-ac66u
ASUS RT-AC66U Dual-Band Wireless AC 1750 Gigabit Router, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11a/b/g/n

Router Wireless-AC1750 Gigabit 802.11ac Dual-Band

*Chipset-ul 802.11ac de a 5-a generatie suportă functionare concomitentă pe benzile de 2.4GHz/5GHz, atingând viteze maxime de 1.75Gbps
*Serviciul ASUS AiCloud: Accesati continut, faceti streaming, partajati si sincronizati – indiferent de locatie, cu posibilităti nelimitate de extindere a capacitătii de stocare!
*Port-uri Gigabit Ethernet pentru cea mai rapidă si stabilă conexiune la Internet
*AiRadar optimizează acoperirea wireless cu ajutorul antenelor de mare putere
*Interfata utilizator ASUSWRT dashboard UI oferă setare în 3 pasi usori, monitorizarea semnalului wireless si controlul aplicatiilor de retea
*Aplicatia Download Master vă permite să transmiteti datele cu ajutorul retelei wireless si să le stocati/accesati de pe dispozitivele atasate router-ului cu ajutorul port-urilor USB
*Partajare de fisiere si partajarea accesului la imprimantă, dar si al unei conexiuni 3G, cu ajutorul celor două port-uri USB multifunctionale

Avansati la generatia următoare
Modelul ASUS RT-AC66U este un router Wi-Fi dual-band de generatia a 5-a si platforma de lansare pentru noul serviciu ASUS AiCloud. Viteza maximă atinsă este de 1.75Gbps, cea mai mare de pe piată în acest moment, si este obtinută cu ajutorul controller-ului Wi-Fi 802.11ac de la Broadcom, ce permite functionare concomitentă în 2 benzi de frecvente, pe 2.4GHz si 5GHz. Banda de 5 GHz suportă viteze de până la 1.3Gbps, depăsind vitezele atinse de retelele Gigabit pe fir si fiind de 3 ori mai rapidă decât vitezele suportate de interfata 802.11n. RT-AC66U suportă rularea simultană a mai multor aplicatii fără întreruperi, dar si streaming ultra-rapid, în timp ce tehnologia ASUS AiRadar amplifică într-un mod inteligent puterea conexiunilor wireless, pentru un nivel de performantă superior, acum si pe viitor.

AiCloud oferă o aplicatie unică pentru dispozitivele rulând sistemele de operare iOS si Android, transformând practic router-ul RT-AC66U într-un server de cloud personal cu conectivitate USB, ce poate fi accesat foarte usor de sisteme de calcul rulând sistemele de operare Windows, Mac sau Linux. Fiecare cont poate fi sincronizat cu alti clienti AiCloud, dar si cu produse cloud publice. Toate datele voastre, fie că este vorba despre fisiere sau alte forme de continut, pot fi accesate, sincronizate, partajate si administrate de pe aproape orice dispozitiv – de la smartphone-uri la desktop-uri – indiferent de locatia voastră.
(Aplicatia AiCloud va fi disponibilă în iOS App Store si Google Play în viitorul apropiat.)

Chiar dacă sunteti un entuziast cunoscător al tehnologiei sau un utilizator nou, RT-AC66U este exceptional de usor de utilizat, vine fără CD, iar Quick Installation Setup (QIS) vă lasă să navigati pe Internet imediat după ce ati conectat router-ul, care functionează cu PC-uri, smartphone-uri, tablete sau orice alt dispozitiv wireless. Datorită interfetei elaborate vă bucurati de un control mult mai amănuntit si intuitiv, ce vă permite să monitorizati semnalul, să setati filtre pentru Internet sau alte functii utile.

Construit pentru viteză si acoperire de vârf
Dispunând de cea mai avansată tehnologie din domeniul retelelor, RT-AC66U oferă conectivitate ultra-rapidă cu si fără fir. ASUS a folosit doar cele mai bune componente pentru acest router de top, asigurându-vă cea mai bună experientă de utilizare, conexiuni stabile si posibilitate extinderii usoare a retelei. Router-ul foloseste antene Wi-Fi puternice, pentru a extinde si mai mult aria de acoperire.

Cea mai rapidă interfată Wi-Fi din lume: 802.11ac
Incorporând tehnologie Wi-Fi de a 5-a generatie (5G Wi-Fi), noul chipset 802.11ac de la Broadcom îi permite router-ului RT-AC66U să atingă viteze foarte mari de transfer prin intermediul retelei wireless, comparabile cu cele oferite de interfetele Gigabit. Astfel, RT-AC66U poate atinge o viteză maximă de până la 1.3Gbps în banda de 5GHz, o performantă de 3 ori mai bună decât 802.11n! Această lătime de bandă îmbunătătită oferă capacitatea de transfer superioară de care aveti nevoie pentru o experientă mai bună a utilizării retelei Wi-Fi de acasă. Deoarece toate dispozitivele portabile, fie că este vorba despre notebook-uri, desktop-uri, tablete sau smartphone-uri, se bazează acum pe solutiile de conectivitate Wi-Fi, a venit momentul să treceti la următoarea generatie de solutii de retea, pentru conectivitate extinsă acum si pe viitor.

ASUS AiCloud – o singură locatie pentru toate datele voastre
ASUS AiCloud este o aplicatie mobilă inteligentă si usor de folosit, ce vă permite să vă bucurati de experienta ASUS pe dispozitivele rulând sistemele de operare iOS si Android. Cu ajutorul acesteia, puteti accesa, face streaming sincroniza sau partaja toate fisierele voastre indiferent unde v-ati afla, si indiferent că acestea sunt stocate în solutii cloud publice sau private. Aflati mai multe aici.
(Aplicatia AiCloud va fi disponibilă în iOS App Store si Google Play în viitorul apropiat.)

Acoperire wireless sigură si optimizată prin Ai Radar
ASUS Ai Radar oferă o putere mai mare dispozitivelor wireless într-un mod inteligent. Amplificatorul de înaltă putere trimite semnalul optim în toate directiile pentru o acoperire mai bună si transmisie îmbunătătită de date.

Conectivitate dual-band pentru divertisment fără întreruperi
Functionând concomitent pe frecventele de 2.4 GHz si 5 Ghz si oferind viteze de transfer de până la 450Mbps si respectiv 1.3Gbps, RT-AC66U ajunge la o viteză totală de 1.75Gbps, fiind în acelasi timp si foarte stabil. Puteti folosi banda de 2.4 Ghz pentru a naviga pe Internet sau a descărca fisiere, si în acelasi timp puteti face streaming de continut HD sau puteti permite accesul altor aplicatii ce necesită o viteză mai mare pe banda de 5 GHz, mai liberă.

Setare usoară în 3 pasi cu ajutorul tabletei, smartphone-ului sau PC-ului
Procesul de setare al router-ului RT-AC66U este foarte simplu si rapid. Trebuie doar să conectati router-ul la o sursă de curent si la retea, apoi să deschideti un browser de un pe dispozitiv dotat cu interfată Wi-Fi, precum o tabletă sau laptop. Veti fi redirectionati către o pagină de setări cu mesajul de autentificare cu utilizatorul si parola providerului de internet si gata! Acum setarea retelei se face mai usor ca niciodată.

Conectati în 30 de secunde
Solutia inteligentă de detectie automată vă permite să finalizati întreg procesul de setare al lui RT-AC66U în mai putin de 30 de secunde! În comparatie cu problemele si procesul anevoios de instalare al altor router-ele, dispozitivul de la ASUS oferă o usurintă remarcabilă în utilizare, oferindu-vă acces deplin la viteze foarte mari de transfer de date, într-o manieră foarte usoară si rapidă.


 

Funtii puternice, administrare usoară
Cu ajutorul interfetei de utilizare ASUSWRT Dashboard UI puteti seta, monitoriza si controla aplicatiile de retea printr-o interfată intuitivă. Noua platformă a interfetei de utilizare vă permite să administrati toti clientii si setările cu ajutorul unui singur panou grafic de control, cu actualizări la un clic distantă.

Optimizarea retelei
Vă jucati mult sau petreceti mult timp făcând streaming video? Indiferent care ar fi activitatea voastră favorită, RT-AC66U înglobează standarde de functionare Quality of Service (QoS) care vă permit să selectati lătimea de bandă alocată pentru o eventuală sarcină. În plus, aplicatia de monitorizare a traficului vă permite să controlati traficul web printr-o interfată grafică foarte clară.

Două porturi USB multi-functionale
Putându-se conecta foarte usor la servere FTP, SAMBA, UPnP AV si la diverse dispozitive cu suport DLNA, RT-AC66U face ca experienta de partajare si transfer de date în retea să fie mult mai usoară cu ajutorul celor două porturi USB încorporate. Descărcati fisiere HTTP, FTP si P2P pe un dispozitiv USB conectat la router fără a avea nevoie de PC. În plus, porturile USB gemene suportă conectarea la o imprimantă de retea sau un server de fisiere, pentru un nivel ridicat de operativitate.

Retele Wi-Fi discrete si sigure prin Guest Access
RT-AC66U suportă până la trei retele wireless pe banda de 2,4 GHz si trei pe cea de 5 Ghz, astfel încât puteti seta timpii de utilizare si limita accesul cu ajutorul optiunilor avansate de control, inclusiv setările de control parental.

Suport pentru servere VPN
Setati usor un server VPN pentru a naviga pe internet si accesa date – indiferent unde vă aflati. Cu tehnologia de criptare MPPE transferul de date va fi sigur si confidential.

Instalare flexibilă cu design versatil
RT-AC66U poate fi instalat pe un perete si încape aproape oriunde în biroul de acasă sau serviciu.

Caracteristici
Router Wireless Asus RT-AC66U rt-ac66u
Raporteaza o problema
Tip:
Router
Porturi:
1 x RJ45 for 10/100/1000 BaseT for WAN, 4 x RJ45 for 10/100/1000 BaseT for LAN, Support Ethernet and 802.3 with max. bit rate 10/100/1000 Mbps and auto cross-over function(MDI-X) USB 2.0 x 2
Standard 802.11ac:
Da
Standarde:
IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IEEE 802.3u, IPv4, IPv6
Porturi USB:
2 x USB
Rata de transfer (Mb/s):
1750
Viteza de transfer:
802.11a : 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps
802.11ac: up to 1300Mbps
802.11b : 1, 2, 5.5, 11Mbps
802.11g : 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps
802.11n : up to 450Mbps
Frecventa (GHz):
2.4G~2.4835GHz /5.1~5.8GHz
Securitate:
64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise
Gigabit:
Da
Compatibil 3G/4G:
3G
4G
Dimensiuni (W x H x D mm):
207 x 148.8 x 35.5 mm (WxDxH)
Alimentare:
DC Output : 19 V with max. 1.58 A current
AC Input : 110V~240V(50~60Hz)
Antena:
Antenna x 3
Frecventa Wireless:
Dual Band
Greutate (g):
450 g
Management:
UPnP, DLNA, DNS Proxy, NTP Client, DDNS, Port Triger, Virtual Server, DMZ
Suport SIM:
Nu
Caracteristici speciale:
Access control: Parental control, Network service filter, URL filter, Port filter
Dual Link support
L2TP Pass-Through
Multicast Proxy support
PPTP Pass-Through
PPTP server
VPN Support :
IPSec Pass-Throuth
WAN Connection Type :
Internet connection type : Automatic IP, Static IP, PPPoE(MPPE supported), PPTP, L2TP
Firewall: SPI intrusion detection,DoS protection
Altele:
- download scheduling
- support encryption, DHT, PEX and magnet link
- upload and download bandwidth control
ACK/SYN/FIN/RST/ICMP with Highest priority
Audio: mp3, wma, wav, pcm, mp4, lpcm, ogg
File server: Samba and FTP server with account management
Guest Network : 2.4GHz guest network x 3, 5GHz guest network x 3
Media server:
Image: JPEG
Network map
PPTP VPN server
Printer Server: multifunctional printer support(Windows nly), LPR protocol support
QoS:
WMM
Traffic monitor
User definable rules for IP/MAC/Port. Upload and Download bandwidth management.
Video: asf, avi, divx, mpeg, mpg, ts, vob, wmv, mkv, mov
Download master :
- support BT, NZB, HTTP, ED2K
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente.Pentru mai multe detalii in legatura cu

Router Wireless Asus RT-AC66U rt-ac66u

vizitati pagina producatorului.   ProdusulRouter Wireless Asus RT-AC66U rt-ac66u a fost adaugat pe site in data de 14 Aug 2012 .
Parerea ta conteaza !
despre Router Wireless Asus RT-AC66U rt-ac66u >
Adauga un comentariu
5
L-am achizitionat in urma cu 2 saptamani. Hardware solid de buna calitate ambele frecvente wi-fi stabile fara deconectari. Un aspect critic referitor la functionalitate cu firmware-ul ASUS este limitat download-ul la maxim 200 Mbps - solutia consta in instalarea unui firmware alternativ Merlin cu care functioneaza ireprosabil.
Noutati Wireless
Pareri clienti care au cumparat Router Wireless Asus RT-AC66U
Alina din Brasov 2017-11-05 21:16:34
Un serviciu excelent !!!...
George din Bucuresti 2017-10-09 19:06:25
Corect si foarte repede....
Constantin din Piatra-Neamt 2016-09-18 10:26:39
Sunt foarte multumit de modul cum am primit smatfonul comandat. Cu stima....
Bogdan 2016-09-05 13:14:37
Totul a decurs OK!...
Vancea din Baia Mare 2016-04-28 18:43:46
Totul OK! Promptitudine! Multumesc....
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured