Aparat de aer conditionat Hitachi Eco confort RAK35PEC​RAK35WEC Inverter 12000 BTU Clasa A+ Filtru Nano Titanium TAparat de aer conditionat Hitachi Eco confort RAK35PEC​RAK35WEC Inverter 12000 BTU Clasa A+ Filtru Nano Titanium TAparat de aer conditionat Hitachi Eco confort RAK35PEC​RAK35WEC Inverter 12000 BTU Clasa A+ Filtru Nano Titanium TAparat de aer conditionat Hitachi Eco confort RAK35PEC​RAK35WEC Inverter 12000 BTU Clasa A+ Filtru Nano Titanium TAparat de aer conditionat Hitachi Eco confort RAK35PEC​RAK35WEC Inverter 12000 BTU Clasa A+ Filtru Nano Titanium TAparat de aer conditionat Hitachi Eco confort RAK35PEC​RAK35WEC Inverter 12000 BTU Clasa A+ Filtru Nano Titanium T

Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Aparat de aer conditionat Hitachi Eco confort RAK35PEC​RAK35WEC Inverter 12000 BTU Clasa A+ Filtru Nano Titanium T RAK 35 PEC/ RAK 35 WEC

nu mai face parte din oferta CEL.ro
Cod produs:
RAK 35 PEC/ RAK 35 WEC
Comercializat de:
Produsul nu mai poate fi comandat!

Descriere Hitachi Eco confort RAK35PEC​RAK35WEC Inverter

In functie de lot codurile de pe site pot diferi fata de cele inscriptionate pe aparat


Aer conditionat Hitachi Performance RAK 35 PEC/​ RAK 35 WEC Inverter 12000 BTU

CARACTERISTICI DE CONFORT:

 Nano Titanium Wassabi - Filtrele au in componenta oxizi de titan de dimensiuni nanometrice si sunt acoperite cu particule de  wassabi.Actiunea combinata a celor doua componente permite o filtrare mai buna a aerului si dizolvarea agentilor patogeni.Wasabi este bine  cunoscut pentru efectele sale antibacteriene si anti-mucegai eliminand alergenii,bacteriile si mirosurile neplacute.
 
 Eco Powerful Silent - Printr-o simpla apasare de buton puteti alege modul de functionare care vi se potriveste cel mai bine, modul ECO  pentru limitarea consumului electric cu o functionare eficienta , modul POWERFUL pentru atingerea rapida a temperaturii din  incapere(sistemul va functiona la putere maxima timp de 20 de minute) sau modul SILENT pentru reducerea nivelului de zgomot si liniste  maxima.
 
 Leave Home - Potrivita atunci cand plecati in vacanta in timpul sezonului rece, aceasta functie se poate activa pentru ca temperatura din  incapere sa nu scada sub 10 C.
 
 
 Clean - Gratie acestei functii unitatea interioara va ramane mereu curata prin uscarea schimbatorului de caldura prevenind astfel aparitia  mirosurilor neplacute si a mucegaiului.
 
 
 Sleep Timer - Puteti decide numarul de ore de functionare a echipamentului in timpul somnului pentru a economisi energie prin ajustarea  automata a temperaturii +/- 2C pentru un somn confortabil si un nivel de zgomot redus,pentru o durata de pana la 7 ore.
 
 
 Weekly Timer - Aceasta functie va permite sa programati pana la 6 cicluri de pornire si oprire pentru fiecare zi a saptamanii, totodata va ofera  posibilitatea de a memora 2 programe de functionare, un program de vara si un program de iarna.
 
 
 Info - Un singur buton pentru a cunoaste temperatura ambientala sau consumul de energie in Kw din luna curenta si precedenta sau orice  cod de alarma in caz de defectiuni.
 
 
SISTEMUL DE ECONOMISIRE A ENERGIEI:
 
Tehnologia unitatii interioare:
 
 Debitul de aer
  • Pentru un debit de aer lin si silentios, dimensiunea grilei de aspiratie a unitatii interioare este cu 20% mai mare decat la alte echipamente de aer conditionat,astfel rotatia turbinei scade crescand eficienta si economisind energie electrica.
Ventilator de dimensiuni mari
  • Unitatea interioara Hitachi dispune de un ventilator foarte mare,aproximativ cu 11% mai mare decat alte ventilatoare conventionale.Cresterea diametrului scade viteza de rotatie a ventilatorului asigurand astfel eficienta,randament energetic si un zgomot redus.
Dimensiunea flapsului
  • Cresterea cu 54% a flapsului fata de modelul anterior contribuie la refularea si raspandirea eficienta a debitului de aer folosind mai putina energie electrica.
Schimbator de caldura Lambda
  • Suprafata mare a schimbatorului de caldura multi-dimensional Lambda creste dramatic raportul de transfer de caldura.Asigurand eficeienta energetica buna,ajuta la economisireaunei cantitati mari de energie(Pt.modelul RAK50PPA/RAC50WPA)
TEHNOLOGIA INOVATOARE PAM
Hitachi a dezvoltat un Modul de Putere Activa (Power Active Module – PAM). Acesta suprima distorsiunea electrica micsorand pierderile de putere la mai putin de 1%. Performanta la incalzire este particular imbunatatita oferind performanta eficienta chiar si la temperaturi ambiante de -15ºC.
 
Tehnologia unitatii exterioare:
 
1. Schimbator de caldura de inalta eficienta
Forma unica a lamelelor mareste suprafata schimbatorului de caldura cu pana la 5%, Cu alte cuvite, suprafata marita este masoara proximativ 3 coli hartie format A4. Cu toate acestea, dimensiunile unitatii exterioare au ramas neschimbate, aceasta avand dimensiuni compacte.
2. Ventilator foarte mare; datorita formei speciale a palelor, a diametrului si grosimii marite, noul ventilator al unitatii exterioare este capabil sa furnizeze suficient debit de aer in timp ce mentine un nivel de zgomot redus.
3. Compresor DC Rotativ
Compresorul Hitachi DC rotativ ofera o functionare puternica si eficienta prin uilizarea unui magnet care care ofera magnetism continuu pentru o rotatie fara atingeri si fara comsum aditional de energie electrica in timpul functionarii.
1. Rotor (Magnet permanent)
2. Stator
3. Cilindru
4. Compresor rotativ (Sectiune transversala)
5. Compresor DC rotativ
 
Hitachi a brevetat motorul DC Inverter. Hitachi a inventat in 1983 primul aer conditionat cu motor alimentat de curent continuu fara contacte .De atunci Hitachi a continuat cercetarea in inovatie si descoperirea de noi tehnologii.Astazi, toate motoarele Hitachi sunt DC Inverter.
Motoarele DC Inverter HITACHI sunt unice prin eficienta energetica si putere.

Sistemul de purificare a aerului prin filtrul Nano Titanium Wasabi
 
Filtrele Hitachi Nano Titanium Wasabi obtin rezultate net superioare in indepartarea mirosurilor sau a particulelor nocive din aer.Oxidul de titan este utilizat de ani buni drept catalizator foto;Hitchi a reusit sa imbunatateasca acest material prin reducerea dimensiunilor particulelor la un nanometru-ele ajungand acum cu mai mult de 1000 de ori mai mici decat cele din mediul normal antibacterian.Astfel,acest catalizator foarte fin poate retine si cele mai mici impuritati (care patrund usor prin alte filtre), optimizand calitatea aerului interior.

In imaginea comparativa se poate remarca diferenta de dimensiune fata de filtrele obisnuite.Astfel,orice particule cu diametrul mai mare de 5mm vor fi captate.Filtrul este lavabil si poate fi folosit semi-permanent.
Principiul de functionare al Nano Titanium:
 
Catalizatorul TiO2(dioxid de titaniu) are un efect dual: de neutralizare a bacteriilor si de deodorizare
Anti-bacterian Noul filtru de purificare a aerului de la Hitachi s-a dovedit eficient in a dezactiva peste 99.99% din bacterii.
Numar de bacterii care supravietuiesc
 
1. Inainte  2. Dupa 24 de ore
Esantionul de bacterii (Stafilococ Auriu) este neutralizat in proportie de 99,99% intr-un interval de timp de 24 de ore. Teste efectuate de Universitatea Putra Malaezia
 
Anti-alergeni Filtru nano-titanium wasabi dezactiveaza eficient alergenii nocivi cum ar fi acarienii si formaldehide care provoaca boli alergice precum astmul.
Eliminarea mucegaiului si ciupercilor. Filtru de purificare nano titanium wasabi impiedica eficient cresterea ciupercilor,pentru a pastra aerul proaspat si fara mucegai tot timpul.
 
Indepartarea mirosurilor.Filtru de purificare a aerului nano titan wasabi deodorizeaza aerul,eliminand pana la 82% din mirosuri in numai 1 ora.

Caracteristici Hitachi Eco confort RAK35PEC​RAK35WEC Inverter

Unitate interioara:
Dimensiuni unitate interioara (mm):
280 x 780 x 218 (HxLxD)
Culoare unitate interioara:
Alb
Greutate unitate interioara (kg):
7.5 kg
Unitate exterioara:
Dimensiuni unitate exterioara (mm):
530 x 660 x 278 (HxLxA)
Culoare unitate exterioara:
Alb
Greutate unitate exterioara (kg):
27.5 kg
Racire
Capacitate de racire (BTU):
12000
Clasa energetica racire:
A+
Incalzire
Capacitate de incalzire (BTU):
14330
Clasa energetica incalzire:
A
General
Sleep/Night mod:
Da
Tip:
Standard
Tip filtru:
Nano Titanium Wassabi
Inverter:
Da
Agent de racire:
R-410A
Functii:
Auto-curatare
Dezumidificare
Incalzire
Leave home
Mod Economic
Programator zilnic
Racire
Sleep / Night mode
Ventilatie
Altele:
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.6
Coeficient randament sezonier la racire SEER: 7.2
Debit de aer unitate interna incalzire: 660 m³/h
Debit de aer unitate interna racire: 600 m³/h
Suprafata de montare: Perete
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 43
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Alimentare:
230/1/50 (V/Ph/Hz)
Portabil
Nu
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Aparat de aer conditionat Hitachi Eco confort RAK35PEC​RAK35WEC Inverter 12000 BTU Clasa A+ Filtru Nano Titanium T RAK 35 PEC/ RAK 35 WEC a fost adaugat pe site in data de 2017-05-30 12:31:19. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta conteaza!

Adauga un comentariu
Andrei M
Bucuresti
5 Jul 2018 la 10:52
5
Am cumparat acest aparat pt cei 5 ani garantie si pt ca e Hitachi o firma utilizata in zonele calde din Asia alaturi de Mitsubishi si Daikin. Si pretul a fost un criteriu mai ales ca instalarea este cosisitoare avand 8ml de traseu. Instalarea facuta cu firma acreditata, Aer Conzal, foarte profesionisti si programare in 7 zile in Iunie.
Aparatul este instalat pe hol cu fata spre sufragerie iar stanga dreapta este baia si dormitorul. In spate bucataria. Aparatul raceste bine dar nu imediat, trebuie sa mearga mai mult de 1h pt o temepratura confortabila atat in sufragerie cat si in dormitor. Este varianta de baza de la Hitachi, raceste, incalzeste si atat, filtru clasic.
Telecomanda prezentata in poze nu este cea cu care vine aparatul. Un minus este ca nu are functie de ventilare pe care eu o foloseam la aparatul vechi pt uscarea unitatii interioare altfel se formeaza mucegai apartamentul sufera de umiditate mare deoarece ventilatia la baie este blocata de catre alti vecini. Se poate trece pe incalzire la 24-25C pt 30min dupa racire pt a ventila dar fara a intra compresorul in functiune.
Pe scurt un aparat simplu fara functii extra care face ce trebuie.
Adrian
Bucuresti
31 Mar 2018 la 10:21
5
Foarte bun , cel puțin pe cald nu am apucat să-l folosesc pe rece . Montaj excelent de la Alfa Instal i-am luat din lista montatorilor autorizați Hitachi, fara recomandări prelabile . Au fost punctuali , cu toate uneltele necesare bormașină perforat perete , aspirator , pompa de vid pe care le-au folosit ; CU MULT BUN SIMȚ RECOMAND CU CLDUR ȘI APARATUL SI MONTATORII
Stefan
20 Mar 2018 la 5:41
5
Serviciu promnt Aparatul este beleaRecomand
Intrebari produs
despre Aparat de aer conditionat Hitachi Eco confort RAK35PEC​RAK35WEC Inverter 12000 BTU Clasa A+ Filtru Nano Titanium T RAK 35 PEC/ RAK 35 WEC >
N
Intrebare de la Nicolae 2018-07-04 12:30:40
Kit-ul de instalare este inclus in pachet?

Daca nu, cat costa?

Se poate cumpara de la firma care instaleaza?
1 raspuns adaugat
Raspuns de la Relatii clienti CEL.ro 2018-07-04 13:15:49
Buna ziua,
Nu este inclus kit de instalare.
Aceste accesorii vor fi furnizate de firma cu care faceti montajul.
Va multumim.
H
Intrebare de la Haldea ovidiu 2017-09-23 21:54:08
Aparatul are chitul de instalare inclus?
1 raspuns adaugat
Raspuns de la Relatii clienti CEL.ro 2017-09-25 09:26:24
Buna ziua,
Nu are kitul de instalare inclus acest aparat.
Va multumim.
R
Intrebare de la relu 2017-08-11 19:13:54
unde este fabricat?
1 raspuns adaugat
Raspuns de la Relatii clienti CEL.ro 2017-08-14 11:02:35
Buna ziua,
Tara de provenienta a acestui produs este China.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
Cu respect,
M
Intrebare de la Mihai 2017-08-10 21:40:07
Unde este fabricat? Cat costa montaju?
1 raspuns adaugat
Raspuns de la Relatii clienti CEL.ro 2017-08-11 14:19:40
Buna ziua,
Tara de provenienta este China.
Pentru mai multe detalii legate de montaj, va rugam sa luati legatura cu o firma autorizata.
Nu ne ocupam noi de montarea aparatelor de aer conditionat.
Cu respect,
L
Intrebare de la lemnaru emilian 2017-06-27 19:54:25
Buna ziua am o intrebare montarea se face de anumite firme acceptate de cel. ro sau de orce firma . garantie se poate face si in Ploiesti?
1 raspuns adaugat
Raspuns de la Relatii clienti CEL.ro 2017-06-28 09:44:02
Buna ziua,
Va multumim pentru mesaj.
Nu este obligatoriu sa luati legatura cu o firma autorizata recomandata de catre noi. Va puteti monta aparatul cu orice firma autorizata ce va poate emite factura si chitanta pentru a nu va pierde garantia produsului.
Mai jos va trimit datele de contact de la o firma autorizata din Ploiesti:
-firma: Dymko Technologies
-persoana de contact: Andrei Ungureanu
-adresa: bld. Republicii 118 bl. 15 B1 parter
-nr de telefon: 0755.096.162 ; 0344.802.124
Cu respect,
R
Intrebare de la Razvan 2017-06-19 11:22:33
Buna ziua,rnrnVa rog sa-mi spuneti daca montajul in limita a 3 m este inclus sau cat ar costa montajul in limita mentionata.rnrnMultumesc.rnrnCu stima,rnRazvan.
1 raspuns adaugat
Raspuns de la Relatii clienti CEL.ro 2017-06-19 11:52:02
Buna ziua,
Va multumim pentru mesaj.
Din pacate, nu ne ocupam noi de montarea aparatelor de aer conditionat.
Pentru mai multe detalii va rugam sa luati legatura cu o firma autorizata ce va poate emite factura si chitanta pentru a nu va pierde garantia produsului.
Cu respect,
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.