Categorii produse

Descriere Dell XPS 15 9500 Intel

Sistem de operare

Cu Windows10Home – beneficiati de cea mai bună combinatie dintre caracteristicile Windows care vă sunt deja familiare si noile îmbunătătiri pe care le veti îndrăgi.
Afisaj uimitor
Afisaj uimitor
Afisaj InfinityEdge redefinit: Bucurati-vă de pozitionarea superioară a camerei si de afisajul 16:10, care oferă o vizualizare uimitoare, fără cadru, acum cu 921k mai multi pixeli pe UHD+ pentru productivitate fără probleme.
Afisaj de neegalat: profitati la maximum de gama dinamică superioară a continutului HDR cu tehnologia Dolby Vision™, pentru a reda culori nemaivăzute pe afisajele SDR ale PC-urilor. Tehnologia Dolby Vision oferă accente de până la 40 de ori mai luminoase si nuante de negru de până la 10 ori mai întunecate. În plus, afisajul uimitor DisplayHDR™ 400 cu certificare VESA de pe ecranul optional 4K+ permite peste 16.000.000 de culori, cu o profunzime si o dimensiune mai mare ca oricând.
Vedeti fiecare detaliu: afisajul optional cu rezolutie Ultra HD+ 4K (3840x2400) oferă precizie absolută pentru toate necesitătile dvs. de calcul. Vedeti detaliile fiecărui pixel din fotografii fără să măriti sau vedeti mai mult continut în timp ce navigati pe web.
Culoare care iese în evidentă: echipat cu o gamă cromatică de până la 100% Adobe RGB si 94% DCI-P3, ecranul optim UHD+ oferă culori saturate, în timp ce un raport de contrast de 1650:1 vă permite să vedeti cele mai strălucitoare zone luminoase si cele mai întunecate zone obscure.Iar luminozitatea de 500deniti oferă mai multă claritate în lumina strălucitoare, de exemplu, în aer liber, astfel încât să stiti că munca dvs. reflectă culori reale.
Relaxant pentru ochi: Afisajul Eyesafe® reduce lumina albastră dăunătoare si mentine culoarea vie. Este primul ecran care gestionează inteligent energia luminoasă de la sursă, reducând în mod selectiv lumina albastră dăunătoare si dispersând-o în spectrul de lumină.
Uimitor atât în interior, cât si afară: păstrati-vă imaginile vii atunci când lucrati în aer liber sau în lumină strălucitoare, cu un strat antireflex de 0,65%, care oferă o strălucire mai mică în ambele scenarii, pentru a mentine un ecran uimitor de strălucitor.
Alimentati-vă cele mai fantastice creatii
Alimentati-vă cele mai fantastice creatii
Creativitate de calibru desktop într-un laptop: plin de performante uimitoare, de obicei disponibile numai pentru desktopuri, procesoarele Intel® Core™ din a 10-a generatie aduc creativitatea de calibru desktop pe laptopul dvs. Cu procesoare de până la i7, cu 8nuclee si 16fire, procesoarele Intel® Core™ din a 10-a generatie vă ajută să vă captati, să vă editati si să vă partajati creatiile mai rapid ca oricând. Conceput pentru performantă si portabilitate, astfel încât să puteti merge oriunde vă duce viziunea.
Mai multă creatie, mai putină asteptare: Laptopurile Dell XPS 15 sunt construite cu performanta inovatoare a procesoarelor grafice GeForce® GTX 1650 Ti premiate.Puterea dedicată a procesoarelor grafice accelerează aplicatiile creative pe care le utilizati în fiecare zi.

Dell Power Manager cu performantă adaptivă: acest laptop utilizează performante adaptive bazate pe cea mai recentă tehnologie Intel® Dynamic Tuning. Cu acest nou motor predictiv si adaptiv, laptopul nostru îsi schimbă în mod activ puterea procesorului pentru a optimiza sarcinile de lucru specifice, crescând performanta când este nevoie.5
Memorie mai rapidă, mai mult spatiu de stocare: sistemul porneste si îsi reia activitatea în numai câteva secunde datorită spatiului de stocare SSD de până la 2TB. Activitătile în regim multitasking devin mai rapide chiar si când folositi aplicatii care utilizează intens resursele, datorită memoriei de până la 64GB.
Killer™ Wireless: dotat cu tehnologie Wi-Fi 6 avansată si oferind viteze teoretice de până la 2,4Gb/s, placa Killer™ AX1650 este de aproape trei ori mai rapidă decât generatia anterioară de produse de 80MHz, 2x2 c.a. Prioritizează redarea în flux a continutului video, comunicarea si traficul efectuat de jocuri în sistem, pentru experiente online rapide si fluidizate.
Redesign termic avansat: de la cele două ventilatoare separate pentru a răspândi căldura pe o suprafată mai mare la conductele de căldură duale si orificiile de evacuare ascunse prin balamale, designul termic vă asigură că aveti cel mai performant sistem, cu cea mai subtire structură posibilă.
Dell Creator Edition: extindeti ceea ce este posibil
Dell Creator Edition: extindeti ceea ce este posibil
XPS 15: Dell Creator Edition este complet echipat cu instrumentele creative de care aveti nevoie pentru a face ca magia să se întâmple mai rapid si mai bine, astfel încât arta dvs. să poată forta limitele.

Descătusati puterea de a crea: cu cel mai recent procesor Intel® i7 din a 10-a generatie, cu 8nuclee si 16fire, puteti aborda cele mai solicitante sarcini de lucru un timp si mai îndelungat.

Multitasking fără efort: beneficiati de performanta lină a filtrului Adobe sau de straturile robuste de biblioteci de mostre preinstalate pentru productia dvs. de muzică, cu până la 64GB de memorie

Rezultate mai rapide: redarea de imagini si videoclipuri de înaltă rezolutie este accelerată cu ajutorul plăcii grafice NVIDIA® din clasa de performantă.

Importati imediat: un slot pentru carduri SD de dimensiuni standard face din XPS 15 o Mecca pentru fotografie, permitând importul rapid al imaginilor RAW.

Culori vibrante: afisajul Adobe RGB de 100% vă permite să vă editati fotografiile cu încredere în culori.

Capacitate de stocare infinită: Stocarea flash masivă oferă spatiu suficient pentru imagini, designuri sau piste.

Conexiuni esentiale: porturile multiple Thunderbolt3 sunt ideale pentru configurarea completă – boxe, plăci de mixare, monitoare si alte elemente esentiale, indiferent dacă sunteti acasă sau pe scenă.

Configuratie minimă recomandată: procesoare i5, 16GB, 512GB (pentru productia de muzică sau pentru designul grafic se recomandă placă grafică dedicată).
Duceti imaginea până la limită
Duceti imaginea până la limită
Beneficiati de cel mai mic laptop din lume din clasa de performantă de 15,6ʺ6. Dispune de un afisaj InfinityEdge uimitor, nou, cu patru laturi, care oferă un ecran 16:10 cu 5% mai mare si un raport ecran/corp de 92,9%, cel mai bun din clasa sa7.
Măiestrie uluitoare
Măiestrie uluitoare
Răcoros si usor: fibra de carbon inspirată din industria aerospatială permite o rezistentă maximă si o greutate minimă suportului negru pentru mâini.
Ecran superior: cea mai recentă sticlă Corning® Gorilla® 6 este puternică si rezistentă la impact si la zgârieturi.
Laturi diamantate: anodizarea asigură o suprafată superioară, rezistentă la zgârieturi, dar aici marginile sunt acoperite a doua oară pentru a preveni si mai mult deteriorarea cauzată de conectarea si deconectarea continuă a perifericelor. Utilizarea acestui finisaj pe metal asigură culoarea perfectă fără utilizarea vopselei, care se poate desprinde pe alocuri în timp.
Cele mai fine detalii: siglele încrustate din inox sunt tăiate cu laser dintr-o coală de otel inoxidabil si apoi introduse manual în spatiile tăiate automat în relief.
Caracteristici esentiale superioare:elemente precum afisajul, tastele si touchpadul sunt tot mai mari, pentru o experientă de utilizare mai usoară si mai optimizată. XPS are un afisaj cu 5% mai mare, un touchpad cu 14% mai mare si o tastatură fără cadru, cu taste mai mari.
Mai usor de deschis: noua balama cu încuietoare dublă prin apăsare este proiectată să maximizeze raportul ecran/corp si să permită designul InfinityEdge cu patru laturi. Noul design al balamalelor facilitează deschiderea si păstrează stabilitatea atunci când utilizati ecranul tactil.
Constructie revolutionară a camerei web: noua cameră web XPS 15 nu este doar mai mică (măsoară doar 2,25mm), ci este mai bună. Un nou obiectiv cu 4elemente oferă imagini video clare în toate zonele cadrului, în special în conditii de iluminare slabă, în timp ce reducerea temporală a zgomotului îmbunătăteste semnificativ calitatea video. La final, obiectivul este asamblat cu masini extrem de precise, pentru a se asigura focalizarea în toate zonele imaginii.
Fără sacrificii: Are un design cu 8% mai subtire, fără a sacrifica elementele esentiale, precum mufa pentru căsti sau slot pentru carduri SD de dimensiuni standard, pentru a vă putea muta rapid imaginile de pe camera foto pe laptop atunci când vă aflati în deplasare.
Lăsati sunetul să vă captiveze
Lăsati sunetul să vă captiveze
Seriozitate când vine vorba de sunet: extindeti sunetul într-un spectru sonor 3D captivant cu designul nostru cu patru boxe si Waves Nx® 3D Audio pentru boxe. Orice muzică, film sau joc este redat cu profunzime si o amploare care pare să sfideze legile fizicii. XPS 15 este primul laptop dotat cu Waves Nx® 3D Audio pentru boxele reglate de producătorul cu multiple premii Grammy®, Jack Joseph Puig.
Verificare microfon: microfoanele montate în partea de sus asigură o experientă audio mai bună în apelurile de conferintă Skype si pentru Cortana pe arie largă, permitându-vă să vorbiti cu laptopul de la o distantă de până la 14ft.
Gata de lucru odată cu dvs.
Gata de lucru odată cu dvs.
Începeti imediat: senzorul de capac încorporat vă permite să deschideti capacul si să porniti în câteva milisecunde, indiferent de starea de alimentare în care vă aflati.
Parola sunteti chiar dvs.: alegeti dintre două modalităti securizate si personalizate de conectare. Camera cu infrarosu cu Windows Hello vă recunoaste fata si deblochează sistemul XPS prin intermediul tehnologiei de recunoastere facială securizată. Cititorul de amprente integrat în butonul de pornire vă permite să vă conectati cu o singură atingere.
Lucrati sau jucati-vă toată ziua:veti beneficia de cea mai mare autonomie de functionare a bateriei a unui laptop de 15ʺ8 – de până la 24deore9 pe un model Full HD+ atunci când utilizati aplicatii de productivitate, cum ar fi Word sau Excel sau până la 16ore, 52deminute10 când vizionati în streaming Netflix. Pe ecranul UHD+, puteti obtine până la 13ore si 46de minute11 utilizând aplicatiile de productivitate sau până la 8ore si 27de minute12 de streaming Netflix.
Protectie ecologică
Protectie ecologică
Salvăm mările: premiate în cadrul CES® 2018 pentru cea mai bună inovatie, tăvile noastre de ambalare de culoare neagră nu sunt pur si simplu reciclate. 25% din materiale sunt mase plastice colectate din zonele de coastă ale oceanelor, iar restul de 75% sunt alte mase plastice reciclate.
Consum eficient de energie: modelul XPS 15 are certificare ENERGY STAR®.
Materiale mai sigure: nu contine materiale precum cadmiu, plumb, mercur si anumiti ftalati, având calificativ EPEAT®, si este lipsit de substante ignifuge pe bază de brom (BFR) si PVC.
Posibilitate de reciclare: 90% dintre componentele laptopului pot fi usor reciclate sau reutilizate, iar tăvile de ambalare din bambus sunt 100% reciclabile.
Unificati-vă dispozitivele cu Dell Mobile Connect.
Unificati-vă dispozitivele cu Dell Mobile Connect.
Integrare perfectă între PC si smartphone: accesati mai multe dispozitive fără a vă împărtiatentia. Dell Mobile Connect vă asociază smartphone-ul iOS sau Androidcu laptopul.
Limitati perturbările: cu Dell Mobile Connect, aveti posibilitatea de a preluanotificări din apeluri telefonice, SMS-uri, mesaje instantanee si alte aplicatii, direct pe laptop. Concentrati-văla un singur ecran si răspundeti numai atunci când vă convine.
Confidentialitate perfect protejată: telefonul se conectează la PC prin conexiunea securizată, punct la punct, oferită de Dell Mobile Connect,astfel încât datele dvs. să nu fie niciodată expuse princonexiuni la internet nesecurizate.
Transfer simplu: mutati rapid fotografiile, videoclipurile, muzica si documentele de pe PC-uri pe telefoane iPhone sau Android si viceversa, fără servicii de stocare de tip cloud complicate sau cabluri stânjenitoare.

Caracteristici Dell XPS 15 9500 Intel

Procesor
Model Procesor:
i7-10750H
Platforma Procesor:
Comet Lake
Procesor:
Intel Core i7
Frecventa procesor (GHz):
2.6
Frecventa turbo procesor (GHz):
5.0
Dimensiune Cache procesor (KB):
12
Tehnologie de fabricatie (nm):
14
Putere consumata (W):
45
HDD & RAM
Capacitate HDD:
1TB
Tip unitate stocare:
SSD
Interfata HDD:
M.2
Memorie standard:
16GB
Tip RAM:
DDR4
Display & Video
Chipset video:
NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GB
Memorie video ram:
4GB
Rezolutie optima:
1920x1200
Diagonala LCD:
15.6
Rata de refresh (Hz):
60Hz
Touchscreen:
Fara Touchscreen
Comunicatii
Wireless
802.11 ax
Bluetooth:
5.0
Multimedia
Unitati citire/scriere:
Nu
Audio:
Da
Camera:
Da
Card reader:
Da
Porturi
Alte porturi:
1x USB-C 3.1 with power delivery & DisplayPort
2x Thunderbolt™ 3 with power delivery & DisplayPort
Combo:
1
Alimentare
Baterie:
86Whr
Altele
2 in 1:
Nu
Tip Laptop:
Ultrabook
Sistem de operare:
Windows 10 Pro
Tastatura iluminata:
Da
Tastatura numerica:
Nu
Siguranta
Cititor de amprente
Dimensiuni (W x D x H mm):
344.72 x 230.14 x 18 mm
Greutate (Kg):
2.05
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Ultrabook Dell XPS 15 9500 Intel Core (10th Gen) i7-10750H 1TB SSD 16GB GTX 1650 Ti 4GB FullHD+ Win10 Pro Tast. il. FPR xps9500i71611650wp a fost adaugat pe site in data de 2020-06-17 13:56:26. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta despre Dell XPS 15 9500 Intel conteaza!

Adauga un comentariu
Fii primul care lasa un feedback
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!

Altii au cautat si:

Vezi mai multe Vezi mai putine
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Pret
13469 lei
Istoricul de navigare
Profita de super reduceri!
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.