Router Wireless Asus RT-AC87U Gigabit Dual Band 3G 4G Support AC2400

Angajam Operator calculator, Ambalator colete, Programator PHP si alteleVezi detalii
x

Router Wireless Asus RT-AC87U Gigabit Dual Band 3G 4G Support AC2400 rt-ac87u

859 Lei cu TVA
Reducere 390 lei | pret vechi 1249 lei
Cod produs:
rt-ac87u
Vandut de:
Garantie:
36 luni
Disponibilitate:
Comenzi telefonice:
0733.94.95.00
021.311.9308
Retine & compara
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
DescriereRouter Wireless Asus RT-AC87U Gigabit Dual Band 3G 4G Support AC2400 rt-ac87u
ASUS RT-AC87U AC2400 Dual-Band Gigabit Wireless Router, Access Point Mode, USB3.0, Dual-core CPU, time machine suppot, 3G/4G Dongle Support, 802.11AC

Router Dual-band Wireless-AC2400 Gigabit

*Router Wi-Fi 802.11ac ultra-rapid, capabil să ofere rate de transfer dual-band combinate de până la 2334 Mbps pentru redarea la o calitate foarte bună a clipurilor video cu rezolutie de până la 4K/UHD, partajarea la viteze foarte ridicate a fisierelor de dimensiuni mari si reducerea semnificativă a latentelor pentru jocurile în retea.
*Prima antenă 4x4 MU-MIMO din lume cu tehnologie AiRadar ”universal beamforming” pentru performantă de neegalat în utilizare si acoperire de semnal de până la 465 m²
*Port-uri USB 3.0 si USB 2.0 încorporate pentru viteze de transfer de până de 10 ori mai mari către dispozitivele de stocare conectate, imprimantele de retea sau modem-urile 3G/4G
*Interfată grafică de utilizare ASUSWRT pentru setare în doar 30 de secunde, fără CD, si functii avansate de control a retelei.
*AiProtection cu Trend Micro pentru o securitate de trei ori mai bună a retelei, plus elemente robuste de control parental si protectie a activitătii pe Internet.
*ASUS AiCloud 2.0 îti permite să accesezi, sincronizezi, partajezi sau transmiti fisierele din reteaua personală către orice PC dispozitiv conectat la Internet.


Cea mai bună viteză. Cea mai extinsă acoperire. Setare rapidă.
Bine ai venit într-o nouă eră a performantelor wireless, cu viteze absolut incredibile, cea mai bună acoperire posibilă si mai mult control si elemente de securitate decât ai crezut că ar fi posibile vreodată. RT-AC87U oferă cele mai bune viteze de transfer din lume, de până la 1734 Mbps pe frecventa de 5G Hz — mai mare chiar decât cele atinse de router-ele tri-band 3X3 — plus viteze de top de până la 600 Mbps pe gama de frecvente de 2.4 GHz, pentru o lătime de bandă totală de până la 2334 Mbps! Astfel, RT-AC87U îti permite să te bucuri de jocuri fără întârzieri, streaming de continut 4K/UHD foarte fluid si poate duce la îndeplinire fără prea mari eforturi chiar si cele mai dificile sarcini.

Dotat cu o antenă separată, cu nivel ridicat de achizitie a semnalului, pentru fiecare dintre cele patru emitătoare de semnal, acest router foarte puternic îti permite să te bucuri de adevărata performantă wireless multi-utilizator 4x4 MIMO (MU-MIMO), ce depăseste cu mult solutiile rivale si oferă o performantă de top pentru toate dispozitivele tale wireless, inclusiv cele ce functionează pe vechile standarde Wi-Fi. Similar cu toate celelalte produse de retelistică marca ASUS, te bucuri de cel mai bun suport si cea mai extinsă gamă de dispozitive compatibile, plus actualizări firmware gratuite pe viitor – astfel încât router-ul tău RT-AC87U va fi întotdeauna cel mai bun.

 


PERFORMANTE HARDWARE DE NEEGALAT

RT-AC87U a fost creat pentru performante de exceptie — astfel, pe lângă procesorul său principal dual-core, tactat la 1 GHz, RT-AC87U mai dispune de asemenea de un procesor dual-core separat, dedicat exclusiv cerintelor conexiunii Wi-Fi 5GHz 4x4. Prin urmare, spre deosebire de router-ele echipate cu un singur procesor dual-core tactat la 1.2 GHz, RT-AC87U suportă viteze de transfer Wi-Fi-spre-USB de până la două ori mai rapide3si poate atinge performante totale cu până la 50% mai bune chiar si în cazul retelelor foarte aglomerat, ce deservesc clienti multipli!

RT-AC87U nu este doar rapid ci se bucură si de un aspect exterior foarte atrăgător. Inspirat de către notebook-urile ASUS Republic of Gamers din Seria G, destinate în mod expres pasionatilor de jocuri, design-ul modelului RT-AC87U impresionează prin liniile sale elegante, ce sugerează putere si un nivel ridicat de sofisticare. De asemenea, acesta oferă suport VESA, ceea ce îti permite să instalezi router-ul RT-AC87U pe orice perete, cu foarte mare usurintă!

Procesoare dual-core-viteze de transfer Wi-Fi-spre-USB de până la de 2X mai bune
RT-AC87U este succesorul direct al modelului RT-AC68U în ceea ce priveste performanta transferului de fisiere utilizând solutii externe de stocare cu interfată USB 3.0 si, prin urmare, viteza de transfer a fisierelor stocate pe solutii USB prin Wi-Fi a suferit o îmbunătătire considerabilă. În ceea ce priveste transferul fisierelor de pe/către dispozitivelor cu interfată SuperSpeed USB 3.0 prin intermediul retelei Wi-Fi, testele noastre3 relevă faptul că RT-AC87U poate fi de până la de două ori mai rapid decât router-ele dotate cu un singur procesor dual-core tactat la 1.2 GHz.

Procesoare dual-core-performante de transfer cu până la 50% mai bune în medii de lucru aglomerate, cu multipli clienti de retea
În cadrul testelor ce simulează o retea foarte încărcată, cu trei clienti conectati prin interfete pe fir si doi clienti wireless, functia NAT implementată la nivel hardware a router-ului si procesorul Wi-Fi dedicat ajutat la atingerea unor performante totale (2.4 GHz, 5 GHz si NAT) de până la 50% mai bune decât cele ale unui router obisnuit, dotat cu un singur procesor tactat la 1.2 GHz.

Port-uri USB duale
Partajează accesul la imprimante, modem-uri USB 3G/4G (HSPA+) sau dispozitive de stocare USB prin intermediul retelei personale! Multumită interfetei SuperSpeed USB 3.0, vitezele de transfer sunt de până de 10 ori mai mari decât cele suportate de către interfata USB 2.0. În plus, port-urile sunt foarte bine spatiate, pentru acces usor chiar si în cazul utilizării unor dispozitive de dimensiuni mari – o caracteristică rar întâlnită în segmentul router-elelor. Aplicatia de control a port-urilor USB este foarte usor de folosit si îti oferă controlul complet asupra tuturor dispozitivelor conectate prin intermediul acestor interfete, inclusiv în ceea ce priveste functii dedicate precum streaming media sau partajarea si descărcarea de fisiere.PERFORMANTE WIRELESS EXTRAORDINARE

Bucură-te de un nivel complet nou de performantă wireless, cu o rată de transfer de până la 2334 Mbps, obtinută în urma combinării lătimilor de bandă disponibile pentru conexiunile 802.11ac si 802.11n. Atingând viteze de top de până la 600 Mbps pe banda de frecvente de 2.4 GHz — multumită tehnologiei Broadcom® TurboQAM™ — si de până la 1734 Mbps în mod concurent pe banda de frecvente de 5 GHz, mai rapidă chiar decât cele mai recente router-e cu suport pentru trei benzi 3x3, RT-AC87U ia un avans considerabil în fata competitiei.

În prima linie a tehnologiei
RT-AC87U nu doar conduce acest segment, ci îl domină de-a dreptul, oferind cea mai bună performantă din generatia curentă pentru toate notebook-urile, telefoanele inteligente si orice alt dispozitiv wireless.ACOPERIRE FARA EGAL

Design-ul cu patru antene (4x4) si patru surse de semnal wireless îi permite router-ului RT-AC87U să suporte o acoperire wireless de până la 465m2 1. Această valoare este cu 33% mai bună decât cea oferită de router-ele tri-band de ultimă generatie5, ceea ce o face alegerea ideală pentru locuinte de dimensiuni mari si clădiri cu mai multe etaje. Multumită tehnologiei AiRadar de formare a semnalului wireless si a tehnologiei unicat MU-MIMO, lătimea de bandă creste direct proportional cu numărul de dispozitive conectate.

Tehnologie MIMO pentru utilizatori multipli
Tehnologia revolutionară MU-MIMO îi permite router-ului RT-AC87U conectarea la multiplii clienti compatibili MU-MIMO, fiecare astfel de dispozitiv putând atinge viteza maximă suportată – spre deosebire de tehnologia MIMO, în cazul căreia dispozitivele individuale trebuie să astepte transmisiunile secventiale. Cu alte cuvinte, pe măsură ce utilizatorii adaugă mai multe dispozitive MU-MIMO în retea, capacitatea router-ului se multiplică, oferindu-i fiecărui utilizator cea mai bună experientă de navigare pe Internet.

Tehnologie de formare a semnalului wireless (beamforming) AiRadar
ASUS AiRadar îmbunătăteste în mod inteligent puterea semnalului wireless utilizând tehnologia ”universal beamforming” pentru transmiterea semnalului 802.11ac, amplificare de înaltă performantă si tehnologia exclusivă ASUS de optimizare a semnalului RF. Acestea îi oferă modelului RT-AC87U o acoperire cu până la 33% mai bună decât sistemele dotate cu 3 antene. În testele efectuate în situatii reale, RT-AC87U îti permite să transmiti două clipuri video în format 4K chiar si la limita ariei de acoperire.VIATA PE BANDA DE MARE VITEZA

Garantând cea mai rapidă viteză de transfer disponibilă în cazul unei conexiuni pe fir, RT-AC87U dispune de un port dedicat Gigabit WAN, cinci port-uri Gigabit Ethernet LAN de 1000 Mbps (dintre care unul poate fi folosit ca un al doilea port de tip WAN), si implementare NAT la nivel hardware. Spre deosebire de solutiile NAT traditionale, implementate la nivel software, solutia NAT implementată la nivel hardware în cazul router-ului RT-AC87U's elimină problemele de interfată la nivelul LAN/Internet, permitându-ti să te bucuri din plin de avantajele oferite de către conexiunile în bandă largă moderne, ultra-rapide.

Implementare NAT la nivel hardware
Elimină zonele cu viteză redusă din cadrul conexiunii Internet – retea personală, lătimea de bandă WAN/LAN fiind de 2-5 ori mai mare decât în cazul router-elor cu implementare software NAT.

Suport WAN dual
Poti configura unul dintre port-urile LAN pentru a functiona ca port WAN, astfel încât vei putea utiliza două conexiuni Internet fie pentru a partaja traficul sau pentru a beneficia de o conexiune de sigurantă în cazul în care cealaltă conexiune întâmpină probleme de functionare.COMPATIBILITATE DE EXCEPTIE

RT-AC87U, ca de altfel toate produsele de retelistică de la ASUS, este supus unor teste foarte exigente de compatibilitate în cadrul procesului de dezvoltare. RT-AC87U este perfect compatibil cu o gamă vastă de adaptoare de retea, dispozitive de redare media si alte dispozitive wireless pentru a asigura un nivel optim de performantă – suportă chiar si consolele de jocuri de ultimă generatie Xbox® One si PlayStation® 4.

Suport extins pentru sesiuni de date concomitente
Dispunând de suficientă lătime de bandă pentru a suporta până la 300,000 de sesiuni de transfer de date concomitente, router-ul RT-AC87U oferă o performantă de 20 de ori mai bună decât majoritatea router-elor obisnuite.

Suport pentru aplicatia Time Machine®
Oferă suport complet pentru realizarea de copii de sigurantă a datelor de pe dispozitivele Apple prin intermediul aplicatiei Time Machine®.

WPS
Îti permite să conectezi mai multe dispozitive instantaneu, prin simpla apăsare a butonului WPS.

Suport VPN
Configurează un server VPN sau transformă-ti dispozitivele conectate la retea în clienti VPN – cu ajutorul protocoalelor PPTP si OpenVPN – fără a mai trebui să apelati la servicii VPN plătite sau un server VPN dedicat.


INTERFATA-UTILIZATOR PUTERNICA SI USOR DE FOLOSIT
 

ASUSWRT
RT-AC87U dispune de puternica interfată-utilizator ASUSWRT, ce îti oferă acces foarte rapid la procesul de instalare în 3 pasi, ce durează doar 30 de secunde8. Tot aici poti configura solutia AiCloud 2.0 si toate optiunile avansate oferite de către modelul RT-AC87U's. Interfata ASUSWRT este una online, ceea ce înseamnă că nu necesită o aplicatie separată si nu restrictionează controlul prin intermediul unui dispozitiv mobil – ai acces la toate functiile, de pe orice dispozitiv ce poate rula un browser de Internet.

Harta de retea
Harta de retea completă ce prezintă detalii complete asupra dispozitivelor conectate la router si a statutului acestora.

Suport pentru retele temporare multiple
Permite crearea a până la sase retele temporare si setarea unor perioade de acces personalizate, precum si a unor seturi de restrictii în utilizare.

QoS Adaptiv
Solutia ASUS Adaptive Quality of Service (QoS) optimizează lătimea de bandă, atât în cazul conexiunilor pe fir cât si în cazul celor fără fir. Aplicatiile si sarcinile pot fi prioritizate cu usurintă prin folosirea unor optiuni pre-setate pentru jocuri, streaming media, VoIP, navigare pe Internet si transfer de fisiere.


AIPROTECTION CU TREND MICRO™ PENTRU SECURITATE AVANSATA 

Functia AiProtection, ce încorporează o tehnologie de securitate foarte performantă, pe 3 planuri, dezvoltată de către Trend Micro™, face din RT-AC87U unul dintre cele mai sigure router-e disponibile pe piată. În afara faptului că oferă poate cele mai avansate elemente de control parental disponibile pe un router destinat publicului larg, acesta blochează adresele potential periculoase si orice atac ce ar putea afecta integritatea sistemului vostru de lucru, si vă alertează în cazul în care un dispozitiv infectat cu virusi informatici este conectat la retea. De asemenea, posibilele vulnerabilităti, precum complexitatea parolelor si vulnerabilitătile sistemului de operare, sunt permanent monitorizate. În plus, AiProtection protejează chiar si dispozitivele Wi-Fi ce nu suportă instalarea unei aplicatii de securitate, precum televizoarele inteligente, consolele de jocuri si dispozitivele inteligente de pe reteaua voastră personală.

Scanare de securitate a router-ului
Scanează router-ul pentru a detecta orice vulnerabilitate legată de securitate si recomandă diverse optiuni pentru a îmbunătăti nivelul de protectie.

Blocarea site-urilor Internet cu continut potential periculos
Restrictionează accesul la site-urile cu un continut periculos listate în baza de date Trend Micro™, pentru protectie continuă.

Detectarea si blocarea dispozitivelor virusate
Blochează dispozitivele infectate cu virusi informatici, împiedicându-le să transmită informatii cu caracter personal si/sau legate de starea acestora către terte părti.

Protectie impotriva vulnerabilitatilor
Protejează router-ul împotriva atacurilor ce au ca punct de pornire Internet-ul si previne exploatarea breselor de securitate.

Filtrare web si aplicatii
Filtrare la nivel de cuvinte cheie si URL-uri pentru a bloca accesul la site-uri web si aplicatii potential periculoase.

Programarea timpilor de acces
Setarea unor limite de timp pentru accesul în retea al anumitor dispozitive ”oaspete”.

CREEAZA-TI PROPRIA SOLUTIE DE STOCARE IN CLOUD

ASUS AiCloud te ajută să ai mereu la îndemână toate datele date, oriunde te-ai afla, atât timp cât ai acces la o conexiune Internet. Această functie interconectează reteaua ta personală cu solutiile de stocare online, oferindu-ti acces la toate fisierele tale prin intermediul aplicatiei mobile AiCloud disponibile pentru telefoanele inteligente cu sistem de operare iOS si Android, sau folosind un URL personalizat în browser-ul tău de Internet. Acum poti partaja fotografii prin intermediul unor servicii precum Facebook, Flickr sau Dropbox direct din interfata AiCloud. În plus, AiCloud poate fi conectat cu usurintă la un alt router compatibil pentru a-ti permite să iti extinzi si mai mult solutia cloud personală.


ACCELEREAZA VITEZELE DE TRANSFER SI MAXIMIZEAZA POTENTIALUL HARDWARE

Solutiile Tuxera oferă un nivel îmbunătătit de performantă, reducând în acelasi timp într-un mod semnificativ încărcarea procesorului, astfel încât poti rula mai multe aplicatii concomitent. Utilizând elementele de optimizare special concepute pentru solutiile de stocare în retea, acestea îti permit să-ti accesezi si transferi datele mult mai rapid.


 

Caracteristici
Router Wireless Asus RT-AC87U Gigabit Dual Band 3G 4G Support AC2400 rt-ac87u
Raporteaza o problema
Tip:
Router
Porturi:
4 x RJ45 pentru 10/100/1000/Gigabits BaseT pentru LAN
1 x RJ45 pentru 10/100/1000/Gigabits BaseT pentru WAN
USB 2.0 x 1
USB 3.0 x 1
Standard 802.11ac:
Da
Standarde:
IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac
Porturi USB:
2 x USB
Viteza de transfer:
802.11a : 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps
802.11b : 1, 2, 5.5, 11Mbps
802.11g : 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps
802.11n : până la 450Mbps
802.11ac: până la 1734Mbps
802.11n TurboQAM:până la600Mbps
Frecventa (GHz):
2.4GHz/5GHz
Securitate:
64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , Suport WPS
Gigabit:
Da
Dimensiuni (W x H x D mm):
289.5 x 167.6 x 47.5 mm
Compatibil 3G/4G:
3G
4G
Antena:
Antenă externă x 4
Frecventa Wireless:
Dual Band
Greutate (g):
747 g
Alimentare:
Intrare AC : 110V~240V(50~60Hz)
IeÅŸire DC : 19 V cu max. 2.37 A
Caracteristici speciale:
Tipul conexiunii Internet: IP Automat, IP Static, PPPoE (suportă MPPE), PPTP, L2TP
Dual Link
WAN Bridge
Multicast Proxy
Setare rată multicast
Partajare conexiune 3G/4G, AiCloud, Server imprimantă, Download Master, AiDisK, SSID-uri multiple, Control Parental
Altele:
LED: PWR x 1 / Wi-Fi x 2 / LAN x 4 / WAN x 1 / WPS x 1
Utilitati:
Download master
Server media
QoS
Reţea Vizitatori
Server Imprimantă: suportă echipamente multifuncţionale (numai Windows), suportă protocolul LPR
Hartă reţea
Monitorizare trafic
Gestionare: UPnP, IGMP v1/v2/v3, DNS Proxy, DHCP, Client NTP, DDNS, Port Trigger, Jurnal Sistem
Suport VPN
Moduri: Router Wireless / Access point / Media bridge
Management:
Firewall: Detecţie intruziuni SPI,protecţie DoS
Control acces: Control parental, Serviciu de filtrare reţea, Filtrare URL, Filtrare porturi
Suport SIM:
Nu
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente.Pentru mai multe detalii in legatura cu

Router Wireless Asus RT-AC87U Gigabit Dual Band 3G 4G Support AC2400 rt-ac87u

vizitati pagina producatorului.   ProdusulRouter Wireless Asus RT-AC87U Gigabit Dual Band 3G 4G Support AC2400 rt-ac87u a fost adaugat pe site in data de 07 Nov 2014 .
Parerea ta conteaza !
despre Router Wireless Asus RT-AC87U Gigabit Dual Band 3G 4G Support AC2400 rt-ac87u >
Adauga un comentariu
Selimbar
5
Recomand Optim pentru vilecase mari ...2-3 etaje
Bucuresti
5
Router excelent inclusiv pentru load-balancing.
5
Cu ultimul beta FW a depasit orice router de pe piata gen ac3200 X8 linksys ea8500 etc.
Doar pt cei care mai stiu ceva retelistica...prea avansat inca pt mainstream si prea scump pt saormari...
5
Desi scump este cel mai performant router wireless pe care l-am utilizat. Testati-l si o sa va convingeti
Noutati Wireless
Pareri clienti care au cumparat Router Wireless Asus RT-AC87U Gigabit Dual Band 3G 4G Support AC2400
Popa din Bucuresti 2015-06-21 14:42:58
Super ! Cand un client este multumit va face si alte comenzi ; deci urmeaza ......
ANA GEORGE 2015-03-30 17:56:02
Deocamdata, totul pare OK. Felicitari !...
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured