Descriere Dell XPS 17 9700 Intel

Ultrabook Dell XPS 9700, 17.0" UHD+ (3840 x 2400) InfinityEdge Touch Anti-Reflecitve 500-Nit Display, Palmrest for 79 key (Fingerprint Reader), CNC Machined Aluminum in Platinum Silver with Black Carbon Fiber Composite Palmrest, 10th Generation Intel(R) Core(TM) i7-10875H (16MB Cache, up to 5.1 GHz, 8 cores), NVIDIA(R) GeForce RTX(TM) 2060 6GB GDDR6 with Max-Q, 16GB DDR4-2933MHz, 2x8G, 1TB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive, Optical Drive Not Included, Killer(TM) Wi-Fi 6 AX1650 (2x2) and Bluetooth 5.1, Internal US/International Qwerty Backlit Keyboard, I/O Ports: 4 Thunderbolt™ 3 with power delivery & DisplayPort, 1 Headset (headphone and microphone combo) port, 1 SD-card slot, 1 wedge-shaped lock slot, Dimensions: Height (rear): 0.77" (19.5 mm), Width: 14.74" (374.45 mm), Depth: 9.76" (248.05 mm), Starting weight: 4.65 lb (2.11 kg), Weight (maximum): 5.53 lb (2.51 kg), Black 130W Type-C Power Adapter, 6-Cell Battery, 97WHr (Integrated), Windows 10 Pro (64Bit) Multi-Language English, Hungarian, Slovenian, Romanian, Russian, 3Y Onsite Hardware Service Extension


Sistem de operare

Cu Windows 10 Pro – beneficiaţi de cea mai bună combinaţie între caracteristicile Windows care vă sunt deja familiare şi noile îmbunătăţiri pe care le veţi îndrăgi.
Creati cu putere colosală

Creati cu putere colosală

Simtiti puterea: procesoarele Intel® Core™ de înaltă performantă, din a 10-a generatie, si placa grafică NVIDIA® alimentează cele mai intense activităti creative.

Creativitate de calibru desktop într-un laptop: plin de performante uimitoare, de obicei disponibile numai pentru desktopuri, procesoarele Intel® Core™ din a 10-a generatie aduc creativitatea de calibru desktop pe laptopul dvs. Cu procesoare de până la i7, cu 8nuclee si 16fire, procesoarele Intel® Core™ din a 10-a generatie vă ajută să vă captati, să vă editati si să vă partajati creatiile mai rapid ca oricând. Conceput pentru performantă si portabilitate, astfel încât să puteti merge oriunde vă duce viziunea.

Creati continut de generatie următoare: XPS 17 cu GPU GeForce RTX are functie de trasare a razelor, inteligentă artificială si hardware video pentru crearea de continut de generatie următoare. Nucleele dedicate pentru trasarea razelor redau scene frumoase, cu iluminare, umbre si reflexii exacte. Nucleele dedicate bazate pe inteligenta artificială sunt folosite pentru activităti creative repetitive, care consumă timp, cum ar fi resincronizarea video, îmbunătătirea imaginii, potrivirea culorilor, etichetarea fetei si transferul de stiluri. Iar hardware-ul video dedicat permite codificarea si decodarea rapidă, de înaltă calitate, pentru editare video si redare în flux live.

Viteză si memorie: gestionati sarcinile de lucru intense cu ajutorul memoriei de până la 64GB si cu wireless de până la 3ori mai rapid cu Killer™ AX1650 construite pe chipset IntelWiFi6.

Design termic avansat: XPS17 oferă performantă fără precedent într-un factor de formă incredibil de subtire. Placa grafică separată optională are un număr unic de ventilatoare cu iesiri duale opuse, care măresc fluxul de aer de ventilare cu aproximativ 30% si conduc fluxul de aer de răcire în ambele directii, având drept rezultat un flux de aer mai mare si temperaturi îmbunătătite ale pielii1. Dezvoltarea de către Dell a ventilatorului cu iesiri duale opuse a avut ca rezultat mai multe solicitări de brevete si emiterea a cel putin un brevet. O cameră de vapori masivă se întinde pe întreaga lătime a laptopului, oferind o capacitate si mai mare de disipare a căldurii, ajutându-vă să păstrati laptopul rece si să obtineti o putere turbo mai mare
Creati cu culori

Creati cu culori

Ecran uimitor: Afisajul InfinityEdge redefinit permite plasarea optimă a camerei si un afisaj de 16:10 cu o vizualizare uimitoare, fără borduri. În plus, cu 921k mai multi pixeli pe UHD+, veti fi mai productiv ca oricând.

Afisaj de neegalat:
profitati la maximum de gama dinamică superioară a continutului HDR cu tehnologia Dolby Vision™, pentru a reda culori nemaivăzute pe afisajele SDR ale PC-urilor. Tehnologia Dolby Vision oferă accente de până la 40deori mai luminoase si nuante de negru de până la 10ori mai întunecate. În plus, afisajul uimitor DisplayHDR™ de 500niti cu certificare VESA de pe ecranul optional 4K+ permite peste 16.000.000deculori, cu o profunzime si o dimensiune mai mare ca oricând.

Vedeti fiecare detaliu: afisajul optional tactil cu rezolutie UltraHD+ 4K (3840x2400) oferă precizie absolută pentru toate necesitătile dvs. de calcul. Vedeti detaliile fiecărui pixel din fotografii fără să măriti sau vedeti mai mult continut în timp ce navigati pe web.

Culoare care iese în evidentă: echipat cu o gamă cromatică Adobe RGB de 100% si DCI-P3 de 94%, ecranul oferă culori saturate, în timp ce un raport de contrast de 1650:1 vă permite să vedeti cele mai strălucitoare zone luminoase si cele mai întunecate zone obscure. Iar luminozitatea de 500niti oferă mai multă claritate în lumină strălucitoare, cum ar fi în aer liber, în timp ce un strat antireflex de 0,65% opreste reflexiile ecranului strălucitor.

Relaxant pentru ochi: afisajul Eyesafe® reduce lumina albastră dăunătoare si mentine culoarea vie. Este primul ecran care gestionează inteligent energia luminoasă si sursa, reducând în mod selectiv lumina albastră dăunătoare si dispersând-o în spectrul de lumină.
Dimensiuni uimitoare

Dimensiuni uimitoare

Uimitorul afisaj InfinityEdge uimitor cu patru laturi permite un raport ecran/corp excelent (93,7%) si un ecran de 17ʺ într-un factor de formă de 15ʺ. De fapt, este mai mic decât 48% dintre laptopurile de 15ʺ2.
Creator Edition: extindeti posibilitătile

Creator Edition: extindeti posibilitătile

Toate sistemele XPS17 cu insigna Creator Edition sunt complet echipate cu instrumentele creative de care aveti nevoie pentru a face ca magia să se întâmple mai rapid si mai bine, astfel încât arta dvs. să poată forta limitele.

Descătusati puterea de a crea: cu cel mai recent procesor Intel® i7 din a 10-a generatie, cu 8nuclee si 16fire, puteti aborda cele mai solicitante sarcini de lucru un timp si mai îndelungat.

Multitasking fără efort: beneficiati de performanta fluidă a filtrului Adobe cu memorie de până la 64GB.

Rezultate mai rapide: randarea de imagini si videoclipuri de înaltă rezolutie este accelerată cu ajutorul plăcii grafice NVIDIA® din clasa de performantă.

Fiabilitate pe care o puteti conta: conceput si validat pentru crearea de continut în cadrul programului RTX Studio de la NVIDIA si sustinut de drivere NVIDIA Studio, sistemul XPS 17 a fost supus unor teste extinse, folosindu-se aplicatii importante pentru creare de continut, pentru a vă oferi performanta si fiabilitatea de care aveti nevoie ca să creati cu viteza imaginatiei.

Culori vibrante: afisajul Adobe RGB de 100% vă permite să vă editati fotografiile cu încredere în culori.

Capacitate de stocare infinită: Stocarea flash masivă oferă spatiu suficient pentru videoclipuri, grafică sau designuri.

Configuratie minimă recomandată: procesoare i5, 16GB, 512GB (pentru videografie sau pentru designul grafic se recomandă placă grafică dedicată).
Măiestrie uluitoare

Măiestrie uluitoare

Productie de precizie: toată incinta este sculptată printr-un proces de prelucrare CNC (control numeric computerizat). Șasiul din aluminiu produs automat, cu înaltă precizie, creează un design elegant, cu o calitate superioară a constructiei, mai puternică si mai rigidă decât magneziul sau plasticul.

Răcoros si usor: suportul pentru mâini din fibră de carbon inspirată din industria aerospatială permite o rezistentă maximă si o greutate minimă.

Ecran superior: cea mai recentă sticlă Corning® Gorilla®6 este puternică si rezistentă la impact si la zgârieturi.

Laturi diamantate: anodizarea asigură o suprafată superioară, rezistentă la zgârieturi, dar aici marginile sunt acoperite a doua oară pentru a preveni si mai mult deteriorarea cauzată de conectarea si deconectarea continuă a perifericelor. Utilizarea acestui finisaj pe metal asigură culoarea perfectă fără utilizarea vopselei, care se poate desprinde pe alocuri în timp.

Cele mai fine detalii: siglele încrustate din inox sunt tăiate cu laser dintr-o coală de otel inoxidabil si apoi introduse manual în spatiile tăiate automat în relief.

Caracteristici esentiale superioare: elemente precum afisajul, tastele si touchpadul sunt tot mai mari, pentru o experientă de utilizare mai usoară si mai optimizată. XPS are un afisaj masiv, un touchpad mare si confortabil si o tastatură cu retroiluminare fără cadru, taste mari pentru productivitate maximă.

Mai usor de deschis: noua balama cu încuietoare dublă prin apăsare este proiectată să maximizeze raportul ecran/corp si să permită designul InfinityEdge cu patru laturi. Noul design al balamalelor facilitează deschiderea si păstrează stabilitatea atunci când utilizati ecranul tactil.

Constructie revolutionară a camerei web: noua cameră web XPS17 este mică (doar 2,25mm) si de asemenea mai bună. Un nou obiectiv cu 4elemente utilizează mai multe elemente decât o cameră web tipică, pentru a asigura o imagine video clară în tot cadrul, iar reducerea temporală a zgomotului grafic utilizează o tehnologie avansată, îmbunătătind în mod semnificativ calitatea video, mai ales în conditii de iluminare redusă. La final, obiectivul este asamblat cu masini extrem de precise, pentru a se asigura focalizarea în toate zonele imaginii.
Lăsati-vă captivat de sunet

Lăsati-vă captivat de sunet

Seriozitate când vine vorba de sunet: Seriozitate când vine vorba de sunet: extindeti sunetul într-un spectru sonor 3D captivant cu designul nostru cu patru boxe si Waves Nx® 3D Audio pentru boxe. Orice muzică, film sau joc este redat cu profunzime si o amploare care pare să sfideze legile fizicii. XPS17 este primul laptop dotat cu Waves Nx® 3D Audio pentru boxele reglate de producătorul cu multiple premii Grammy®, Jack Joseph Puig.3
Verificare microfon: microfoanele montate în partea de sus asigură o experientă audio mai bună în apelurile de conferintă Skype si pentru Cortana pe arie largă, permitându-vă să vorbiti cu laptopul de la o distantă de până la 4m (14ft).
Gata de lucru odată cu dvs.

Gata de lucru odată cu dvs.

Începeti imediat: senzorul de capac încorporat vă permite să deschideti capacul si să porniti în câteva milisecunde, indiferent de starea de alimentare în care vă aflati.

Parola sunteti chiar dvs.: alegeti dintre două modalităti securizate si personalizate de conectare. Treziti-vă sistemul cu Windows Hello, când camera cu infrarosu vă recunoaste fata si deblochează XPS prin intermediul tehnologiei de recunoastere facială securizată. Cititorul de amprente integrat în butonul de pornire vă permite să vă conectati cu o singură atingere.

Usor la drum: nici nu se pune problema să sacrificăm elementele esentiale pentru un corp mai subtire. Cu patru porturi Thunderbolt™3, conectare cu un singur cablu pentru statia de andocare Dell, mufă pentru căsti si slot pentru card SD complet, vă puteti baza pe conectivitatea de mare viteză, flexibilitatea alimentării si transferul fisierelor de pe camera foto atunci când sunteti în deplasare.

Construit pentru mediul profesional.

Construit pentru întreprinderi – cel mai bun din clasa sa
Securitate de cea mai înaltă clasă, cu solutii de securitate la nivel de terminal de vârf în domeniu, care includ protectia sistemului BIOS, criptarea datelor, autentificare avansată si optiuni de protectie de generatie următoare împotriva programelor malware.
  • Protejati datele de pe mai multe terminale cu ajutorul solutiei Dell Data Protection | Criptare. Această solutie instalată din fabrică le permite administratorilor IT să gestioneze de la distantă politicile de criptare, pentru ca reglementările să fie respectate cu usurintă imediat după despachetare. Disponibile doar pentru sistemul de operare Windows.
  • Suita Dell Data Protection | Endpoint Security pentru întreprinderi4 include preîntâmpinarea atacurilor avansate, criptare si autentificare din clasa pentru întreprinderi si opreste malware-ul înainte să poată rula. În plus, testele arată că protectia noastră are o eficientă de 99 % împotriva atacurilor comparativ cu solutiile antivirus de vârf traditionale, care reusesc să depisteze, în medie, 50% dintre aceleasi atacuri.
Disponibile doar pentru sistemul de operare Windows.
Construit pentru întreprinderi si usor de administrat
Cel mai flexibil sistem XPS din lume permite personalului IT să modifice setările BIOS si să configureze sistemele cu flexibilitatea extinsă de care are nevoie compania dvs.
  • Compatibilitate cu suita Dell Client Command – instrumente gratuite care contribuie la automatizarea si optimizarea implementării, monitorizării si actualizării sistemelor în mediile IT complexe
  • Instalată din fabrică, solutia Dell Command | Update elimină căutarea cronofagă a tastelor, minimizând totodată întreruperile sistemului.
  • Simplificati implementările cu cicluri lungi de viată utilizând serviciile Dell de configurare si implementare si serviciile Dell pentru imagini.
Disponibile doar pentru sistemul de operare Windows
Protectie ecologică

Protectie ecologică

Salvăm mările: premiate în cadrul CES® 2018 pentru cea mai bună inovatie, tăvile noastre de ambalare de culoare neagră nu sunt pur si simplu reciclate. 25% din materiale sunt mase plastice colectate din zonele de coastă ale oceanelor, iar restul de 75% sunt alte mase plastice reciclate.

Consum eficient de energie: modelul XPS17 are certificare ENERGYSTAR®.

Materiale mai sigure: nu contine materiale precum cadmiu, plumb, mercur si anumiti ftalati, având calificativ EPEAT®, si este lipsit de substante ignifuge pe bază de brom (BFR) si PVC.

Posibilitate de reciclare: 90% dintre componentele laptopului pot fi usor reciclate.
Unificati-vă dispozitivele cu Dell Mobile Connect

Unificati-vă dispozitivele cu Dell Mobile Connect

Integrare perfectă între PC si smartphone: accesati mai multe dispozitive fără a vă împărti atentia. Dell Mobile Connect vă asociază smartphone-ul iOS sau Android cu laptopul.

Limitarea întreruperilor: prin intermediul DellMobileConnect, puteti să efectuati apeluri, să trimiteti mesaje SMS, să primiti notificări si chiar să oglinditi telefonul pe PC pentru a interactiona cu toate aplicatiile preferate.

Confidentialitate perfect protejată: telefonul se conectează la PC prin conexiunea securizată, punct la punct, oferită de DellMobileConnect, astfel încât datele dvs. să nu fie niciodată expuse prin conexiuni la internet nesecurizate.

Transfer simplu: mutati rapid fotografiile, videoclipurile, muzica si documentele de pe PC-uri pe telefoane si viceversa, fără servicii de stocare de tip cloud complicate sau cabluri stânjenitoare.

Caracteristici Dell XPS 17 9700 Intel

Procesor
Model Procesor:
i7-10875H
Platforma Procesor:
Comet Lake
Procesor:
Intel Core i7
Frecventa procesor (GHz):
2.30 GHz
Frecventa turbo procesor (GHz):
5.10 GHz
Dimensiune Cache procesor (KB):
16 MB Intel® Smart Cache
Tehnologie de fabricatie (nm):
14
Putere consumata (W):
45
Display & Video
Chipset video:
NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB Max-Q
Memorie video ram:
6GB
Rezolutie optima:
3840 x 2400
Diagonala LCD:
17
Rata de refresh (Hz):
60Hz
Touchscreen:
Cu Touchscreen
Comunicatii
Wireless
Killer(TM) Wi-Fi 6 AX1650 (2x2)
Bluetooth:
5.1
Alimentare
Baterie:
97WHr
HDD & RAM
Capacitate HDD:
1TB
Tip unitate stocare:
SSD
Interfata HDD:
M.2
Memorie standard:
16GB
Tip RAM:
DDR4
Porturi
Alte porturi:
4 Thunderbolt™ 3 with power delivery & DisplayPort
Combo:
1
Altele
2 in 1:
Nu
Tip Laptop:
Home
Sistem de operare:
Windows 10 Pro
Tastatura iluminata:
Da
Tastatura numerica:
Nu
Siguranta
Cititor de amprente
Culoare:
Argintiu / Interior Negru
Dimensiuni (W x D x H mm):
374.45 mm x 248.05 mm x 19.5 mm
Greutate (Kg):
2.51
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii in legatura cu

Ultrabook Dell XPS 17 9700 Intel Core (10th Gen) i7-10875H 1TB SSD 16GB GeForce RTX 2060 6GB Max-Q UltraHD+ Touch Win10 Pro FPR Tast. ilum. xps9700i7t161rwp vizitati pagina producatorului In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Ultrabook Dell XPS 17 9700 Intel Core (10th Gen) i7-10875H 1TB SSD 16GB GeForce RTX 2060 6GB Max-Q UltraHD+ Touch Win10 Pro FPR Tast. ilum. xps9700i7t161rwp a fost adaugat pe site in data de . Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta despre Dell XPS 17 9700 Intel conteaza!

Adauga un comentariu
Fii primul care lasa un feedback
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!

Altii au cautat si:

Vezi mai multe Vezi mai putine
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Pret
16499 lei
Istoricul de navigare
Vezi
produsele zilei
Profita de super reduceri!
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.