promo
Share
TEST RAPID ANTICORPI Covid-19 IgG/IgM Assut EUROPE ITALIA Certificat CETEST RAPID ANTICORPI Covid-19 IgG/IgM Assut EUROPE ITALIA Certificat CETEST RAPID ANTICORPI Covid-19 IgG/IgM Assut EUROPE ITALIA Certificat CETEST RAPID ANTICORPI Covid-19 IgG/IgM Assut EUROPE ITALIA Certificat CETEST RAPID ANTICORPI Covid-19 IgG/IgM Assut EUROPE ITALIA Certificat CE

Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

TEST RAPID ANTICORPI Covid-19 IgG/IgM Assut EUROPE ITALIA Certificat CE COV-1

78 Lei cu TVA
Cod produs:
COV-1
Vandut de:
Garantie:
1 luna
Disponibilitate:
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Descriere TEST RAPID ANTICORPI Covid-19 IgG/IgM

Test Rapid ANTICORPI COVID-19 IgG/IgM FABRICAT IN ITALIA CERTIFICAT CE

Testul Rapid COVID-19 IgG/IgM este un test imunologic cu flux lateral cromatografic pentru detectarea calitativa a anticorpilor (IgG si IgM) anti-SARS-Cov-2 in probele umane de sange integral, ser sau plasma. Testul este destinat ca ajutor in diagnosticarea infectiilor cu SARS-CoV-2.

Materiale furnizate

· 1 betisor cu varf de bumbac

· 1 dispozitiv de intepare

· 1 Test Covid-19 IgG/IgM

· 1 pipeta de unica folosinta

Caracteristicile de performanta

· Sensibilitate ̴ 91%

· Specificitate ̴ 97%

· Precizie ̴ 93%

· Repetabilitate: toate rezultatele ar trebui sa fie pozitive si uniforme in ceea ce priveste culoarea

Principiul testului

Testul Rapid COVID-19 IgG/IgM este un test imunologic bazat pe banda de membrana pentru detectarea calitativa a anticorpilor (IgG si IgM) anti-SARS-Cov-2 in serul uman, plasma sau sangele integral. Casetele de testare contin:

1) un suport conjugat care contine antigeni SARS-Cov-2 recombinanti conjugati cu Aur coloidal (conjugatul SARS-Cov-2)

2) membrana de nitroceluloza, cu doua linii de detectie (liniile T1 si T2) si o linie de control (linia C). Linia T2 este acoperita cu anticorpi monoclonali anti-umani IgM, iar linia T1 este acoperita cu anticorpi monoclonali anti-umani IgG. Atunci cand un volum adecvat de proba de testare este distribuit in zona de testare, proba migreaza prin actiune capilara catre zona de testare. Daca anticorpul IgM anti-SARS-Cov-2 este prezent in proba, acesta se va lega de antigenii recombinanti SARS-Cov-2. Complexul anticorpi IgM si antigen anti SARS-Cov-2 este capturat de anticorpii monoclonali anti-umani IgM, formand linia T2, ce indica un test SARS-Cov-2 pozitiv. Anticorpii IgG anti-SARS-Cov-2, daca acestia sunt prezenti in proba, se vor lega de antigenii recombinanti ai coronavirusului. Complexul anticorpi IgG si antigen anti SARS-Cov-2 este capturat de anticorpii monoclonali anti-umani IgG, formand linia T1, ce indica un test SARS-Cov-2 pozitiv. Absenta liniilor T in zona de testare (IgG si IgM) indica un test negativ. Aparitia unei linii colorate in zona de control C are rolul de procedura de control, indicand faptul ca volumul corespunzator de proba a fost adaugat si migrarea in placa cromatografica a avut loc. Doar pentru utilizare profesională.

Componenta

Testul contine o banda de membrana acoperita cu anticorpi monoclonali anti-umani IgM si IgG pe linia de testare si un suport care contine antigeni SARS-Cov-2 recombinanti conjugati cu aur coloidal. Cantitatea de teste a fost tiparita pe etichete.

Depozitare si stabilitate

· Se pastreaza in punga sigilata la temperaturi cuprinse intre 4-30º

· Dupa deschiderea pungii testul trebuie folosit in decurs de o ora.

Expunerea prelungita la caldura sau umiditate poate cauza deteriorarea testului

Probe

· Acest test poate fi folosit cu probe de sange integral, ser sau plasma.

· Colectarea probelor de sange integral, ser sau plasma se face urmand procedurile de laborator standard.

· Separati serul sau plasma de sange cat mai repede pentru a evita hemoliza. Folositi doar probe clare care nu contin sange hemolizat.

· Probele se vor pastra la temperaturi intre 2 ºC-8 ºC, daca nu sunt testate imediat. Probele se pastreaza la temperaturi intre 2 ºC-8 ºC pana la 7 zile. Pentru depozitare pe termen lung se recomanda pastrarea probelor la -20 ºC. Nu congelati probele de sange integral.

· Evitati ciclurile multiple de inghetare-dezghetare. Aduceti probele inghetate la temperatura camerei inaintea inceperii procedurii de testare si amestecati-le usor. Probele care contin particule vizibile trebuie clarificate prin centrifugare inainte de testare.

· Nu folositi probe care sunt hemolizate, tulburi cu un continut mare de lipide pentru a nu afecta rezultatele.

Procedura de testare

Aduceti testele, probele de testat la temperatura camerei (15 ºC -30 ºC) inaintea procedurii de testare.

1. Scoateti caseta de testare din folia protectoare.

2. Rupeti betisorul de bumbac la partea colorata. Solutia-tampon va curge in cealalta parte a betisorului de bumbac, folositi aceasta parte pentru a sterge locul de colectare a sangelui.

3. Tineti pipeta in pozitie verticala si adaugati o picatura din proba (aproximativ 10μl) in caseta destinata acesteia, apoi adaugati 2 picaturi de solutie-tampon (aproximativ 70μl) si porniti cronometrul.

4. Asteptati pana vor aparea liniile colorate. Interpretati rezultatele testului dupa 15 minute. Nu asteptati mai mult de 20 de minute pentru citirea rezultatelor.

Interpretarea rezultatelor

Pozitiv: Aparitia unei benzi colorate in zona de control cat si in zona de detectie. Aparitia unei benzi colorate in dreptul zonei T1 indica prezenta SARS-Cov-2 specific anticorpilor IgG. Aparitia unei benzi colorate in dreptul zonei T2 indica prezenta SARS-Cov-2 specific anticorpilor IgM. Aparitia unor benzi colorate in dreptul ambelor zone T1 si T2 indica prezenta SARS-Cov-2 specific anticorpilor IgG si IgM.

Negativ: Aparitia unei benzi colorate in zona de control in dreptul regiunii (C) si lipsa benzilor colorate in zonele T1 si T2.

Invalid: Lipsa unei benzi colorate indica un test invalid. O cantitate insuficienta de proba, procedura incorecta este adesea motivul principal pentru care linia de control nu apare. Va rugam revizuiti procedura si repetati testarea utilizand o noua caseta de testare. Daca problema persista, nu mai utilizati kitul de testare si luati legatura cu distribuitorul dumneavoastra.

Controlul calitatii

O procedura de control este inclusa in fiecare caseta de testare. Aparitia unei linii colorate in zona de control (C) este considerata o procedura de verificare interna. Aceasta confirma folosirea unei cantitati suficiente de proba, o migrare adecvata in placa cromatografica si o tehnica corecta. Standardele de control nu sunt furnizate impreuna cu acest kit. Cu toate acestea, se recomanda testarea controalelor pozitive si negative, ca bune practici de laborator, pentru a confirma procedura de testare si pentru a verifica performanta corecta a testului.

Limitari de testare

· Testul Rapid COVID-19 IgG/IgM este destinat pentru detectia calitativa a anticorpilor in sange. Intensitatea liniilor de testare nu este corelata cu concentratia anticorpilor in sange.

· Rezultatele obtinute in urma acestui test sunt destinate ca ajutor in diagnostic. Fiecare medic trebuie sa interpreteze rezultatele coroborat cu istoricul pacientului, semnalmentele fizice sau cu alte proceduri de diagnosticare.

· Un rezultat de test negativ poate indica ca anticorpii specifici SARS-Cov-2 fie nu sunt prezenti sau se afla la un nivel care nu poate fi detectabil prin testare.


Caracteristici TEST RAPID ANTICORPI Covid-19 IgG/IgM

Tip produs:
TEST RAPID Anticorpi IgG/IgM Covid-19
Beneficii:
Rezultatul in 15 minute
Caracteristici speciale:
Agrementat in Uniunea Europeana
Pentru:
Depistare Anticorpi Sars-Cov-2
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul TEST RAPID ANTICORPI Covid-19 IgG/IgM Assut EUROPE ITALIA Certificat CE COV-1 a fost adaugat pe site in data de 2020-10-30 14:20:30. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta conteaza!

Adauga un comentariu
Siminea
Bucuresti
25 Jan 2021 la 10:50
5
oki nu am comentarii
Carmen elena
Ramnicu Sarat
11 Jan 2021 la 10:17
5
Foarte bun testul și livrarea rapida
Madalina Slateanu
4 Jan 2021 la 13:40
5
Foarte bun. Livrare rapidă. Recomand
Ion
Manastirea (Crevedia)
3 Jan 2021 la 13:18
5
foarte bun
Iulia
28 Dec 2020 la 22:25
5
Testul este foarte bun si precis Am confirmat rezultatul cu testare profesionala la clinica. Foarte usor de folosit Cine are nevoie de instructiuni video inseamna ca nu stie sa citeasca in limba romana. Totul e foarte clar. Il recomand
M-G EXIM ROMITALIA
29 Dec 2020 la 12:31
Va multumim pentru aprecieri , ne bucuram ca testul v-a fost de folos
Andreea
Cluj-Napoca
23 Dec 2020 la 12:00
5
Simplu de utilizat și fiabil. Nu am anticorpi dar e util să aflu că nu am avut boala fără ca să știu. : Livrarea e foarte rapidă și instrucțiunile sunt clare.
M-G EXIM ROMITALIA
23 Dec 2020 la 21:14
Va multumim
Oana
20 Dec 2020 la 19:40
5
Super simplu de facut. Am facut testul PCR la 6 zile dupa ce sotul meu a avut primul simptom de Covid. El a iesit pozitiv si eu negativ. Dupa 2 saptamani de izolare, am facut testul de anticorpi sa verific daca s-a schimbat ceva eu in toata perioada nu am avut nici un simptom Covid si a iesit negativ. Recomand.
Vijulie Rodica
Buzau
16 Dec 2020 la 10:45
5
PRODUSUL ESTE FOARTE BUN IN DEPISTAREA ANTICORPI COVID-19
IL RECOMAND CU INCREDERE
Diana
14 Dec 2020 la 12:44
5
A fost destul de simplu. Mi-a iesit negativ deci sper sa fie si bun rezultatul. Aparatul micut de intepat sa nu-l bazaiti ca se activeaza doar o data . Eu am gesit si l-am activat si apoi nu am mai putut sa-l folosesc . Am folosit un ac . Dar am ami avut unul si pe al dilea test a fost simplu. se pune doar pe deget si apasa.
Raluca Diana
Rosu
9 Dec 2020 la 23:04
5
Recomand, rezultatul a fost unul corect tinand cont si de simptomele prezente. Am facut testul la aproximativ 10 zile de la prezenta primelor simptome, iar rezultatul a fost pozitiv.
Alexandru
Bucuresti
7 Dec 2020 la 0:04
5
Testul functioneaza foarte bine. Pt cei care nu au inteles instructiunile, detaliez aici. Rupi capatul marcat al betisorului colorat ce contine betadina si dupa ce se imbiba cu dezinfectant, stergi varful degetului. Lasi sa se usuce putin. Scoti capacul cutiutei cu ac si o presezi pe deget ca sa te intepe, tragi cu pipeta care se afla in punguta argintie protectoare impreuna cu testul o picatura mare de sange presezi degetul ca sa iasa mai mult, pui picatura de sange in zona de jos indicata pe test, tot acolo pui si 2 picaturi de solutie din tubuletul alburiu rupi capatul sa curga si dupa 15 minute interpretezi rezultatul. Daca ai o linie in zona C, testul este valid, dar negativ. Daca mai ai si inca una in zona T1 sau si pe a 2 in zona T2, ai anticorpi de Covid. Multa sanatate
Tules Daniela
Slobozia
30 Nov 2020 la 16:17
5
Pe masura.... 10
Sinzian
Gura Humorului
30 Nov 2020 la 15:46
5
Super
Ana
24 Nov 2020 la 2:43
5
Testul este bun si usor de folosit .Recomand
Sorin
Brasov
23 Nov 2020 la 10:31
5
Foarte bun.Usor de folosit.
Gabriela
17 Nov 2020 la 18:38
5
Am cumparat un test pentru un membru din familie care s-a dovedit pozitiv ulterior la PCR. Testul rapid a confirmat rezultatul. Procedura este foarte simpla:
Se rupe betisorul cu betadina, se dezinfecteaza degetul, se inteapa si se adauga o picatura de sange pe tester apoi dupa 15 minute se citeste rezultatul.
Nu este chinezarie, este un fabricat in Italia. Am prins promotie de Black Friday la 95 Ron. Multumita, recomand.
Stefan
14 Nov 2020 la 16:57
5
Mie mi se pare ok explicat in hartiile alea E clar ca daca e un betisor cu iod si urmeaza sa te intepi in deget, ca nu e pus ca sa te stergi in urechi cu el...
Common sense
Stelian
Voluntari
11 Nov 2020 la 18:51
1
da...evident ca la noi...e greu sa pui un video cu modalitatea de aplicare a acestui test...e mai ok sa pui 4 coli A4, de e mai bine sa NU protejezi mediul...
altfel, o mizerie de test, nu are instructiuni detaliate prin care sa te determine sa pricepi cum se foloseste acest test si pe deaspra este altfel fata de cele pe care le gasesti pe Youtube, acesta are un betigas swab cu care nu stiu ce trebuie sa faci, pentru ca nu explica nicaieri clar.
gasiti in descriere: Scoateti caseta de testare din folia protectoare.

2. Prindeti si trageti betisorul de bumbac spre partea colorata. Solutia-tampon va curge in cealalta parte a betisorului de bumbac, folositi aceasta parte pentru a sterge locul de colectare a sangelui.

3. Tineti pipeta in pozitie verticala si adaugati o picatura din proba aproximativ 10l in caseta destinata acesteia, apoi adaugati 2 picaturi de solutie-tampon aproximativ 70l si porniti cronometrul.

4. Asteptati pana vor aparea liniile colorate. Interpretati rezultatele testului dupa 15 minute. Nu asteptati mai mult de 20 de minute pentru citirea rezultatelor.

Interpretarea rezultatelor
M-G EXIM ROMITALIA
12 Nov 2020 la 8:08
Dupa cum spuneati sunt 4 pagini de instructiuni detaliate, va contraziceti Este un produs premium fabricat in Italia. Ne pare ca nu ati inteles instuctiunile.
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.