penny board Skateboard ieftine

Penny board

Nu a fost gasit niciun produs
Penny board a devenit din ce in ce mai faimos in intreaga lume pentru avantajele pe care le ofera in timpul rulajului, in comparatie cu skateboardurile si longboardurile.
Se stie ca ca cei care prefera viteza, aleg penny board!

Dar care sunt principalele diferente si avantajele oferite de un penny board?

Placile Penny sunt compuse din mai multe parti diferite, care sunt realizate separat. Ele pot fi achizitionate fie ca skateboard-uri complete, complet asamblate sau in parti separate. Pentru ca sunt realizate din material plastic,placile Penny placi au o greutate mai mica, dar sunt, de asemenea, foarte rezistente. Sunt usor de transportat si pot fi utilizate de oricine!
Placile Penny se disting prin puntile de plastic, oferite intr-o gama de culori foarte diversificata si chiar prin modele diferite ale placilor, asortandu-se astfel cu diverse personalitati sau niveluri de performanta ale utilizatorilor. Rotile pot fi dotate cu leduri luminoase in diverse culori.

O placa de penny board este destul de asemanatoare ca si design unui skateboard clasic, numai ca de obicei este fabricat din plastic sau silicon. Termenul “Penny” a fost creat de catre o companie australiana infiintata in anul 2010 de către Ben Mackay. Penny este o marca inregistrata pentru skateboard-uri, dar a fost larg generalizat pentru a descrie toate skateboard-urile mici din plastic, datorită popularitatii brand-ului. Penny reinviat categoria skateboard din plastic, asociind o punte de plastic de inalta calitate, cu roți performante. Penny boardul a fost numit dupa sora lui Ben Mackay, Penny.

Rotile penny board-urilor sunt realizate , adeseori, din poliuretan , cu un ax puternic din aluminiu si rulmenti performanti.Penny board-urile au rotile de 22 “si 27″ si un diametru de 59 mm, in timp ce roțile longboard au un diametru mai mare de 69mm. Datorita materialului , rotile penny board-ului sunt ideale pentru rulajul cu viteza si navigarea pe suprafete aspre. Multi dintre utilizatori le prefer ca un mijloc de locomotie catre scoala sau chiar serviciu. Nu costa mult si ruleaza rapid!
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured