Categorii produse
Produsul nu mai face parte din oferta
Alti clienti au fost interesati si de...
 • pret preturi Laptop Dell Precision 5750 Intel Core (10th Gen) i7-10750H 512GB SSD 32GB Quadro T2000 4GB FullHD+ Win10 Pro Tast. ilum. FPR Titan Grey
 • Laptop Dell Precision 5750 Intel Core (10th Gen) i7-10750H 512GB SSD 32GB Quadro T2000 4GB FullHD+ Win10 Pro Tast. ilum. FPR Titan Grey
 • Laptop Dell Precision 5750 Intel Core (10th Gen) i7-10750H 512GB SSD 32GB Quadro T2000 4GB FullHD+ Win10 Pro Tast. ilum. FPR Titan Grey
 • Laptop Dell Precision 5750 Intel Core (10th Gen) i7-10750H 512GB SSD 32GB Quadro T2000 4GB FullHD+ Win10 Pro Tast. ilum. FPR Titan Grey
 • Laptop Dell Precision 5750 Intel Core (10th Gen) i7-10750H 512GB SSD 32GB Quadro T2000 4GB FullHD+ Win10 Pro Tast. ilum. FPR Titan Grey
 • Laptop Dell Precision 5750 Intel Core (10th Gen) i7-10750H 512GB SSD 32GB Quadro T2000 4GB FullHD+ Win10 Pro Tast. ilum. FPR Titan Grey
 • Laptop Dell Precision 5750 Intel Core (10th Gen) i7-10750H 512GB SSD 32GB Quadro T2000 4GB FullHD+ Win10 Pro Tast. ilum. FPR Titan Grey

Laptop Dell Precision 5750 Intel Core (10th Gen) i7-10750H 512GB SSD 32GB Quadro T2000 4GB FullHD+ Win10 Pro Tast. ilum. FPR Titan Grey DP5750I732512NWP

Cod produs: DP5750I732512NWP
Comercializat de CEL.RO
Nu mai face parte din oferta
Acest produs este inactiv. Nu mai face parte din oferta CEL.ro

Descriere

DELL Precision 5750. Product type: Mobile workstation, Form factor: Clamshell. Processor family: 10th gen Intel Core i7, Processor model: i7-10750H, Processor frequency: 2.6 GHz. Display diagonal: 43.2 cm (17"), Display resolution: 1920 x 1200 pixels. Internal memory: 32 GB, Internal memory type: DDR4-SDRAM. Total storage capacity: 512 GB, Storage media: SSD. On-board graphics adapter model: Intel UHD Graphics, Discrete graphics adapter model: NVIDIA Quadro T2000. Operating system installed: Windows 10 Pro. Product colour: Black, Grey

Sistem de operare

Cu Windows 10 Prosau Ubuntu 18.04 LTS – pentru o experientă optimizată si flexibilă de utilizare a PC-ului.
La fel de puternică pe cât este de inteligentă

La fel de puternică pe cât este de inteligentă

Noile statii de lucru mobile Precision, ultra-premium, cu Dell Optimizer pentru Precision: cele mai inteligente statii de lucru mobile de la Dell, cu optimizare bazată pe IA. Să punem geniul la treabă.
Performantă inteligentă

Performantă inteligentă

Tehnologia potrivită: procesoarele Intel® Core™ sau Xeon® vPro® de până la a zecea generatie oferă întreprinderilor performanta, capacitatea de administrare, caracteristicile de securitate integrate si stabilitatea arhitecturii Intel®.

Placă grafică profesională: este usor să lucrati cu aplicatii CAD 3D, să faceti design grafic, animatie, să utilizati aplicatii de inteligentă artificială sau VR gratie plăcii grafice de generatie următoare NVIDIA® Quadro® RTX3000 cu memorie de 6 GB.

Memorie rapidă si fiabilă: accelerati fluxurile de lucru si îmbunătătiti timpul de răspuns cu o memorie de mare viteză de până la 64 GB la 2.933 MHz. Disponibil si cu memorie ECC.

Stocati-vă creatiile: păstrati-vă proiectele în memoria locală cu un spatiu de stocare PCIe de mare viteză, de până la 4 TB, precum si cu optiuni RAID 1 si 0.
La fel de inteligentă ca dvs.

La fel de inteligentă ca dvs.

Dell Optimizer for Precision este o platformă IA încorporată, care învată cum lucrati si se adaptează continuu stilului dvs., pentru a crea o experientă mai inteligentă, mai personalizată si mai productivă.

ExpressResponse: lansati mai rapid aplicatiile utilizate cel mai frecvent. Utilizăm functia încorporată IA si tehnologia Intel® Adaptix™ pentru a regla nivelul de performantă atunci când aveti mai mare nevoie de aceasta.

ExpressSign-in: începeti să lucrati mai rapid ca oricând. Senzorul de proximitate pentru statia de lucru, activat de tehnologia Intel® de detectare contextuală, vă detectează prezenta pentru a reactiva instantaneu sistemul si a vă conecta cu ajutorul camerei IR si al sistemului Windows Hello, totul fără să ridicati un deget. Sistemul se blochează atunci când vă îndepărtati de acesta, astfel încât proiectele dvs. rămân în sigurantă.

ExpressCharge: functia IA îmbunătăteste performanta bateriei prin adaptarea la consumul tipic de energie si la modelele de încărcare. Sunteti mereu pe drum? Beneficiati de ExpressCharge Boost pentru a obtine o încărcare la un nivel de 35% în aproximativ 20 de minute. Aveti mai mult timp? ExpressCharge încarcă automat bateria până la un nivel de 80% într-o oră.2 Iar dacă nu vă puteti încărca sistemul imediat, acesta reglează subtil setările pentru a conserva resursele, cum ar fi reducerea iluminării ecranului sau dezactivarea functiei Bluetooth atunci când nu o utilizati.

Intelligent Audio: functia Intelligent Audio de la Dell Optimizer vă va regla automat sistemul prin ajustarea zgomotului de fundal, gestionarea volumului de vorbire si rafinarea experientei generale de sunet, astfel încât să puteti auzi si să fiti auzit mai bine, indiferent unde lucrati.

Proiectat pentru viitor

Cel mai bun afisaj din clasa sa

Cel mai bun afisaj din clasa sa

Designul ultra-premium, cu un raport de aspect de 16:10, de până la HDR400 si un afisaj InfinityEdge® pe cele patru laturi vă oferă o experientă în fata ecranului, de vârf în domeniu.
Portabilitate maximă

Portabilitate maximă

Nu veti avea niciodată probleme să luati cu dvs. dispozitivul pe care lucrati, deoarece această statie de lucru de 17”, cea mai usoară din lume, are o greutate de numai 2,13 kg (4,7 lb)

Îmbunătătiti-vă experienta

Touchpad mare: un touchpad mare vă ajută să dati viată creatiilor dvs. cu mai multă libertate ca oricând.

ExpressSign: cu modul de veghe modern, senzorul de proximitate si camera IR vă recunosc si blochează si deblochează automat sistemul pentru a vă accelera productivitatea. Camera IR functionează cu autentificarea tip mâini libere a sistemului de operare Windows® 10 Hello.

Nivel redus de lumină albastră: panourile optionale cu nivel scăzut de lumină albastră, cu certificare TUV reduc oboseala ochilor atât ziua, cât si noaptea.
Design actualizat al tastaturii: lucrati cu usurintă cu taste cu o cursă de 1,3 mm, un aspect modern si un cititor de amprente optional.

Sistem termic inteligent: o solutie de răcire revolutionară, creată pentru a vă ajuta să rulati mai usor ca oricând cele mai solicitante programe pentru procesor.

Apeluri video comode: sistemul de pozitionare a camerei se aliniază cu raza dvs. vizuală pentru conversatii naturale.
Productivitatea se îmbină cu fiabilitatea

Productivitatea se îmbină cu fiabilitatea

Productivitate la îndemână: cititorul de amprente Windows Hello optional asigură faptul că dvs. si numai dvs. vă puteti accesa proiectele. Puneti degetul pe senzor si, pur si simplu, sunteti pregătit să îndepliniti sarcinile următoare. Sau faceti upgrade la camera IR cu Windows Hello si conectati-vă cu o singură privire.

Dell Reliable Memory Technology Pro: Dell Reliable Memory Technology (RMT) Pro vă protejează activitatea de potentialele căderi ale sistemului. RMT Pro, o tehnologie exclusivă Dell, functionează cu memoria ECC pentru a detecta si a corecta în timp real erorile de memorie.
Certificare ISV (Independent Software Vendor - Furnizor independent de software)
Certificare de la furnizori independenti de software (ISV): statiile de lucru Precision sunt testate pentru a asigura functionarea perfectă a aplicatiilor cu performantă ridicată pe care vă bazati în fiecare zi. Printre aplicatiile pentru sisteme Dell care beneficiază de certificare ISV se numără cele mai populare aplicatii software independente.

Modernizati-vă infrastructura IT cu Dell Technologies Unified Workspace

Dell Technologies Unified Workspace modernizează în mod inteligent experientele utilizatorilor finali pentru productivitate uniformă cu solutii proactive, predictive si automatizate pentru implementare, securitate, gestionare si asistentă.

Implementare
Solutia ProDeploy in the Unified Workspace vă permite să faceti tranzitia de la implementarea manuală traditională, cu un nivel ridicat de interactiune din partea utilizatorului si să livrati dispozitivele preconfigurate cu aplicatiile si setările companiei din fabrica Dell direct către utilizatorii finali, ceea ce le permite acestora să înceapă să lucreze din prima zi.

Securizare
Dispozitivele de încredere Dell oferă o bază unui mediu modern al fortei de muncă, cu protectie invizibilă si fără întreruperi, pentru a asigura experiente de utilizare mai inteligente si mai rapide. Utilizatorii finali îsi mentin productivitatea, iar mediul IT îsi păstrează nivelul de sigurantă cu solutiile de securitate moderne pentru dispozitivul de încredere Dell.

Gestionare
Dell Client Command Suite + VMware Workspace ONE oferă capacităti integrate, care oferă clientilor o experientă de gestionare unificată a terminalelor, astfel încât să poată gestiona firmware-ul, sistemul de operare si aplicatiile de pe o singură consolă.

Asistentă
ProSupport rezolvă problemele legate de hardware de până la 11 ori mai rapid decât concurenta. ProSupport pentru PC-uri oferă acces 24x7 la inginerii ProSupport din regiune, care vă contactează atunci când apar probleme esentiale, astfel încât să vă puteti concentra asupra a ceea ce urmează, nu asupra celor întâmplate.

ProSupport Plus vă ajută să fiti cu un pas înainte si să eliminati practic perioadele de inactivitate neplanificate din cauza problemelor legate de hardware. Beneficiati de toate capacitătile serviciului ProSupport, precum si de alerte declansate de IA pentru a preveni defectiunile si reparatiile pentru accidente.

Dell SupportAssist OS Recovery: asigurati un mediu de recuperare cu instrumente pentru diagnosticarea si depanarea problemelor care pot apărea înainte ca PC-ul să încarce sistemul de operare.

Cum comand?

Comenzile ONLINE au PRIORITATE si garanteaza preluarea corecta a datelor de facturare si livrare.

I. Online

Pentru a comanda online trebuie sa iti creezi un cont pe site-ul CEL.ro daca nu ai deja unul.

 • Pasul 1

  • Dupa ce ai ales produsul pe care il doresti apasa pe butonul "Adauga in cos". Produsul va fi adaugat in cosul tau de cumparaturi.
 • Pasul 2

  • Pentru a vedea ce produse ai selectat apasa butonul "Cosul meu".
 • Pasul 3

  • Dupa ce ai adaugat toate produsele pe care vrei sa le cumperi apasa butonul "Cosul meu", iar apoi daca vrei sa finalizezi comanda apasa "Vezi detalii cos".
 • Pasul 4

  • In noua pagina care se va incarca iti va aparea optiunea "Trimite Comanda". Apasa acest buton si comanda ta este aproape gata, mai ai doar un pas!

   • daca nu te-ai logat inainte de a incepe cumparaturile ti se va deschide o noua ferestra in care trebuie sa introduci adresa de e-mail si parola;
   • daca esti deja logat trebuie doar sa introduci datele de contact care vor fi folosite pentru a lua legatura cu tine si pentru a-ti fi livrate produsele ulterior.

II. Prin e-mail

Poti comanda produsele preferate si completa formularul de contact de pe site: https://www.cel.ro/contact

Cum platesc?

1. Ramburs

 • Se platesc produsele curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.

2. Plata prin Card

 • La sediul CEL.ro se poate plati cu cardurile VISA (CLassic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro);
 • Online pe site-ul CEL.ro

  • Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei);
  • Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD;
  • Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii;
  • Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat:

   • codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii);
   • data de expirare;
   • ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta.

3. Ordin de plata

 • Se genereaza o factura proforma si se trimite prin e-mail sau fax catre client de un agent CEL.ro. Contul bancar este trecut in factura proforma in functie de cererea clientului.
 • Produsele vor fi trimise clientului dupa ce se are evidenta intrarii banilor in contul bancar al CEL.ro.

Optiuni de expediere

1. In Bucuresti

 • livrarea se poate face la adresa aleasa de tine gratuit (pentru comenzile mai mari de 499 lei in limita a 4 kg);
  Kilogramele in plus vor fi taxate cu 1 leu/kg fara TVA*
 • pentru comenzile mai mici de 499 lei taxa de transport este de 15 lei (in limita a 4 kg);

2. In Tara

 • ai TRANSPORT GRATUIT in TOATA TARA pentru orice comanda mai mare de 499 lei in limita a 4 kg in aria de acoperire a firmelor de curierat [vezi aria de acoperire Fan Courier] / [vezi aria de acoperire Nemo Express];
  Kilogramele in plus vor fi taxate cu 1 leu/kg fara TVA
 • livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid [vezi aria de acoperire Fan Courier] / [vezi aria de acoperire Nemo Express] costul transportului fiind de 15 lei pentru coletele de pana la 4 kilograme, fiecare kilogram in plus taxandu-se cu 1 leu/kg*.
 • Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
 • Televizoarele beneficiaza de deschiderea coletului la livrare. Te rugam sa verifici televizorul in prezenta curierului la momentul primirii si sa soliciti intocmirea unui proces verbal de constatare daune, in cazul in care daca acesta prezinta defecte. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

*IMPORTANT!

Produsele se pot verifica la livrare doar daca s-a ales in prealabil optiunea deschidere colet.
Atat in Bucuresti, cat si in tara, taxa de transport pentru electrocasnicele mari va fi adaugata automat in cosul de cumparaturi.
Livrarea produselor se face pana in fata imobilului casa / bloc. Clientul are obligatia de a se asigura ca, la data livrarii, exista persoane desemnate pentru a primi produsele.

Caracteristici

Procesor
Model Procesor:
i7-10750H
Platforma Procesor:
Comet Lake
Procesor:
Intel Core i7
Frecventa procesor (GHz):
2.60 GHz
Frecventa turbo procesor (GHz):
5.00 GHz
Dimensiune Cache procesor (KB):
12 MB Intel® Smart Cache
Tehnologie de fabricatie (nm):
14
Putere consumata (W):
45
Display & Video
Chipset video:
NVIDIA Quadro T2000
Memorie video ram:
4GB
Rezolutie optima:
1920x1200
Diagonala LCD:
17
Rata de refresh (Hz):
60Hz
Touchscreen:
Fara Touchscreen
Comunicatii
Wireless
Intel Wi-Fi 6 AX201
Bluetooth:
5.1
HDD & RAM
Capacitate HDD:
512GB
Tip unitate stocare:
SSD
Interfata HDD:
M.2
Memorie standard:
32GB
Tip RAM:
DDR4
Altele
2 in 1:
Nu
Tip Laptop:
Grafica
Sistem de operare:
Windows 10 Pro
Tastatura iluminata:
Da
Tastatura numerica:
Da
Siguranta
Cititor amprenta
Culoare:
Titan Grey
Dimensiuni (W x D x H mm):
374.5 x 248.1 x 8.6 - 13.1 mm
Greutate (Kg):
2.13
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Laptop Dell Precision 5750 Intel Core (10th Gen) i7-10750H 512GB SSD 32GB Quadro T2000 4GB FullHD+ Win10 Pro Tast. ilum. FPR Titan Grey DP5750I732512NWP a fost adaugat pe site in data de 11 Mar 2021. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta despre conteaza!

Adauga un comentariu
Fii primul care lasa un feedback
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Istoricul de navigare
Profita de super reduceri!
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.