promo
Share
TEST ANTIGEN COVID-19+GRIPA Assut EUROPE ITALIA Set 10 buc Certificat CETEST ANTIGEN COVID-19+GRIPA Assut EUROPE ITALIA Set 10 buc Certificat CETEST ANTIGEN COVID-19+GRIPA Assut EUROPE ITALIA Set 10 buc Certificat CETEST ANTIGEN COVID-19+GRIPA Assut EUROPE ITALIA Set 10 buc Certificat CETEST ANTIGEN COVID-19+GRIPA Assut EUROPE ITALIA Set 10 buc Certificat CE

Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

TEST ANTIGEN COVID-19+GRIPA Assut EUROPE ITALIA Set 10 buc Certificat CE COV-1_zbho1s_q9a4wi

891 Lei cu TVA
Cod produs:
COV-1_zbho1s_q9a4wi
Vandut de:
Garantie:
1 luna
Disponibilitate:
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Descriere Assut EUROPE ITALIA Set 10

10 BUCATI SET COVID-19 Rapid Test Antigen COMBINATSARS-CoV-2 / VIRUS GRIPAL A + B

FABRICAT IN ITALIA - ASSUT EUROPE CERTIFICATUE

Descriere:

"Testul rapid antigen COMBO - SARS-CoV-2 / VIRUS GRIPALA + B" este un test imunoanalitic cu flux lateral destinat detectarii sidiferentierii calitative a antigenelor de nucleoproteine ​​virale SARS-CoV-2,gripei A si gripei B, in tampoan nazofaringian al subiectilor suspectati deinfectie respiratorie virala in concordanta cu COVID-19

Ofera ajutor in diagnosticarea infectiei cu SARS-COV-2.

„Testul rapid antigen COMBO - SARS-CoV-2 / VIRUS GRIPAL A +B” este destinat utilizarii de catre personalul de laborator clinic specialinstruit in procedurile de diagnostic in vitro.

Compozitie:

 Testul de detectare aantigenului SARS-CoV-2 este un test imunologic cu flux lateral bazat peprincipiul tehnicii sandwich dublu anticorp. Anticorpul monoclonal al proteineinucleocapsidei SARS-CoV-2 conjugat cu microparticule colorate este utilizat cadetector si pulverizat pe tamponul de conjugare. In timpul testarii, antigenulSARS-CoV-2 din proba interactioneaza cu anticorpul SARS-CoV-2 conjugat cumicroparticule colorate, formand un complex antigen-anticorp marcat. Acestcomplex migreaza prin membrana prin actiune capilara catre linia de testare,unde va fi captat de anticorpul monoclonal pre-acoperit cu proteinanucleocapsida SARS-CoV-2. O linie de testare colorata (T) va fi vizibila infereastra de rezultate daca antigenii SARS-CoV-2 sunt prezenti in proba. Absentaliniei T sugereaza un rezultat negativ. Linia de control (C) este utilizatapentru controlul procedural si ar trebui sa apara intotdeauna daca procedura detestare este efectuata corect.

Testul pentru detectarea antigenului gripal de tip A si Beste un test imunoanalitic cu flux lateral bazat pe principiul tehniciisandwich cu anticorp dublu.

Anticorpii monoclonali impotriva gripei A si gripa B conjugaticu microparticule colorate sunt folositi ca detectoare si pulverizati petamponul de conjugare. In timpul testului, se formeaza complexe de antigeni sianticorpi marcati care migreaza catre membrana prin actiune capilara. Daca esantionulcontine antigen gripal A, complexul va fi capturat de anticorpul monoclonalpre-acoperit gripal A pentru a forma o linie colorata vizibila in regiunea A infereastra rezultatului. Daca esantionul contine antigen gripal B, complexul vafi capturat de anticorpul monoclonal gripal B pre-acoperit formand o liniecolorata vizibila in regiunea B in fereastra de rezultate. Linia de control (C)este utilizata pentru controlul procedural si ar trebui sa apara intotdeaunadaca procedura de testare este efectuata corect.

Materiale furnizate:

- Caseta de testare: include banda de testare antigenSARS-CoV-2 si banda de testare antigripala A si B

- Reactiv de extractie

- Tampon sterilizat

- Capac de picurare

- Tub de extractie

- Statie de lucru

- Prospect

Recoltare mostre:

Probele obtinute devreme in timpul debutului simptomului vorcontine cele mai mari titruri virale; Probele obtinute dupa cinci zile de simptomesunt mai susceptibile de a produce rezultate negative decat un test RT-PCR.Colectarea necorespunzatoare a probelor, manipularea necorespunzatoare si / sautransportul probelor pot produce un rezultat fals negativ; prin urmare,instruirea pentru colectarea esantioanelor este foarte recomandata datoritaimportantei calitatii esantionului pentru generarea rezultatelor exacte aletestelor.

Proba de tampon nazofaringian:

Doar tamponul furnizat in set trebuie utilizat pentru recoltareaprobelor nazofaringiene. Introduceti tamponul prin nara paralel cu palatul (nu insus) pana cand se intalneste rezistenta sau distanta este echivalenta cu cea dela ureche la nara pacientului, indicand contactul cu nazofaringele. Tamponultrebuie sa atinga o adancime egala cu distanta de la nari la deschidereaurechii externe. Frecati usor si invartiti tamponul. Lasati tamponul la loc catevasecunde pentru a absorbi secretiile. Scoateti incet tamponul rasucindu-l.Probele pot fi colectate de pe ambele parti folosind acelasi tampon, dar nueste necesar sa se colecteze probe de pe ambele parti daca mini-tamponul estesaturat cu fluid din prima colectare. Daca un sept deviat sau o obstructiecreeaza dificultati in obtinerea probei dintr-o nara, utilizati acelasi tamponpentru a obtine proba din cealalta nara.

Transportul si depozitarea probelor

Esantioanele proaspat colectate ar trebui procesate cat maicurand posibil, dar nu mai tarziu de o ora dupa colectarea esantionului. Probacolectata poate fi depozitata la 2-8 ° C timp de cel mult 24 de ore; depozitatila -70 ° C pentru o lunga perioada de timp, dar evitati ciclurile repetate de inghet-dezghet.

Pregatirea unei mostre:

Desurubati capacul reactivului de extractie. Adaugati totreactivul de extractie a probei intr-un tub de extractie si plasati-l pe statiade lucru.

Introduceti proba de tampon in tubul de extractie care continereactivul de extractie. Rotiti tamponul de cel putin 5 ori in timp ce apasaticapul pe partea inferioara si laterala a tubului de extractie. Lasati tamponul intubul de extractie timp de un minut.

Scoateti tamponul strangand partile laterale ale tubuluipentru a extrage lichidul din tampon. Solutia extrasa va fi utilizata ca probade testare.

Introduceti ferm capacul picuratorului in tubul de extractie.

Metoda:

Lasati dispozitivul de testare si probele sa atingatemperatura (15-30 ° C) inainte de testare.

Scoateti caseta de testare din punga sigilata.

Rasturnati tubul de extractie a probei, tinandu-l vertical.

Transferati 3 picaturi (aproximativ 100μl) in sonda de proba(S) a dispozitivului de testare, apoi

porniti cronometrul.

Asteptati sa apara liniile colorate. Interpreteazarezultatele testului in 15 minute.

Nu cititi rezultatele dupa 20 de minute.

Interpretarea rezultatelor:

• Pentru detectarea antigenului SARS-CoV-2

Pozitiv: sunt afisate doua linii. O linie colorata apare inregiunea de control (C) si o alta linie colorata apare in regiunea de testare(T), indiferent de intensitatea liniei de testare.

Negativ: apare o linie colorata in regiunea de control (C) sinu apare nicio linie in regiunea de testare (T).

Invalid: Linia de control nu este afisata. Volumulinsuficient al esantionului sau tehnicile procedurale incorecte sunt motivelecele mai probabile. Revedeti procedura si repetati testul folosind o noua casetade testare. Daca problema persista, opriti imediat utilizarea lotului sicontactati distribuitorul local.

• Pentru detectarea antigenului gripal A si B.

Gripa A pozitiv: O linie colorata apare in regiunea decontrol (C) si o alta linie colorata apare in regiunea de testare A, indiferentde intensitatea liniei de testare.

Gripa B pozitiv: O linie colorata apare in regiunea decontrol (C) si o alta linie colorata apare in regiunea de testare B, indiferentde intensitatea liniei de testare.

Gripa A si B pozitiva: apare o linie colorata in regiunea decontrol (C) si ambele linii A si B apar in regiunea de testare, indiferent deputerea liniei de testare.

Negativ: apare o linie colorata in regiunea de control (C) sinu apare nicio linie in regiunea de testare.

Invalid: Linia de control nu este afisata. Volumulinsuficient al esantionului sau tehnicile procedurale incorecte sunt motivelecele mai probabile. Revedeti procedura si repetati testul folosind o noua casetade testare. Daca problema persista, opriti imediat utilizarea lotului sicontactati distribuitorul

Limitari:

- Produsul ofera doar o detectare calitativa. Intensitatealiniei de testare nu este neaparat legata de concentratia de antigeni din probe.

- Rezultatele negative sunt prezumtive. Rezultatele negativeale testelor nu exclud infectia si nu ar trebui folosite ca baza unica pentrutratament sau alte decizii de gestionare a pacientilor, inclusiv decizii decontrol al infectiei, in special in prezenta semnelor clinice si a simptomelorcompatibile cu COVID-19 sau la cei care au fost in contact cu virusul. Serecomanda ca aceste rezultate sa fie confirmate printr-o metoda de testaremoleculara, daca este necesar, pentru gestionarea pacientului.

- Un medic trebuie sa interpreteze rezultatele impreuna cuistoricul pacientului, descoperirile fizice si alte proceduri de diagnostic.

- Un rezultat negativ poate aparea daca cantitatea deantigeni prezenti in proba este sub pragul de detectie al testului sau dacavirusul a suferit una sau mai multe mutatii minore de aminoacizi in regiuneaepitopului tinta recunoscuta de anticorpii monoclonali utilizati in test.

Valabilitate: maxim 24 de luni de la data fabricatiei

Caracteristici Assut EUROPE ITALIA Set 10

Tip produs:
TEST RAPID ANTIGEN COVID-19
Beneficii:
DEPISTEAZA PREZENTA VIRUSULUI IN 15 MINUTE
Caracteristici speciale:
RECOLTARE NAZOFARINGEANA
Pentru:
DIAGNOSTICARE INFECTIE COVID-19
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul TEST ANTIGEN COVID-19+GRIPA Assut EUROPE ITALIA Set 10 buc Certificat CE COV-1_zbho1s_q9a4wi a fost adaugat pe site in data de 2020-11-19 01:20:03. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta conteaza!

Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.