promo
Share
Test Antigen COMBINAT COVID-19/VIRUS GRIPAL A+B Assut EUROPE ITALIA Certificat CETest Antigen COMBINAT COVID-19/VIRUS GRIPAL A+B Assut EUROPE ITALIA Certificat CETest Antigen COMBINAT COVID-19/VIRUS GRIPAL A+B Assut EUROPE ITALIA Certificat CETest Antigen COMBINAT COVID-19/VIRUS GRIPAL A+B Assut EUROPE ITALIA Certificat CETest Antigen COMBINAT COVID-19/VIRUS GRIPAL A+B Assut EUROPE ITALIA Certificat CE

Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Test Antigen COMBINAT COVID-19/VIRUS GRIPAL A+B Assut EUROPE ITALIA Certificat CE COV-1_zbho1s

89 Lei cu TVA
Cod produs:
COV-1_zbho1s
Vandut de:
Garantie:
1 luna
Disponibilitate:
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Descriere Test Antigen COMBINAT COVID-19/VIRUS GRIPAL

TEST Rapid Test Antigen COMBINAT COVID-19 / VIRUS GRIPAL A + B SET 

FABRICATIN ITALIA - ASSUT EUROPE CERTIFICAT UE

Descriere:

"Testul rapid antigen COMBO - SARS-CoV-2 / VIRUS GRIPALA +B" este un test imunoanalitic cu flux lateral destinat detectării sidiferentierii calitative a antigenelor de nucleoproteine ​​virale SARS-CoV-2,gripeiA si gripei B, în tampoan nazofaringian al subiectilor suspectati deinfectie respiratorie virală în concordantă cu COVID-19

Oferă ajutor în diagnosticarea infectiei cu SARS-COV-2.

„Testul rapid antigen COMBO - SARS-CoV-2 / VIRUS GRIPAL A +B”este destinat utilizării de către personalul de laborator clinicinstruitspecial instruit si instruit în procedurile de diagnostic in vitro.

Compoziţie:

 Testul de detectare a antigenului SARS-CoV-2 este un testimunologic cu flux lateral bazat pe principiul tehnicii sandwich dubluanticorp. Anticorpul monoclonal al proteinei nucleocapsidei SARS-CoV-2 conjugatcu microparticule colorate este utilizat cadetector si pulverizat pe tamponulde conjugare. În timpul testării, antigenulSARS-CoV-2 din probă interactioneazăcu anticorpul SARS-CoV-2 conjugat cu microparticule colorate, formând uncomplex antigen-anticorp marcat. Acest complex migrează prin membrană prinactiune capilară către linia de testare, unde va fi captat de anticorpulmonoclonal pre-acoperit cu proteina nucleocapsidă SARS-CoV-2. O linie de testarecolorată (T) va fi vizibilă în fereastra de rezultate dacă antigenii SARS-CoV-2sunt prezenti în probă. Absenta liniei T sugerează un rezultat negativ. Liniade control (C) este utilizată pentru controlulprocedural si ar trebui să aparăîntotdeauna dacă procedura de testare esteefectuată corect.

Testul pentru detectarea antigenului gripal de tip A si B esteun test imunoanalitic cu flux lateral bazat pe principiul tehnicii sandwich cuanticorp dublu.

Anticorpii monoclonali împotriva gripei A si gripa B conjugaticu microparticule colorate sunt folositi ca detectoare si pulverizatipetamponul de conjugare. În timpul testului, se formează complexe de antigenisianticorpi marcati care migrează către membrană prin actiune capilară. Dacăesantionul contine antigen gripal A, complexul va fi capturat de anticorpulmonoclonal pre-acoperit gripal A pentru a forma o linie colorată vizibilăînregiunea A în fereastra rezultatului. Dacă esantionul contine antigen gripalB,complexul va fi capturat de anticorpul monoclonal gripal B pre-acoperitformând o linie colorată vizibilă în regiunea B în fereastra de rezultate.Linia decontrol (C) este utilizată pentru controlul procedural si ar trebui săapară întotdeauna dacă procedura de testare este efectuată corect.

Materiale furnizate:

- Casetă de testare: include bandă de testare antigenSARS-CoV-2si bandă de testare antigripală A si B

- Reactiv de extractie

- Tampon sterilizat

- Capac de picurare

- Tub de extractie

- Statie de lucru

- Prospect

Colectarea mostrelor:

Probele obtinute devreme în timpul debutului simptomului vorcontine cele mai mari titruri virale; Probele obtinute după cinci zile desimptome sunt mai susceptibile de a produce rezultate negative decât un testRT-PCR. Colectarea necorespunzătoare a probelor, manipularea necorespunzătoaresi / sau transportul probelor pot produce un rezultat fals negativ; prinurmare,instruirea pentru colectarea esantioanelor este foarte recomandatădatorită importantei calitătii esantionului pentru generarea rezultatelor exacteale testelor.

Proba de tampon nazofaringian:

Doar tamponul furnizat în set trebuie utilizat pentru colectareatampoanelor nazofaringiene. Introduceti tamponul prin nara paralel cupalatul(nu în sus) până când se întâlneste rezistentă sau distanta esteechivalentă cucea de la ureche la nara pacientului, indicând contactul cunazofaringele.Tamponul trebuie să atingă o adâncime egală cu distanta de lanări la deschiderea urechii externe. Frecati usor si învârtiti tamponul. Lăsatitamponul la loc câteva secunde pentru a absorbi secretiile. Scoateti încettamponul răsucindu-l. Probele pot fi colectate de pe ambele părti folosindacelasi tampon, dar nu este necesar să se colecteze probe de pe ambele părtidacă mini-tamponul este saturat cu fluid din prima colectare. Dacă un septdeviat sau o obstructie creează dificultăti în obtinerea probei dintr-o nară,utilizati acelasi tampon pentru a obtine proba din cealaltă nară.

Transportul si depozitarea probelor

Esantioanele proaspăt colectate ar trebui procesate câtmaicurând posibil, dar nu mai târziu de o oră după colectarea esantionului.Proba colectată poate fi depozitată la 2-8 ° C timp de cel mult 24 de ore;depozitati la -70 ° C pentru o lungă perioadă de timp, dar evitati ciclurilerepetate de înghet-dezghet.

Pregătirea unei mostre:

Desurubati capacul reactivului de extractie. Adăugati totreactivul de extractie a probei într-un tub de extractie si plasati-l pestatiade lucru.

Introduceti proba de tampon în tubul de extractie care continereactivul de extractie. Rotiti tamponul de cel putin 5 ori în timp ceapăsaticapul pe partea inferioară si laterală a tubului de extractie. Lăsati tamponulîn tubul de extractie timp de un minut.

Scoateti tamponul strângând părtile laterale ale tubuluipentru aextrage lichidul din tampon. Solutia extrasă va fi utilizată ca probădetestare.

Introduceti ferm capacul picurătorului în tubul deextractie.

Metodă:

Lăsati dispozitivul de testare si probele să atingătemperatura(15-30 ° C) înainte de testare.

Scoateti caseta de testare din punga sigilată.

Răsturnati tubul de extractie a probei, tinându-l vertical.

Transferati 3 picături (aproximativ 100μl) în sondă de probă(S)a dispozitivului de testare, apoi

porniti cronometrul.

Asteptati să apară liniile colorate. Interpretează rezultateletestului în 15 minute.

Nu cititi rezultatele după 20 de minute.

Interpretarea rezultatelor:

• Pentru detectarea antigenului SARS-CoV-2

Pozitiv: sunt afisate două linii. O linie colorată apareînregiunea de control (C) si o altă linie colorată apare în regiunea detestare(T), indiferent de intensitatea liniei de testare.

Negativ: apare o linie colorată în regiunea de control (C)si nuapare nicio linie în regiunea de testare (T).

Invalid: Linia de control nu este afisată. Volumul insuficiental esantionului sau tehnicile procedurale incorecte sunt motivelecele maiprobabile. Revedeti procedura si repetati testul folosind o nouă casetă de testare.Dacă problema persistă, opriti imediat utilizarea lotului si contactatidistribuitorul local.

• Pentru detectarea antigenului gripal A si B.

Gripa A pozitiv: O linie colorată apare în regiunea decontrol(C) si o altă linie colorată apare în regiunea de testare A, indiferentdeintensitatea liniei de testare.

Gripa B pozitiv: O linie colorată apare în regiunea de control(C) si o altă linie colorată apare în regiunea de testare B, indiferentdeintensitatea liniei de testare.

Gripa A si B pozitivă: apare o linie colorată în regiuneadecontrol (C) si ambele linii A si B apar în regiunea de testare, indiferent deputerea liniei de testare.

Negativ: apare o linie colorată în regiunea de control (C)si nuapare nicio linie în regiunea de testare.

Invalid: Linia de control nu este afisată. Volumul insuficiental esantionului sau tehnicile procedurale incorecte sunt motivelecele maiprobabile. Revedeti procedura si repetati testul folosind o nouăcasetă detestare. Dacă problema persistă, opriti imediat utilizarea lotului sicontactati distribuitorul

Limitări:

- Produsul oferă doar o detectare calitativă. Intensitatealiniei de testare nu este neapărat legată de concentratia de antigeni dinprobe.

- Rezultatele negative sunt prezumtive. Rezultatele negativealetestelor nu exclud infectia si nu ar trebui folosite ca bază unică pentrutratament sau alte decizii de gestionare a pacientilor, inclusiv deciziidecontrol al infectiei, în special în prezenta semnelor clinice si asimptomelor compatibile cu COVID-19 sau la cei care au fost în contact cuvirusul. Se recomandă ca aceste rezultate să fie confirmate printr-o metodă detestare moleculară, dacă este necesar, pentru gestionarea pacientului.

- Un medic trebuie să interpreteze rezultatele împreună cuistoricul pacientului, descoperirile fizice si alte proceduri de diagnostic.

- Un rezultat negativ poate apărea dacă cantitatea de antigeniprezenti în probă este sub pragul de detectie al testului sau dacă virusul asuferit una sau mai multe mutatii minore de aminoacizi în regiunea epitopuluitintă recunoscută de anticorpii monoclonali utilizati în test.

Valabilitate: maxim 24 de luni de la data fabricatiei

Depozitare:

- A se păstra ca ambalat în punga sigilată la temperatura (4-30° C).

Kitul este stabil în interior data de expirare tipărităpeetichetă.

- Odată ce punga este deschisă, testul trebuie utilizat îndecursde o oră. Expunere prelungită la

un mediu cald si umed va provoca deteriorarea produsului.

- LOTUL si data de expirare sunt tipărite pe etichetă.

Caracteristici Test Antigen COMBINAT COVID-19/VIRUS GRIPAL

Tip produs:
TEST RAPID COVID-19 SI GRIPA A+B
Beneficii:
Depisteaza prezenta virusului Covid-19 si Gripa A+B
Caracteristici speciale:
REZULTAT IN 15 MINUTE
Pentru:
RECOLTARE NAZOFARINGIANA
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Test Antigen COMBINAT COVID-19/VIRUS GRIPAL A+B Assut EUROPE ITALIA Certificat CE COV-1_zbho1s a fost adaugat pe site in data de 2020-11-18 00:20:01. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta conteaza!

Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.