Televizor LED 189.3 cm Sony 75ZH8 8K Ultra HD Smart TV AndroidTelevizor LED 189.3 cm Sony 75ZH8 8K Ultra HD Smart TV AndroidTelevizor LED 189.3 cm Sony 75ZH8 8K Ultra HD Smart TV AndroidTelevizor LED 189.3 cm Sony 75ZH8 8K Ultra HD Smart TV AndroidTelevizor LED 189.3 cm Sony 75ZH8 8K Ultra HD Smart TV AndroidTelevizor LED 189.3 cm Sony 75ZH8 8K Ultra HD Smart TV Android

Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Televizor LED 189.3 cm Sony 75ZH8 8K Ultra HD Smart TV Android KD75ZH8BAEP

36884 Lei cu TVA
Cod produs:
KD75ZH8BAEP
Vandut de:
Garantie:
24 luni persoane fizice
12 luni persoane juridice
Disponibilitate:
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Descriere Sony 75ZH8 8K Ultra HD

Televizor Sony 75ZH8, 189.3 cm, Smart Android, 8K Ultra HD, LED

 

Ecran mare. Detalii 8K. Imagini superbe.

Puternicul procesor subliniază profunzimea si detaliile intense ale acestui televizor 8K, indiferent de continutul vizionat. Veti vedea un negru mai profund si lumini mai strălucitoare pe un televizor cu ecran Full Array LED si estompare locală.

Rezolutie extraordinară, indiferent ce vizionati

Orice tip de continut poate fi convertit la rezolutia realistă 8K gratie functiilor unice oferite de Sony. Procesorul X1™ Ultimate, de două ori mai rapid decât modelul X1™ Extreme, analizează si prelucrează precis datele pentru a îmbogăti imaginile 8K, oferind o rezolutie de patru ori mai bună decât 4K, pentru scene bogate în profunzime, textură si detalii. Chiar si imaginile 4K si 2K sunt convertite aproape de rezolutia 8K prin tehnologia 8K X-Reality™ PRO, folosind o bază de date 4K unică. Rezolutia fiecărui subiect este apoi optimizată prin caracteristica Rezolutie superioară bazată pe obiecte, pentru a reproduce texturi realiste. 

Contrast veritabil, controlat cu precizie

Generarea luminozitătii pe un panou 8K poate fi dificilă ca urmare a ratei de transmisie reduse. Acest televizor 8K echilibrează cu exactitate generarea luminozitătii pe întregul ecran pentru a vă asigura că scenele sunt dominate de un contrast uluitor. La televizoarele Full Array LED, zonele cu LED-uri sunt aprinse independent, oferind un contrast mai realist si amplificând zonele luminoase si pe cele întunecate. Contrastul este îmbunătătit si mai mult prin tehnologia 8K X-Tended Dynamic Range™ PRO

, care ajustează luminozitatea pentru a oferi mai multă intensitate zonelor puternic iluminate si umbrelor.

Culorile şi contrastul devin mai reale

Object-based HDR remaster

Cu Remasterizare HDR în functie de obiect, culoarea obiectelor este analizată si contrastul este reglat, spre deosebire de alte TV-uri, la care contrastul este reglat doar de-a lungul unei curbe de contrast de la negru la alb. Gratie remasterizării individuale, acest TV poate reproduce o profunzime si texturi mai ample.

Reproduce o gamă de culori mai largă si mai precisă

Prin extinderea spectrului cromatic, ecranul TRILUMINOS, dublat de procesoarele noastre X1, reproduce mai multe culori decât un televizor conventional. Acesta analizează si prelucrează datele din fiecare imagine pentru a oferi culorilor naturalete si precizie, astfel încât imaginile să fie mai apropiate ca niciodată de cele din viata reală.

Culori frumoase din toate unghiurile

Privitul la televizor din părtile laterale oferă acum aceleasi satisfactii precum vizionarea din zona centrală. Un design al sistemului optic original de la Sony pentru a controla iluminarea din spate, panoul X-Wide Angle asigură fidelitatea culorilor indiferent din ce parte vizionati continutul.

Scene rapide mai luminoase si mai clare

Pe unele ecrane, sporturile si scenele cu derulare rapidă pot părea neclare. Cea mai recentă tehnologie a noastră, X-Motion Clarity™, mentine totul egal, luminos si clar. Fiecare moment este controlat individual, durata sa este optimizată, iar luminozitatea este amplificată când este cazul, ca să nu pierdeti nimic.

Armonie între sunet si imagine - rama este difuzorul 

Auziti sunetul din locul potrivit în fiecare scenă, gratie integrării boxelor în ramă. Prin plasarea boxelor mai aproape de centrul ecranului, se creează armonia perfectă între sunet si imagine.

Auziti sunetul din locul potrivit în fiecare scenă

Adesea, la televizoarele conventionale, sunetul emis dintr-un difuzor situat sub ecran nu este sincronizat cu imaginea. Tehnologia noastră Acoustic Multi-Audio™ include un tweeter cu cadru vibrator, o boxă care permite sunetului să urmeze actiunea pentru a oferi o experientă cu adevărat captivantă. Amplificatoarele independente sunt controlate separat pentru a pozitiona cu precizie sunetul acestei boxe, crescând presiunea si stabilitatea sunetului pentru si mai mult realism.

Elementul central al unui sunet uluitor

Folositi dispozitivul BRAVIA ca boxă centrală si ascultati dialogurile, vocile si instrumentele cu o claritate exceptională. Pur si simplu conectati sistemul home theater pentru a dezlăntui o experientă captivantă, ca în sala de cinema.

Sunetul vă înconjoară cu Dolby Atmos® 

Sunetul vă înconjoară ca si cum ati fi pe scenă. Cu Dolby Atmos, sunetul este emis de sus si din lateral, deci puteti auzi obiectele care se miscă deasupra capului cu mai mult realism, pentru o experientă cu adevărat multidimensională.

Sunet multidimensional cu S-Force Front Surround

Auziti sunetul exact asa cum doriti printr-o boxă surround multidimensională. Prin convertirea intrărilor, S-Force Front Surround reproduce un sistem de boxe surround multidimensionale, pentru a genera toate emotiile unui sunet captivant.

Auziti vocile clar

Cu functia Zoom vocal, puteti auzi clar vocile oamenilor fără a fi nevoie să cresteti volumul, ideal pentru buletine de stiri si documentare.

Imagini si sunet supreme, indiferent de mediu

Asezati-vă comod si bucurati-vă de cea mai bună experientă posibilă de vizionare. Tehnologia unică Sony de optimizare în functie de mediu ajustează automat imaginea si sunetul după analizarea mediului dvs.

Luminozitate rafinată în functie de cameră

La televizoarele conventionale, luminozitatea rămâne aceeasi indiferent de lumina din cameră, rezultând imagini prea întunecate sau prea luminoase. Acest televizor 8K încorporează un senzor de lumină care optimizează luminozitatea imaginii în functie de conditiile camerei, sporind luminozitatea în camerele luminoase si reducând-o în cele întunecate, astfel încât să aveti o experientă de vizionare perfectă.

Sunet adaptat la mediul dvs.

Experienta de sunet se poate schimba în functie de mediul camerei. Draperiile, de exemplu, absorb sunetul, iar obiectele din fata televizorului pot perturba trecerea sunetului, ceea ce compromite calitatea a ceea ce auziti. Acest televizor detectează obiectele si reproduce sunet îmbunătătit si optimizat pentru camera dvs.

Ecran mare, creat pentru a vă captiva 

Cu un design minimalist de tip monobloc si o ramă subtire, acest televizor LED 8K aduce în casa dvs. experienta unui ecran mare cu rezolutie 8K. Cufundati-vă complet în divertisment, fără nicio distragere.

Ramă subtire din aluminiu

Vă mentine atentia la imagine, nu la aparatul TV. 

Suport discret, două pozitii

Suportul nostru silentios stă discret pe raft si nu compromite experienta de vizionare. Cu pozitie lată si îngustă, îl puteti folosi pe rafturi mari sau mici.

Aglomeratie minimă de cabluri

Suporturile de cablu ascund firele, pentru un aspect ordonat si plăcut al televizorului, atât din fată, cât si din lateral si din spate.

Acces simplu, o viată mai usoară

Cu acces facil la întregul dvs. continut preferat, la servicii si la dispozitive, televizoarele noastre inteligente Android fac viata mai simplă.

Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiti orice continut de divertisment, pe cât de repede puteti vorbi. Având o functie de comandă vocală avansată, televizorul inteligent Android vă permite să vă bucurati instantaneu de filme si emisiuni TV din aplicatii sau transmisii.

Peste 5000 de aplicatii, mai multe decât pe orice alt televizor inteligent

Televizorul inteligent Android de la Sony are un număr neegalat de aplicatii. Alegeti-le pe cele care vă fac viata mai amuzantă si plină de divertisment.

Gata cu asteptarea

Aplicatiile pornesc rapid si nu mai aveti de asteptat când comutati între aplicatii. Aplicatia Netflix porneste de 3 ori mai repede decât înainte.

TV-urile Android sunt recomandate de Netflix

Netflix simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. TV-urile Netflix Recommended TV vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Bucurati-vă de Netflix Calibrated Mode

Acest mod a fost conceput pentru ca utilizatorii să se poată bucura de filmele originale Netflix si pentru a reproduce aceeasi calitatea imaginii pe un televizor. Netflix Calibrated Mode păstreză viziunea si intentia creatorului.

Intraţi în acţiune apăsând pe un singur buton

Deoarece televizoarele Sony au un buton Netflix dedicat, puteţi începe redarea în timp real doar printr-un singur clic.

Functionează cu Apple AirPlay/Apple HomeKitCu Apple AirPlay, puteti transmite video si audio la televizor chiar de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionati filme si emisiuni din aplicatia Apple TV, aplicatiile preferate sau chiar Safari. Partajează-ti fotografiile cu toti cei din cameră.

Un design superb

Telecomanda premium din aluminiu mat cu finisaj cu linii fine se simte bine în mână si se armonizează cu camera de zi. Controlati televizorul, chiar dacă sunt interpuse obiecte, cu conexiunea Bluetooth si folositi diverse butoane cu o apăsare pentru a gestiona usor functii cheie.

 

Vizibilitate în întuneric, gratie telecomenzii iluminate 

Pur si simplu ridicati telecomanda cu iluminare din spate integrată pentru a schimba canalele si volumul când priviti la televizor pe întuneric.

Control facil cu o telecomandă inteligentă

Conectati set top box-urile si alte dispozitive prin HDMI la TV si controlati-le cu o telecomandă inteligentă. Utilizarea este mai usoară datorită designului subtire si echilibrat, cu microfon pentru control vocal si dispunerea optimă a butoanelor.

Continut la nivelul viziunii creatorului 

Când imaginile sunt comprimate digital, calitatea este compromisă si experienta de vizionare nu se ridică la nivelul viziunii regizorului. Functiile unice vă permit să vă bucurati de divertisment la calitate de studio, acasă, la înăltimea asteptărilor regizorului.

Fiori ca într-o sală de cinema

Bucurati-vă de fiorul din cinema la dvs. acasă. Caracteristica Dolby Vision™ aduce scenele la viată pentru o experientă de vizionare autentică, în timp ce caracteristica Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround pătrunzător.

Păstrăm pasiunea creatorilor

Pentru a păstra variatiile de culoare din productie, acest televizor este compatibil cu software-ul de calibrare automată Calman. Acest lucru oferă un nivel de calibrare fără precedent si capacitate de reglare fină, imposibilă prin setările conventionale. Oferă o reproducere a culorilor fidelă semnalului TV original si poate să se adapteze la cele mai fine schimbări de culoare. Acest televizor este compatibil cu tehnologia Calman, permitând clientilor să beneficieze de software-ul folosit de creatorii de continut vizual în post-productie si de controlul calitătii, demonstrând în continuare angajamentul nostru de a vă oferi imagini cu o precizie de calibrare de calitate profesională.

Caracteristici Sony 75ZH8 8K Ultra HD

Imagine/Sunet
Caracteristici imagine:
8K X-Reality PRO
Auto Mode
Direct Full Array LED
Display TRILUMINOS
Dolby Vision
Dual database processing
Dynamic Contrast Enhancer
Face Area Detection
HDR 10
HLG
Live Colour™ Technology
Moduri imagine: Vivid,Standard,Cinema,Game,Graphics,Photo,Custom,Dolby Vision Bright,Dolby Vision Dark,Netflix calibrated
Object-based HDR remaster
Object-based Super Resolution
Picture Processor X1 Ultimate
Precision Color Mapping
Super bit mapping™ HDR
X-Motion Clarity
3D:
Nu
Caracteristici sunet:
Acoustic Auto Calibration
Acoustic Multi-Audio
Advanced Auto Volume
Alternate Audio
Auto Mute
Auto Surround
Clear Phase
DTS Digital Surround
Dolby Atmos
Dolby Audio(Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby AC-4)
HDMI Audio Return Channel (eARC)
S-Force Front Surround
S-Master Digital Amplifier
Sound Positioning Tweeter
Voice Zoom
X-Balanced Speaker
Boxe integrate:
2.2 Putere difuzoare integrate 60 W
Display
Diagonala ecran (cm):
75 inch (190cm)
Tip display:
LED
Rezolutie:
Ultra HD (4K)
Rezolutie ecran (pixeli):
7680 x 4320
Curbat:
Nu
Conectivitate
Conectori:
1 x Composite In
1 x Jack 3.5 mm
1 x S/PDIF
3 x USB
4 x HDMI
Bluetooth 4.2
Wi-Fi 802.11 ac
Caracteristici Generale
Smart TV:
Da
Caracteristici speciale:
Android
Asistent vocal inteligent
Capacitate stocare 16 GB
Comenzi vocale
Inregistrare USB
Screen Mirroring
Putere consumata (W):
361 W
Accesorii incluse:
Baterii Cablu alimentare Telecomanda Manual utilizare
Dimensiuni (W x D x H mm):
cu stand 1696 x 986 x 356 mm
fara stand 1680 x 977 x 84 mm
Greutate (Kg):
cu stand 49.9 Kg
fara stand 47.9 Kg
VESA:
400 x 400
Tuner/Receptie/Transmisie
Tuner:
DVB-C DVB-S2 DVB-T2
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Televizor LED 189.3 cm Sony 75ZH8 8K Ultra HD Smart TV Android KD75ZH8BAEP a fost adaugat pe site in data de 2020-07-13 12:22:58. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta conteaza!

Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.