Router Wireless Asus RT-N18U Black Gigabit AC1110

Angajam Operator calculator, Ambalator colete, Programator PHP si alteleVezi detalii
x

Router Wireless Asus RT-N18U Black Gigabit AC1110 rt-n18u

327 Lei cu TVA
Cod produs:
rt-n18u
Vandut de:
Garantie:
36 luni
Disponibilitate:
Comenzi telefonice:
0733.94.95.00
021.311.9308
Retine & compara
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
DescriereRouter Wireless Asus RT-N18U Black Gigabit AC1110 rt-n18u

ASUS, Router Wireless N600 High Power, 2.4GHz, 4 porturi Gigabit, Turbo QAM, EZQoS, AP / Range Extender / Media Bridge, Print Server/ FTP server, 300K sesiuni concurente, Download Master, 1xUSB3.0, 1xUSB2.0,3G/4G support, AiCloud, 3 antene detasabile 5dBi, Wall-Mount, v.A, Black Diamond


Router de mare putere, pe 2.4 GHz, atingând viteze de 600 Mbps

  • Procesor cu un nivel ridicat de eficientă energetică si tehnologie TurboQAM™ ce asigură viteze de transfer wireless de până la 600 Mbps, cu 33% mai rapide decât cele oferite de către standardul wireless N
  • Cinci port-uri Gigabit Ethernet plus Turbo NAT pentru o performantă de navigare pe Internet de două ori si jumătate mai bună
  • AiRadar cu tehnologie ”universal beamforming” optimizează puterea semnalului în orice directie, pentru a oferi o acoperire de până la 150%
  • Port-uri USB 3.0 si USB 2.0 încorporate pentru viteze de transfer de până de 10 ori mai mari către dispozitivele de stocare conectate, imprimantele de retea sau modem-urile 3G/4G
  • ASUS AiCloud pentru a accesa, sincroniza, partaja si transmite datele din reteaua personală către orice PC sau dispozitiv Android/iOS conectat la Internet
  • Compatibil cu aplicatiile de tip open-sourceCel mai bun router Wireless-N pentru jocuri si aplicatii multimedia
RT-N18U dispune de o echipare hardware de top. Un procesor tactat la 800MHz suportă o performantă superioară la nivelul conexiunilor USB, WAN si LAN; în plus, tehnologia TurboQAM™ accelerează vitezele pe frecventa de 2.4 GHz de la 450 Mbps la 600 Mbps, pentru un spor de performantă de 33%. Cei 128MB de memorie flash si 256MB de memorie RAM asigură o lătime de bandă masivă, ce suportă până la 300,000 de sesiuni de date concomitente, făcând astfel din acest model solutia perfectă pentru jocuri si alte aplicatii ce necesită transferuri de date semnificative. Procesorul cu tehnologie ARM este foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie, ajutându-te astfel să cheltuiesti mai putin. În plus, ASUS AiRadar îmbunătăteste într-un mod inteligent puterea conexiunii wireless, utilizând în acest scop tehnologie ”universal beamforming”, amplificarea de mare putere a semnalului si tehnologia exclusivă ASUS de optimizare a semnalului RF, pentru o crestere cu 150% a acoperirii1 , astfel încât si solutiile client 802.11b/g/n pot beneficia de avantajele oferite de către această tehnologie.

RT-N18U încorporează, de asemenea, aplicatii software mult mai usor de utilizat si mai intuitive. Prin intermediul interfetei ASUSWRT, poti seta cu usurintă router-ul în doar 30 de secunde, sau schimba între diferitele moduri de functionare oferite de către modelul RT-N18U. Poti optimiza viteza cu ajutorul functiei Smart QoS încorporate sau poti transforma unitatea de stocare USB atasată router-ului într-o solutie cloud personală cu ajutorul aplicatiei ASUS AiCloud.

Rapid, fiabil si puternic
Modelul RT-N18U este construit în jurul unui procesor ARM® Cortex™-A9, puternic si foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie, ce rulează la 800MHz si asigură o performantă iesită din comun. Memoria flash de 128MB si cei 256MB de memorie DDR3 RAM îmbunătătesc si mai mult performanta în functionare si permit rularea a până la 300,000 de sesiuni de date concomitente – ceea ce face din RT-N18U solutia ideală pentru aplicatii multimedia precum streaming-ul de clipuri video HD, jocuri online si partajarea de fisiere.


 

Accelerează performanta retelei Wi-Fi
RT-N18U dispune de tehnologie TurboQAM™ ce permite accelerarea vitezelor de transfer pe frecventele de 2.4 GHz de la 450 Mbps până la 600 Mbps, pentru o performantă Wi-Fi cu 33% mai bună. Acum, toate activitătile tale online sunt mult mai rapide.

Navigare pe Internet la viteze Gigabit cu ajutorul Turbo NAT
Echipat cu tehnologie Turbo NAT si conectivitate Gigabit Ethernet, RT-N18U îti oferă acces la performanta de nivel Gigabit pentru transferul de date pe Internet, lătimea de bandă WAN/LAN fiind de 2-5 ori mai mare decât în cazul router-elor cu implementare software NAT Gigabit. Turbo NAT suportă multiple conexiuni pe fir simultane, atingând viteza maximă totală concurentă. Acum te poti juca, transmite si descărca continut de pe unităti desktop, notebook-uri, tablete, telefoane inteligente si console de jocuri fără nicio problemă si fără a suferi pierderi de performantă.

Extinde-ti si îmbunătăteste-ti conexiunea wireless
ASUS Ai Radar oferă o putere mai mare dispozitivelor wireless într-un mod inteligent utilizând tehnologia ”universal beamforming”, amplificare de mare putere si solutia exclusivă ASUS RF pentru reglajul fin al frecventelor. Toate acestea permit o acoperire extinsă, cresterea dinamică a ratelor de transfer de date, o stabilitate superioară, precum si compatibilitate deplină cu clientii 802.11b/g/n. Deoarece puterea semnalului wireless depinde de caracteristicile mediului înconjurător, RT-N18U utilizează trei antene externe pentru a detecta pozitia exactă a dispozitivelor wireless si a optimiza caracteristicile de transmitere a semnalului pentru a garanta cea mai rapidă si cea mai stabilă conexiune.

Îmbunătăteste capabilitătile retelei tale personale
RT-N18U poate deveni cu usurintă centrul media al retelei tale personale. Prin intermediul celor două port-uri USB încorporate poti conecta cu usurintă dispozitive de stocare externe, imprimante, solutii de scanare si multe alte dispozitive dotate cu interfete USB, ce pot fi partajate prin intermediul PC-urilor conectate în retea pentru acces ultra-rapid. Port-ul USB 3.0 plasat frontal oferă viteze de transfer de 10x mai rapide decât USB 2.0, făcând din acestea solutia perfectă pentru partajarea de fisiere la viteză mare sau streaming de continut video HD.
 

Multitasking online de până la 300.000 sesiuni de date
Suport pentru o bandă masivă de date, de până la 300.000 de sesiuni, ceea ce vă oferă de 20x mai multă capacitate de transfer în retea fată de alte routere conventionale, pentru o un regim de functionare performant si fără întreruperi chiar si în cazul sesiunilor de transfer de date foarte serioase. Descarcă mai multe fisiere concomitent, bucură-te de streaming HD de o calitate foarte bună si jocuri fără lag, toate în acelasi timp. Realizează mai multe fără a-ti compromite stilul de viată digital.

Suport pentru servere si clienti VPN – securitate totală
RT-N18U îti permite să setezi cu usurintă un server si un client VPN, putând astfel să accesezi o retea personală sau întreg Internetul într-o manieră sigură. Poti seta cu usurintă un server VPN cu ajutorul aplicatiei OpenVPN si a suportului pentru protocolul PPTP, fără a mai trebui să apelati la servicii VPN plătite sau un server VPN dedicat. De asemenea, RT-N18U îti transformă dispozitivele conectate la retea în clienti VPN, cu ajutorul protocoalelor OpenVPN, PPTP si L2TP, fără a mai fi necesară instalarea de software VPN suplimentar.

ASUS AiCloud – Lumea ta la îndemână
ASUS AiCloud îti oferă acces rapid la datele tale, oricând si oriunde dispui de o conexiune Internet. Această platformă conectează reteaua ta personală cu serviciile de stocare de date online si îti permite să le accesezi prin intermediul aplicatiei dedicate AiCloud compatibilă iOS si Android, sau cu ajutorul unui URL personalizat si al unui browser web. În plus, poti conecta aplicatia AiCloud cu un alt router compatibil si extinde si mai mult solutia cloud. Acum, datele tale călătoresc împreună cu tine, oriunde ai fi.

Selectează cu usurintă modul de lucru preferat
Router-ele ASUS dotate cu sistem EZ Switch oferă un nivel superior de flexibilitate prin usurinta accesării multiplelor moduri de functionare disponibile - router, repetitor de semnal, punct de acces si punte media. Modul router este standard pentru functionarea cu sau fără fir, în timp ce modul repetitor extinde acoperirea Wi-Fi existentă, iar modul punct de acces se conectează la routere pe fir pentru a oferi capabilităti wireless instantanee. Modul de functionare punte media oferă capabilităti wireless instantanee tuturor dispozitivelor tale Ethernet. Modificarea modului de functionare are loc la nivel hardware, ceea ce se traduce într-o versatilitate ridicată, fără întârzieri sau meniuri complicate.

Optiuni solide de control si optimizare cu ASUSWRT
Usor de utilizat si foarte intuitivă, interfata de control ASUSWRT oferă functii extinse de administrare a retelei. Fie că esti pasionat de jocuri sau continut media HD, acum te poti bucura de un nivel si mai bun de performantă datorită solutiei de prioritizare a lătimii de bandă Smart Quality of Service (QoS), ce are rolul de a optimiza vitezele de transfer Internet în functie de sarcinile specificate. În plus, aplicatia de monitorizare a traficului îti permite să controlezi transferurile de date cu ajutorul unei interfete grafice foarte clare. De asemenea, aplicatia Download Master asigură un nivel ridicat de productivitate. Setările accesibile printr-un singur click includ depanarea foarte rapidă a problemelor de functionare, setarea imprimantei si controlul parental.

Setare foarte usoară, în 3 pasi, de pe tabletă, smartphone sau PC
Interfata de utilizare foarte simplă îti permite să iti setezi router-ul ASUS fără efort, în mai putin de 30 de secunde si în doar 3 pasi foarte simplii. Pasul 1: conectează toate cablurile necesare. Pasul 2: deschide fereastra navigatorului Internet pentru a activa instantaneu aplicatia de instalare. Pasul 3: completează procesul de instalare. Și esti gata să navighezi pe Internet. Nu mai trebuie să-ti faci probleme legate de CD-uri, manuale complicate sau operatiuni îndelungate. Am usurat semnificativ procesul de setare initială pentru a-ti permite să te bucuri imediat de cea mai bună conexiune Internet prin intermediul celui mai performant router.

Transferuri de date mai rapide si versatile
Aplicatia exclusivă Download Master utilizează un algoritm special pentru accelerarea proceselor de transfer de date, permitându-ti astfel să economisesti timp. Cu ajutorul dispozitivelor de stocare USB atasate router-ului, poti continua să descarci date chiar si atunci când PC-ul tău este oprit, pentru un nivel superior de versatilitate în utilizare.


 

Caracteristici
Router Wireless Asus RT-N18U Black Gigabit AC1110 rt-n18u
Raporteaza o problema
Tip:
Router
Porturi:
4 x RJ45 for 10/100/1000/Gigabits BaseT for LAN
1 x RJ45 for 10/100/1000/Gigabits BaseT for WAN
Standard 802.11ac:
Nu
Standarde:
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IPv4, IPv6
Porturi USB:
2 x USB
Rata de transfer (Mb/s):
600
Viteza de transfer:
802.11b : 1, 2, 5.5, 11Mbps
802.11g : 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps
802.11n : up to 450Mbps
802.11n TurboQAM:up to600Mbps
Frecventa (GHz):
2.4GHz
Securitate:
64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , WPS support
Gigabit:
Da
Compatibil 3G/4G:
3G
4G
Caracteristici speciale:
3G/4G data sharing, AiCloud, Printer server, Download Master, AiDisK, Multiple SSIDs, Parental Control
Dimensiuni (W x H x D mm):
207 x 150 x 37 mm
Alimentare:
AC Input : 110V~240V(50~60Hz)
Antena:
Detachable antenna x 3
Frecventa Wireless:
Single Band
Greutate (g):
520 g
Management:
UPnP, IGMP v1/v2/v3, DNS Proxy, DHCP, NTP Client, DDNS, Port Triger, Universal Repeater, System Event Log
Senzitivitate receptor:
520 g
Suport SIM:
Nu
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii in legatura cu

Router Wireless Asus RT-N18U Black Gigabit AC1110 rt-n18u

vizitati pagina producatorului.  Produsul Router Wireless Asus RT-N18U Black Gigabit AC1110 rt-n18u a fost adaugat pe site in data de 02 Sep 2014.
Parerea ta conteaza !
despre Router Wireless Asus RT-N18U Black Gigabit AC1110 rt-n18u >
Adauga un comentariu
Cluj-Napoca
5
Recomand cu încredere merge foarte bine Cel. serioÈi am comandat Èi a doua zi l-am primit fără taxă de la curier
5
Cel mai bun router 24Ghz si perfect compatibil cu RCS-RDS il folosesc la 70 putere in 2 camere si asa este prea puternic.
5
Un produs bun pe masura asteptarilor. Recomand.
In plus servicii de calitate ale CEL.ro seriozitate si promptitudine
Noutati Wireless
Pareri clienti care au cumparat Router Wireless Asus RT-N18U Black Gigabit AC1110
Tatiana din Bacau 2015-07-17 21:59:06
Sunt multumita de felul in care s-a finalizat comanda. Cu siguranta voi mai face si alte cumparaturi de la cel.ro....
Dumitru din Calarasi 2014-10-28 12:54:53
excelenta nu ma asteptam sa vina asa repede...
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured