Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Monitor LED 27 Benq XL2730Z WQHD 144Hz 1ms Resigilat 9h.ldclb.qbe-ro_resigilat

nu mai face parte din oferta CEL.ro
Cod produs:
9h.ldclb.qbe-ro_resigilat
Comercializat de:
Produsul nu mai poate fi comandat!

Descriere Benq XL2730Z WQHD 144Hz 1ms

Acest produs este resigilat.
Ambalaj original deschis, produsul prezinta zgarieturi fine pe suprafetele lucioase.

27 W | 2560 x 1440 | TN | 1ms (GtG) | 144 Hz | nativ 1000:1 | 12M:1 | Viewing Angle 170/160 | D-sub / DVI-DL / HDMIx2 / DisplayPort / Headphone jack / Mic jack / USB HUB / S switch | Low Blue Light | Motion Blur Reduction | Senseye 3 | Windows� 8 Compatible | AMA | HDCP | OSD Language : 17 languages | FLicker-free | Headphone Hook

Comic Con & ESL 2015

Experienta de gaming supremă

Pentru a integra facilitătile avansate de gaming si tehnologiile de redare perfectă a miscării, în noul monitor XL2730Z au fost necesare standarde noi pentru cea mai bună, cea mai clară si cea mai rapidă experientă de gaming. Combinatia impecabilă între rezolutia QHD, rata de refresh de 144 Hz, timpul de răspuns de 1 ms si tehnologia VESA Standard Adaptive-Sync, împreună cu cele mai puternice facilităti de gaming pentru control precis, instalare intuitivă si grijă pentru ochi îi vor ajuta pe jucătorii profesionisti si amatori să domine jocul de fiecare dată, fără întrerupere.
 

 Un monitor profesional, demn de un rege

Monitorul XL2730Z este un testament puternic al expertizei, pasiunii si urmăririi fără oprire a inovatiei radicale în domeniul monitoarelor si al filosofiei de design „Jocul înseamnă detalii”. Acest monitor a impresionat sfera de gaming profesional cu performantele prin care domină competitiile. Acum, printr-un efort colaborator al echipei de cercetare si dezvoltare si al legendelor din lumea gaming-ului profesionist, BenQ a atins noi culmi cu ultimul său monitor creat pentru jocuri.Detalii mult mai fine si spatiu de vizualizare mai mare, gratie rezolutiei QHD 2560x1440

Un monitor QHD oferă cu până la 77% mai mult spatiu de afisare decât un monitor cu rezolutie full HD standard de 1920x1080 pixeli, având în acelasi timp o imagine mai clară cu detalii mai fine. Fiecare miscare a inamicilor va fi observată imediat - nu au cum să scape.


                                                                        Fara 144 Hz                                                                           144 Hz
Rată de refresh de 144 Hz, pentru miscare fluentă cu 144 de cadre pe secundă

În orice moment al jocului sunt asigurate o vizibilitate excelentă a actiunii rapide si tranzitii vizuale dramatice. Fără a fi deranjat de urme lăsate pe ecran, vei putea învinge competitorul cu cea mai înaltă precizie.                                                                            Fara QHD                                                                                   QHD

Intră în competitie cu timpul de răspuns ultra-rapid si fără lag de 1 ms GtG

Un timp de răspuns de 1 ms GtG înseamnă o întârziere minimă de afisare a imaginii, ceea ce duce la o experientă de joc îmbunătătită. Actiunea foarte rapidă si tranzitiile vizuale dramatice vor fi redate fin si fără efecte deranjante de ghosting. Controlează destinul jocului tău si nu-l lăsa pe mâna unui monitor lent.

Echipare cu tehnologia VESA Standard Adaptive-Sync, pentru o fluentă incredibilă în jocurile rulate cu ajutorul AMD FreeSync

Reduceti la minim decalajele, blocările si întârzierea la afisare. Noul monitor XL2730Z integrează tehnologia VESA Standard Adaptice-Sync, ce suportă toate plăcile video AMD Radeon™ cu FreeSync, pentru a oferi cea mai fluentă experientă de joc.


                                                                       Imagine decalata                                             Imagine fara decalaj
Tehnologia Motion Blur Reduction, pentru mai multă claritate în joc

Noua tehnologie Motion Blur Reduction de la a BenQ reduce efectul de neclaritate în mişcare din timpul jocului, în special la jocurile de tip FPS, unde fiecare milisecundă contează. Cu Motion Blur Reduction, jucătorii nu vor mai suferi din cauza timpului şi confortului pierdute sau a calităţii slabe a imaginii create de neclaritatea în mişcare şi defazare. În schimb, au totul la dispozitie pentru a obţine avantajul timpului de reactie cel mai scurt şi pentru a avea în cele din urmă o victorie ireproşabilă.


                                                                                  Monitor conventional                                       Motion Blur ReductionAjustarea culorilor pe 20 de niveluri, pentru afisare cu precizie în jocuri

Este absolut vital ca monitorul XL2730T să ofere performantele cerute la afisarea culorilor. BenQ a introdus o setare pentru ajustarea intensitătii culorilor pe 20 de niveluri, permitând jucătorilor să obtină culorile dorite în orice tip de joc. Această facilitate unică este disponibilă prin intermediul meniului afisat (OSD) sau al aplicatiei Display Pilot.Personalizează experienţa de vizualizare

Functiile Display Mode si Smart Scaling îti permit să schimbi modul în care folosesti monitorul cu unul care se potriveste preferintelor tale, pentru a simula orice experientă de joc. Folosind functia Display Mode poti trece prin cele 7 formate de imagine: 17”, 19”, 19”W, 21.5”, 22”W, 23”W si 24”W.

Dacă doriti să particularizati si mai mult dimensiunea imaginii, puteti folosi facilitatea Smart Scaling. Cu ajutorul ei puteti scala usor si flexibil continutul video pe orice dimensiune. Cu un singur monitor puteti simula orice tip de gameplay si vă puteti antrena cu orice dimensiune a ecranului pentru diverse turnee. Folositi functiile Display Mode si Smart Scaling împreună pentru obtine orice mod de joc posibi
Black eQualizer pentru o vizibilitate totală

Vizibilitatea slabă în scenele întunecate îi poate costa chiar şi pe jucătorii cei mai buni. Tehnologia Black eQualizer este concepută pentru a oferi un nivel fără precedent de control şi de vizibilitate. Scenele întunecate sunt iluminate local, fără supra-expunerea zonelor luminoase, pentru a păstra detaliile vitale clare, care să permită jucătorilor să vadă toate detaliile afişate în punctele critice şi să reacţioneze rapid în orice situaţie ar fi puşi de adversari. În plus, având claritatea vizuală crescută, veti experimenta mai mult confort pentru ochi si mai putină oboseală în timpul jocului intens ori după o zi lungă de antrenament.
Puncte fixe de ajustare pentru o instalare usoară de fiecare dată

Pentru a jucătorii să poată instala monitorul într-o altă locatie în exact aceeasi pozitie ca acasă, BenQ a îmbunătătit sistemul de ajustare al lui XL2730T. Suportul ecranului are acum 14 puncte intermediare pentru ajustarea pe înăltime si un indicator mobil. Și ecranul a primit indicatoare usor de urmărit, el putând fi înclinat în fată si în spate cu 0°, 10° si 20° si rotit într-un număr mare de unghiuri. Fiecare model XL2730T poate deveni monitorul tău personalizat.


 

 
S Switch Arc, acum cu o formă mai rotundă si mai confortabilă

Modulul S Switch Arc este un controller extern dotat cu butoane ce pot fi personalizate pentru utilizare în timpul jocului, în timpul lucrului sau în timpul redării continutului multimedia. S Switch Arc are acum un buton rapid pentru pentru Auto Game Mode si o formă mai rotundă, pentru o utilizare mai naturală si mai confortabilă. Ea permite jucătorilor să treacă usor de la un mod de joc la altul.Display Pilot pentru navigare prin setări

Noul software îmbunătătit Display Pilot asigură platforma pentru ca utilizatorii să facă ajustările de imagine direct pe ecran şi oferă comoditatea accesului direct la Game Mode Loader. De aici pot fi descărcate şi instalate setările prestabilite de afişare a jocurilor lor favorite sau ale unui jucător profesionist.
Buton pentru acces rapid la Auto Game Mode

Auto Game Mode permite monitorului XL2730T să detecteze tipul de joc rulat si să aplice automat setările potrivite. De asemenea, el poate recomanda descărcarea unor setări specifice pentru acel joc. Această facilitate unică este accesibilă prin intermediul meniului de pe ecran (OSD), prin aplicatia Display Pilot sau prin butonul rapid de pe modulul S Switch Arc.


Setări de joc portabile, pentru acces universal, de oriunde

Pentru ca jucătorii să nu mai descarce si să reseteze setările de joc atunci când sunt în deplasare, monitorul XL2430T permite stocarea lor pe un stick USB, ce poate fi purtat oriunde. De asemenea, jucătorii pot partaja setările de joc cu oricine, folosind stocarea din cloud sau platformele social media. Această facilitate inovatoare permite comunitătilor de jucători să colaboreze si să interactioneze mai usor.
O constructie solidă, pentru jocuri fără întrerupere

Având o bază compactă, cu forme angulare, ce se aliniază paralel cu suprafata biroului si un picior de monitor cu un raport perfect al dimensiunilor, standul de ultimă generatie oferă un nou nivel de stabilitate. El a fost supus unor teste de rotire si socuri pentru a-si demonstra performantele. În plus, lătimea si adâncimea reduse ale modelului de fată vor micsora distanta dintre tastatură si monitor, utilizatorul fiind mai aproape de joc ca oricând.

Aspect metalic mai rafinat, cu un mâner ergonomic

Piciorul monitorului este din aliaj de aluminiu si are un aspect metalic misterios, ce scoate în evidentă importanta jocului. Mai mult, mânerul din partea superioară a fost mărit, monitorul fiind mai usor de transportat dintr-un loc într-altul.

Suport retractabil pentru căsti - flexibilitate si durabilitate

Suportul retractabil amplasat pe latura stângă a monitorului permite asezarea căstilor la o distantă convenabilă pentru utilizator. Cârligul este acum construit din aluminiu, un material mai dur si mai rezistent decât plasticul.


 

  Low Blue Light ca măsură de precauţie pentru siguranţa ochilor

Exersaţi ore în şir cu o imagine confortabilă şi clară sau concuraţi cu o imagine excelentă cu noua tehnologie Low Blue Light oferită de BenQ. Lumina albastră, produsă de ecranele obişnuite de calculator, este o problemă critică a deteriorării oculare, ochilor obosiţi, durerilor de cap şi tulburărilor de somn. Acum, prin furnizarea nivelelor ajustabile variabile de lumină albastră, jucătorii îşi pot proteja mai bine ochii. Astfel, nu va mai fi nevoie de ochelarii cu lentile galbene pentru protecţie suplimentară, iar jocul poate fi clar, confortabil şi fără grijă!Tehnologie Flicker-free pentru confortul jucătorilor
 
Dezvoltat în colaborare cu jucători profesionisti, monitorul XL2730T a primit îmbunătătiri pentru a se elimina pâlpâirea imaginii la toate nivelurile de luminozitate. Aceasta reduce eficient oboseala ochilor si creste performanta în jocuri prin confort vizual, chiar si în cazul jucătorilor ce petrec multe ore în fata monitorului. Dotat cu tehnologia Flicker-free pentru Gaming, monitorul BenQ pentru jocuri este o armă epică împotriva rivalilor vostri.

 

Compatibilitate cu Windows 8/8.1®

Monitorul XL2730T a obţinut certificarea Windows® 8 şi este complet compatibil cu profilurile de culoare din Windows® 8. Conectaţi XL2411Z la calculatorul dumneavoastră, iar Windows 8 îl va recunoaşte instant, ceea ce face ca setarea şi conectarea să fie fără efort.
Certificat Energy Star

XL2730Z îndeplineşte cerinţele Programului ENERGY STAR® pentru monitoarele de calculator, versiunea V6.0. Acum veţi putea face economie de energie şi bani într-un mod plăcut, ajutând, în acelaşi timp, ca pământul să arate bine!

Caracteristici Benq XL2730Z WQHD 144Hz 1ms

Display
Contrast:
tipic: 1000:1
Dinamic: 12M:1
Rezolutie optima:
2560 x 1440
Tip Panel:
TN
Timp de raspuns:
1
Diagonala:
27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa
350 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade):
170°/160°
CR>=10
Dimensiune punct (mm):
0.233
Touchscreen:
Fara Touchscreen
3D:
Fara 3D
Reproducere culori (milioane):
16.7 Mil.
Largime de banda (MHz):
600 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz):
VGA/HDMI1.4:30KHz ~ 88KHz
HDMI2.0 : 30KHz ~ 222KHz
DVI-DL: 30KHz ~ 88KHz
DP1.2a: 222KHz
Rata verticala de refresh (Hz):
VGA/HDMI1.4 : 50Hz ~ 76Hz
HDMI2.0 : 50Hz ~ 144Hz
DVI-DL : 50Hz ~ 76Hz
DP1.2a : 40Hz ~ 144Hz
Temperatura culoare:
Reddish / Normal / Bluish / User mode
Conectivitate
Compatibilitate:
Win7/Win8/Win8.1
Interfata:
mini USB
Conectivitate:
Audio
D Sub/VGA
DVI
DisplayPort
HDMI
USB
Imagine
Semnal intrare:
Analog,
Digital
Facilitati
Tuner TV:
Nu
Boxe integrate:
Fara Boxe
Functii:
Instant mode
Color Vibrance
Flicker-free Technology
Senseye®
AMA
Smart Scaling
Low Blue Light
Display Mode
Motion Blur Reduction
Display Pilot
K Locker
Auto Game Mode
Game Mode to Go
Auto Scaling
VESA Standard Adaptive-Sync
S switch
OSD:
17 limbi
Standarde:
Energy Star 6
Altele:
Aspect Ratio: 16:9
Color Gamut: 72% NTSC
Swivel: 45°/45°
Inclinare: -5°~20°
Montare pe perete
100 x 100 mm
Altele
Dimensiuni (W x H x D mm):
557.4x633.7x226.0 mm
Alimentare:
10.8 kg
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Monitor LED 27 Benq XL2730Z WQHD 144Hz 1ms Resigilat 9h.ldclb.qbe-ro_resigilat a fost adaugat pe site in data de 2016-09-12 17:16:36. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta conteaza!

Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
Intrebari produs
despre Monitor LED 27 Benq XL2730Z WQHD 144Hz 1ms Resigilat 9h.ldclb.qbe-ro_resigilat >
L
Intrebare de la Laszlo Pap 2019-01-22 10:23:39
Buna ziua,

Fiind din provincie nu am posibilitatea de a-l verifica direct la Dvs.

Eventual stiti daca are firmware V2 deja sau V1; cele cu V1 au un bug serios care poate fi rezolvat doar de service-ul benq din pacate prin upgrade gratuit...

Momentan sunt fara monitor si chiar doresc unul fara ghosting si tearing..

Multumesc anticipat pentru ajutor

Cu stima
1 raspuns adaugat
Raspuns de la Relatii clienti CEL.ro 2019-01-22 11:06:14
Din pacate nu avem informatii despre versiunea firmware-ului.
Va multumim.
L
Intrebare de la Laszlo Pap 2019-01-22 08:54:38
Buna ziua,Am intrebat si ieri daca acest monitor are pixeli defecti deoarece doresc sa-l cumpar.Se poate verifica sau trebuie sa-l cumpar si eventual sa-l returnez daca are defecte ?Cu stima,
1 raspuns adaugat
Raspuns de la Relatii clienti CEL.ro 2019-01-22 09:17:49
Buna ziua,
Este intr-o stare foarte buna monitorul. Nu are niciun fel de defect. Il puteti verifica doar la noi la sediu dupa ce il achitati. Daca nu il vreti nu il ridicati si primiti banii inapoi.
Va multumim.
S
Intrebare de la Sorin 2016-10-10 15:14:49
At fi posibil de transportat Marfa procurata de mine in orasul Iasi daca da cit ma va costa transportul?
1 raspuns adaugat
Raspuns de la Relatii clienti CEL.ro 2016-10-10 15:16:39
Buna ziua,
Se poate livra si nu achitati taxa de transport.
O zi buna
S
Intrebare de la Sorin 2016-10-09 11:01:24
Buna ziua as dori sa command acest monitor dar locuesc in Republica Moldova dar am posibilibilitatea sal procur la dumneavoastra in magazine ?
1 raspuns adaugat
Raspuns de la Relatii clienti CEL.ro 2016-10-10 08:25:59
Buna ziua,
Din pacate nu putem livra in afara Romaniei. Magazin avem doar in Bucuresti in acest moment.
Singura solutie ar fi sa ridicati de la sediul curierului din cel mai apropiat oras de dumneavoastra din Romania.
Va multumim.
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.