• pret preturi Laptop Gaming Alienware M15 R5 AMD Ryzen 9 5900HX 1TB SSD 16GB RTX 3070 8GB QHD 240Hz Win10 Pro RGB Dark Side Of The Moon
  • Laptop Gaming Alienware M15 R5 AMD Ryzen 9 5900HX 1TB SSD 16GB RTX 3070 8GB QHD 240Hz Win10 Pro RGB Dark Side Of The Moon
  • Laptop Gaming Alienware M15 R5 AMD Ryzen 9 5900HX 1TB SSD 16GB RTX 3070 8GB QHD 240Hz Win10 Pro RGB Dark Side Of The Moon
  • Laptop Gaming Alienware M15 R5 AMD Ryzen 9 5900HX 1TB SSD 16GB RTX 3070 8GB QHD 240Hz Win10 Pro RGB Dark Side Of The Moon
  • Laptop Gaming Alienware M15 R5 AMD Ryzen 9 5900HX 1TB SSD 16GB RTX 3070 8GB QHD 240Hz Win10 Pro RGB Dark Side Of The Moon

Laptop Gaming Alienware M15 R5 AMD Ryzen 9 5900HX 1TB SSD 16GB RTX 3070 8GB QHD 240Hz Win10 Pro RGB Dark Side Of The Moon awm15r9161r3070wp

Cod produs: awm15r9161r3070wp
Comercializat de CEL.RO
Nu mai face parte din oferta
Acest produs este inactiv. Nu mai face parte din oferta CEL.ro

Descriere Laptop Gaming Alienware M15 R5

Laptop Gaming Alienware M15 R5 AMD Ryzen 9 5900HX 1TB SSD 16GB RTX 3070 8GB QHD Win10 Pro RGB Dark Side Of The Moon

Laptop Gaming Alienware M15 R5, 15.6" QHD (2560 x 1440) 240Hz 1ms with ComfortView Plus, NVIDIA G-SYNC and Advanced Optimus, Dark Side of the Moon with High Endurance Clear Coat and Silky Smooth Finish, Palmrest for 85 Keys layout Keyboard, AMD Ryzen R9 5900HX (8-Core, 20MB Total Cache, up to 4.6GHz Max Boost Clock), NVIDIA(R) GeForce RTX(TM) 3070 8GB GDDR6, 16GB DDR4 3200MHz, 2x8GB, 1TB M.2 PCIe NVMe SSD, Alienware mSeries 4-Zone AlienFX RGB keyboard - US/International, Killer Wi-Fi 6 AX1650 802.11ax 2x2 Wireless LAN and Bluetooth 5.2, Killer(TM) AX1650 Driver, 6-Cell Battery, 86WHr (Integrated), 240W Adapter, External ports: Network port: 1 x RJ-45, USB ports: 2 x Two USB 3.2 Gen 1 ports, 1 x USB 3.2 Gen 1 port with PowerShare, 1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C port with DisplayPort, Audio port: 1 x headset (headphone and microphone combo) port, Video port: 1 x HDMI 2.1 port, Media-card reader: Not supported, Power-adapter port: 7.4 mm barrel, Security-cable slot: Not supported, Dimensions and weight: Height: Front height: 12.00 mm, Rear height: 19.25 mm, Width: 356.20 mm, Depth: 272.50 mm, Weight: 2.69 kg, Windows 10 Pro (64Bit) Multi-Language English, Spanish, Italian, French, Portuguese, 3y Premium Support and Onsite Service Extension


Disponibil pe Windows 10 Pro: vă puteti juca mai intens decât oricând pe Windows 10, explorând jocuri în format 4K, cu DirectX 12 si experienta de joc în streaming.
PROIECTAT PENTRU VITEZĂ VIZUALĂ
PROIECTAT PENTRU VITEZĂ VIZUALĂ
Cel mai rapid: laptopul pentru jocuri Alienware m15 Ryzen Edition R5 este primul notebook de 15” cu afisaj optional QHD de 240 Hz.

Actiune în cele mai mici detalii: indiferent dacă jucati de plăcere sau aveti o miză importantă, acum nu veti rata niciun detaliu esential datorită experientei de joc mai cursive. Am planificat cu atentie toate deciziile tehnice, astfel încât cel mai nou model m15 este extrem de rapid începând de la 165 Hz. Dar nu ne-am oprit aici. Cel mai recent m15 include tehnologia NVIDIA(R) G-SYNC(R), care realizează sincronizarea dintre rata de reîmprospătare a afisajului si performanta plăcii grafice, oferindu-vă jocuri mai cursive atunci când actiunea este în toi. Această tehnologie este disponibilă doar pentru ecranul optional QHD de 240 Hz.
VITEZĂ PERSONALIZATĂ
VITEZĂ PERSONALIZATĂ
Alienware m15 Ryzen Edition R5 este proiectat pentru a oferi diversitate. Indiferent ce vă doriti în materie de jocuri, acest laptop nu numai că vă va îndeplini toate cerintele, ci le va depăsi, stabilind un nou standard pentru tehnologiile de afisare.

Rapiditate garantată: cel mai nou model m15 R5 are o rată de reîmprospătare standard impresionantă, de 165 Hz. În plus, rezolutia FHD si confortul emisiilor de lumină albastră reduse vă ajută să rămâneti conectat la joc, fără a scădea calitatea imaginii.

Jocuri fără întreruperi: obiectivul nostru a fost viteza; rezultatul: experientă de joc îmbunătătită. Configuratia de 240 Hz măreste rezolutia la QHD, astfel încât aveti la dispozitie un număr incredibil de pixeli la o rată de reîmprospătare extrem de rapidă. Vă veti bucura de o calitate exceptională a imaginii si de o experientă de joc cursivă.

Vizualizare optimizată: pentru jocuri fără întreruperi, optiunile ecranului de 240 Hz acceptă si tehnologia G-SYNC de la NVIDIA, care sincronizează rata de reîmprospătare a afisajului cu rata de reîmprospătare a procesorului grafic.

Windows Hello: începeti misiunea mai repede cu cea mai personală parolă posibilă, folosind recent adăugata functie Windows Hello de recunoastere facială - disponibilă pe ecranele de 240 Hz QHD
MENȚINEȚI TEMPERATURI REDUSE CU ALIENWARE CRYO-TECH™
MENȚINEȚI TEMPERATURI REDUSE CU ALIENWARE CRYO-TECH™
Designul nostru nu este doar mecanică, ci si artă. Tehnologia de răcire Alienware Cryo-Tech™ este o abordare tehnologică ce nu compromite performantele pentru jocuri ale sistemului dvs. prin metode electrice si mecanice si, în schimb, mentine stabilitatea sistemului chiar si în cele mai intense momente de joc.

Modul din cupru dens: Noul m15 are patru conducte de căldură din cupru independente, care unifică suprafetele din cupru în contact cu procesorul, procesorul grafic si ansamblurile ventilatoarelor, asigurând disiparea căldurii în aceste componente de bază.

Sistemul termic, gestionat:
Jucătorii îsi pot regla setările de alimentare într-unul dintre cele cinci profiluri de ventilator unice – în software-ul nostru Alienware Command Center – în functie de prioritizarea performantelor sau autonomiei de functionare a bateriei cu diverse optiuni intermediare.

Flux de aer de cea mai bună calitate: Noul nostru sasiu m15 R5 prioritizează performanta cu un design cu două ventilatoare, care trag aerul rece din orificiile de ventilatie superioare si inferioare si scot aerul prin orificiile din stânga, dreapta si spate, pentru răcirea optimă a componentelor de bază.

Conducte de căldură care echilibrează sarcina: dinamica activitătii termice în componentele principale, cum ar fi procesorul grafic si procesorul central, este efectuată în mod inteligent prin patru conducte de căldură din cupru-compozit cu diametrul de 3 mm.
AUTONOMIE EXTINSĂ
AUTONOMIE EXTINSĂ
Vă prezentăm performanta supremă: Procesoarele mobile AMD Ryzen™ din seria 5000 îsi fac debutul pe cele mai recente Alienware m15. Acestea includ 8 nuclee, 16 fire si memorie cache de până la 20 MB, toate axate pe furnizarea de performante înalte în jocurile si aplicatiile dvs. preferate.

Pregătit pentru joc:Noul laptop Alienware m15 Ryzen Edition îmbină procesoarele AMD® Ryzen cu placa grafică NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 30. Printre avantajele uimitoare care stimulează performantele în noua serie NVIDIA® se numără Dynamic Boost 2.0 si tehnologia Deep Learning Super Sampling (DLSS). Noul sistem Dynamic Boost 2.0 bazat pe inteligentă artificială vă oferă automat puterea necesară prin procesorul grafic, memoria procesorului grafic si CPU pentru un plus de performantă mai mare ca oricând. Retelele de inteligentă artificială din Dynamic Boost 2.0 gestionează puterea per cadru, astfel încât m15 optimizează în permanentă performanta maximă în timp ce vă jucati si creati. NVIDIA® DLSS oferă un plus de performantă impresionant, cu aceeasi putere, utilizând nucleele Tensor pentru a realiza redarea revolutionară a inteligentei artificiale.

Memorie consistentă: Alienware m15 R5 introduce memoria DDR4 de 3200 MHz la laptopurile Alienware de 15", ducând capacitatea de multitasking la un nivel superior. Acest m15 chiar permite jucătorilor să-si îmbunătătească memoria după achizitionare, utilizând cele două sloturi SODIMM disponibile.
KEY INTO SUPERIOR GAMING
Tastatură pentru jucători: tastatura incredibil de rapidă, cu o cursă de 1,7mm, oferă taste N cu rollover standard cu 4zone RGB si tehnologie anti-ghosting.

Mai multe optiuni, mai multe câstiguri: Tastatura exclusivă de laptop, cu adevărat mecanică, cu profil extrem de redus de pe Alienware oferă posibilitatea de a vă extinde simturile la un nivel superior. Bucurati-vă de designul cu adevărat mecanic al tastelor si de arhitectura extrem de tactilă si sonoră.
DEZVOLTATĂ ÎMPREUNĂ CU CHERRY
DEZVOLTATĂ ÎMPREUNĂ CU CHERRY
Concepută pentru a fi Premium: Această tastatură optională include comutatoare din otel inoxidabil proiectate în Germania, construite cu o incintă de contacte electrice placate cu aur, care asigură aceeasi4 senzatie tactilă pentru toate tastele. În plus, puteti să tastati la discretie cu o asigurare împotriva defectării si o durată de viată de până la 15 milioane de apăsări.

Simtiti diferenta: Bucurati-vă de o experientă uniformă, fără să conteze dacă apăsati în centrul tastei sau în afara acestuia, datorită designului mecanic din anatomia fiecărui buton. Această tehnologie elimină oscilatiile si oferă o cursă totală sporită a tastelor de 1,8 mm.
EVOLUȚIE
EVOLUȚIE
Am luat echilibrul pur geometric si liniile structurale amestecate din faimosul nostru design industrial Legend si am atins noi culmi. Bucurati-vă de o nouă caracteristică de bază întunecată, care elimină distragerile si oferă un profil lateral plăcut estetic pentru a ascunde toate porturile, orificiile si gurile de ventilare. În plus, un sistem de extrudare inovator, modificat, face ca designul nostru să fie mult mai cursiv, iar vopseaua noastră rezistentă la vopsele a devenit si mai interesantă, datorită unui nou finisaj neted
ILUMINAȚI
ILUMINAȚI
Personalizati-vă sesiunea de jocuri cu AlienFX. Sistemul de iluminare complet particularizabil, conceput să vă aducă mai aproape de lumea în care vă jucati prin efecte de lumină dramatice, integrate în actiunea captivantă a jocului, si valori RGB complete.
CENTRUL DE COMANDĂ ALIENWARE
Centrul de Comandă Alienware este actualizat constant. Cea mai recentă versiune include acum caracteristicile dorite de comunitatea jucătorilor, cu profiluri de joc reglate automat, o nouă interfată de utilizare cu reactie rapidă, optiuni de supratactare intuitive si setări AlienFX noi.

Caracteristici Laptop Gaming Alienware M15 R5

Procesor
Model Procesor:
AMD Ryzen 5900HX
Procesor:
AMD Ryzen 9
Frecventa procesor (GHz):
3.30GHz
Frecventa turbo procesor (GHz):
4.60GHz
Dimensiune Cache procesor (KB):
L2 - 4MB
L3 - 16MB
Tehnologie de fabricatie (nm):
7NM
Putere consumata (W):
45W
HDD & RAM
Capacitate HDD:
1TB
Tip unitate stocare:
SSD
Numar HDD:
1 x 1TB SSD
Interfata HDD:
M.2
Frecventa Memorie RAM:
3200MHz
Memorie standard:
16GB
Module Memorie:
2 x 8GB
Tip RAM:
DDR4
Display & Video
Chipset video:
RTX 3070
nVidia GeForce RTX
Memorie video ram:
8GB
Rezolutie optima:
2560 x 1440
Diagonala LCD:
15.6
Rata de refresh (Hz):
240Hz
Tip display:
Advanced Optimus
Nvidia G-Sync
Tehnologie ComfortView Plus
Timp de raspuns 1ms
Touchscreen:
Fara Touchscreen
Comunicatii
Wireless
Killer Wi-Fi 6 AX1650 802.11ax 2x2
Bluetooth:
Bluetooth 5.2
Retea:
10/100/1000
2.5 Gbps
Porturi
HDMI:
1 x HDMI 2.1
RJ45:
1 x Port LAN RJ45
Da
Microfon:
Da
Dual-Array
Alte porturi:
1 port C de alimentare/intrare c.c
1 port SuperSpeed USB 3.2 tip A din prima generatie
1 port SuperSpeed USB 3.2 tip C din a doua generatie
2 porturi USB 3.2 tip A din prima generatie
Combo:
1 x 3.5mm Combo Audio Jack
Multimedia
Unitati citire/scriere:
Nu
Audio:
Boxe stereo
Putere difuzoare de 4W
Realtek ALC3254
Tehnologie A-Volute Nahimic
Camera:
Da
HD
Alimentare
Baterie:
86Wh
Litiu-Ion
Tehnologia Alienware Battery Defender
Altele
2 in 1:
Nu
Tip Laptop:
Gaming
Sistem de operare:
Windows 10 Pro
Tastatura iluminata:
Da
Tastatura numerica:
Da
Siguranta
Parola BIOS
Parola HDD
Altele:
Accesoriu inclus adaptor 240W
Culoare:
Dark Side Of The Moon
Dimensiuni (W x D x H mm):
35.62 x 27.25 x 2.28 cm
Greutate (Kg):
2.69
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Laptop Gaming Alienware M15 R5 AMD Ryzen 9 5900HX 1TB SSD 16GB RTX 3070 8GB QHD 240Hz Win10 Pro RGB Dark Side Of The Moon awm15r9161r3070wp a fost adaugat pe site in data de . Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta despre Laptop Gaming Alienware M15 R5 conteaza!

Adauga un comentariu
Fii primul care lasa un feedback
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Istoricul de navigare
Vezi
produsele zilei
Profita de super reduceri!
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.