Categorii produse
  • pret preturi Televizor OLED 164cm LG B1 OLED65B13LA Ultra HD 4K Smart TV
  • Televizor OLED 164cm LG B1 OLED65B13LA Ultra HD 4K Smart TV
  • Televizor OLED 164cm LG B1 OLED65B13LA Ultra HD 4K Smart TV
  • Televizor OLED 164cm LG B1 OLED65B13LA Ultra HD 4K Smart TV
  • Televizor OLED 164cm LG B1 OLED65B13LA Ultra HD 4K Smart TV
  • Televizor OLED 164cm LG B1 OLED65B13LA Ultra HD 4K Smart TV
  • Televizor OLED 164cm LG B1 OLED65B13LA Ultra HD 4K Smart TV

Televizor OLED 164cm LG B1 OLED65B13LA Ultra HD 4K Smart TV oled65b13la

8169 Lei cu TVA
Disponibilitate:
Cod produs: oled65b13la
Garantie: 24 luni
Vandut de: CEL.RO
4,6
5.844 recenzii Google

Descriere LG B1 OLED65B13LA Ultra HD

DĂ VIAȚĂ LUMII TALE cu PIXELI AUTO-LUMINAȚI

Televizorul OLED LG este o adevărată bijuterie. Pixelii auto-luminati au evoluat pentru a permite o calitate si mai spectaculoasă a imaginii si o întreagă gamă de posibilităti de design, iar cele mai recente tehnologii si inovatii ajută la obtinerea unor imagini de o calitate uimitoare. Tot ceea ce îti place la un televizor, îmbunătătit la maxim.

De ce OLED este unic?

Răspunsul este unul singur: pixelii auto-luminati. O tehnologie de afisare cu iluminare automată vă oferă o experientă de vizionare mai bună. Spre deosebire de televizoarele LED pentru care tehnologia de iluminare din spate reprezintă o limitare, televizoarele LG OLED pot oferi un realism extrem si modele unice.

PIXELII AUTO-LUMINAȚI.
100 de milioane de motive să iubesti televizorul OLED.

Când vine vorba de calitatea imaginii, televizorul OLED câstigă detasat în fata celui LED. Acest lucru se datorează faptului că OLED are milioane de pixeli auto-iluminati, capabili să creeze un negru perfect si precis. Rezultatul este o experientă de vizionare nemaiîntâlnită.

Contrast infinit

Televizorul OLED îl surclasează pe cel LED

Pe scurt, OLED are milioane de pixeli auto-iluminati care se pot activa si dezactiva pentru a obtine un negru perfect si un contrast infinit. Negrul este mai „negru” decât pe televizoarele mini-LED si LED. Asadar, oricâte mii de lumini de fundal ar avea, televizoarele LED vor avea performante mai scăzute decât cele OLED.

Fidelitate a culorilor 100%

OLED este o adevărată paletă de culori.

Agentia globală de testare Intertek a confirmat că ecranele LG OLED oferă o fidelitate a culorilor de 100%. Acest lucru înseamnă că toate culorile pe care le vedeti pe ecran redau cu fidelitate culorile imaginii originale. Prin urmare, tot ceea ce vizionati are aspectul intentionat de creatorul continutului.

Televizorul OLED LG.
O calitate a imagnii unică.

Dacă esti în căutarea unui televizor cu caracteristici unice, avem exact ceea ce cauti. Televizorul LG OLED este o operă de artă, un cinematograf cu ecran mare, o poartă către universul jocurilor si un loc în primele rânduri la cele mai mari evenimente sportive. Este tot ceea ce îti doresti de la un televizor.

O imagine din serialul WandaVision de la Marvel cu logoul Disney+ în partea stângă jos, un logo Marvel în partea dreaptă jos si textul „Imagine clară” în stânga sus.O scenă din jocul Assassin's Creed Valhalla cu logoul Assassin's Creed Valhalla în partea dreaptă jos si textul „Timp de răspuns rapid” în partea stângă sus.O imagine a unui jucător care încearcă să lovească o minge de baseball în timpul jocului cu textul „Miscare fluidă” în stânga sus.Imaginea unui ecran TV montat pe perete cu textul „Design subtire” în stânga sus.

Design OLED.
Inovatie de proportii incredibile.

Televizoarele LG OLED redefinesc aspectul unui televizor. Designul lor incredibil de subtire este atât de frumos încât îti va tăia răsuflarea, nu numai că îti va completa interiorul casei, ci îl va îmbunătăti.

Un televizor pe care se afisează un copac care emite lumină rosie într-o casă albă

Suport ca pentru o pictură

Creat pentru a iesi în evidentă.

Operele de artă pitoresti nu mai sunt menite doar pentru a fi afisate pe pereti. Suportul ca pentru o galerie de artă îti oferă libertatea de a amplasa televizorul în aer liber si de a-ti transforma casa într-o galerie.

Trei televizoare cu aspect de galerie de artă pe un suport, arătând ca niste opere de artă

Cinema OLED
Câstigătorul premiului pentru cea mai bună imagine este...

Televizorul LG OLED oferă o performantă superioară la fiecare vizionare datorită imaginii sale incredibil de clare. Alături de negrul perfect si de fidelitatea culorilor 100%, filmele se vor viziona asa cum sunt menite.

Divertisment

Locul unde se întâlnesc toate aplicatiile tale preferate.

Netflix si Alege din cele mai recente filme, spectacole TV, documentare si emisiuni sportive în direct, pe care le poti găsi într-un singur loc.

Logoul canale LG, logoul Netflix, sunt aranjate orizontal pe fundalul negru.

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

O experientă inovatoare oferită de un televizor.

Dolby Vision IQ reglează în mod inteligent setările de imagine în functie de genul de continut si mediul înconjurător, în timp ce Dolby Atmos oferă un sunet surround multidimensional, o combinatie puternică care oferă rezultate cinematografice uluitoare.

O imagine cu o femeie care poartă ochelari de soare este împărtită în două pentru a putea fi comparată. Pe imagine, există textul SDR în partea stângă jos si logoul Dolby Vision IQ în partea din dreapta jos.

FILMMAKER MODE™

Perspectiva regizorului adusă la viată.

FILMMAKER MODE™ dezactivează încetinirea miscării, păstrând în acelasi timp raporturile de aspect originale, culorile si intervalele cadrelor. Această optiune redă cu exactitate viziunea originală a regizorului, astfel încât să te bucuri de experienta filmului asa cum a fost ea gândită.

Christopher Nolan în timpul unui interviu într-o sală de teatru

HDR 10 Pro

Divertismentul la cote maxime.

Tehnologia proprie a gamei dinamice de la LG, HDR 10 Pro, reglează luminozitatea pentru a îmbunătăti culoarea, pentru a afisa chiar si cele mai mici detalii si a oferi o claritate realistă fiecărei imagini; intensifică, de asemenea, continutul HDR obisnuit. Acum, toate filmele si serialele tale preferate vor fi mai vii si mai vibrante de la început până la sfârsit.

Tehnologia de procesare a televizorului LG în centru, între imaginea de intrare în stânga si iesirea plină de culoare în dreapta

Gaming OLED
Jocul acesta are un singur câstigător.

Televizorul LG OLED trece la nivelul următor, prin răspunsul său rapid, cele mai recente functii pentru jocuri si un afisaj de 120Hz pentru o experientă de joc mai bună. Televizorul perfect pentru configurarea jocurilor.

Parteneriate cu lideri din industria jocurilor

O combinatie imbatabilă.

LG continuă să lucreze cu companii de top din industria jocurilor video pentru a-ti asigura cea mai bună experientă de joc posibilă. Am încheiat un parteneriat cu NVIDIA si AMD pentru ca LG OLED să fie singurul televizor certificat G-SYNC si AMD FreeSync™ Premium. De asemenea, colaborăm cu AMD FreeSync. În plus, ne-am alăturat companiei Xbox pentru ca jocurile de ultimă generatie să îsi atingă întregul potential, devenind partenerul oficial al consolei Xbox Seria X. Toate acestea împreună cu calitatea uimitoare a imaginii si timpii de răspuns ultra-rapizi ai OLED îti garantează că te vei bucura de fiecare dată la maximum de experienta jocurilor.

Logoul NVIDIA G-SYNC, logoul AMD FreeSync si logoul XBOX SEREIS X sunt afisate orizontal pe fundalul negru.

Cele mai noi functii pentru jocuri

Experientă de gaming la cel mai înalt nivel.

Televizoarele LG OLED au un timp de răspuns de 1 ms, în timp ce suportul pentru VRR, ALLM si EARC îndeplineste cele mai recente functii HDMI 2.1. Aceste functii oferă un continut fluid la o rezolutie mai mare si imagini grafice mai line si sincronizate, oferindu-ti o experientă de joc mai reală si îmbunătătindu-ti sansele de a câstiga.

Prim-plan cu un jucător ce joacă un joc de curse pe un ecran TV Pe imagine, există logul HDMI în partea stângă jos si logoul Timp de răspuns de 1 ms în partea din dreapta jos.

Game Optimizer

Niveluri de control ca niciodată până acum.

Game Optimizer contine toate setările pentru jocuri într-un singur loc. Reglează automat imaginea pentru a optimiza grafica indiferent de tipul de joc pe care îl joci. De asemenea, poti comuta atât tehnologiile NVIDIA G-SYNC, cât si tehnologiile AMD FreeSync, astfel încât toate jocurile tale să fie mai clare si mai fluide, cu mai putine întârzieri, întreruperi si efecte de tearning.

Un ecran TV care afisează o fotografiere o navă spatială care atacă un oras si functia Game Optimizer de la LG OLED de pe partea stângă, care reglează setarea jocului.

Sport pe OLED.
Televizorul are propria sa ligă.

Televizorul LG OLED afisează fiecare meci la cel mai înalt nivel de realism. Actiunea sportivă rapidă cu miscare lină transformă experienta de a fi spectator în cea mai spectaculoasă experientă pe care ai avut-o vreodată. Acum ai un loc în primul rând la toate evenimente sportive de top.

OLED Motion Pro

O miscare cum nu ai mai văzut vreodată.

Tehnologia avansată de prelucrare a miscării reduce neclaritatea miscării pentru a oferi o actiune mai lină si o vizionare mai clară. Nu pierde detaliile rapide si subtile din fiecare meci, chiar si în timpul sporturilor de viteză.

Alertă pentru sporturi

Nu rata niciodată meciul echipei tale

Alerta pentru sporturi te informează înainte, în timpul si după finalul meciurilor. Nu va trebui să-ti faci niciodată griji că ai putea rata meciurile importante ale echipelor preferate, chiar si când vizionezi un alt continut.

Imaginea unui bărbat si a unei femei ciocnind pahare, afisată pe un ecran TV în timp ce se primesc notificări ale alertelor sportive

Compatibil cu sisteme surround Bluetooth

Meciurile importante au nevoie de un sunet pe măsură.

Conectează cu usurintă difuzoarele Bluetooth pentru o experientă sonoră surround wireless. Sunetele actiunilor sunt acum mai vii si mai realiste, aducând atmosfera meciului în casa ta.


O familie asezată pe o canapea uitându-se la fotbal la TV

Procesor α7 AI 4K de generatia a 4-a:

Tehnologie de vârf care îti taie respiratia.

Fiecare televizor LG OLED B1 are la bază un procesor a7 AI Gen4 de generatia a 4-a, un procesor inovator care utilizează algoritmi de învătare detaliată pentru a analiza si optimiza continutul. Fiecare reglare a imaginii si a sunetului este automată, astfel încât tot ceea ce vizionezi este spectaculos.

AI Picture

Asa arată o imagine profesionistă.

Utilizând o bază de date vaste, de peste un milion de informatii vizuale obtinute prin măsurare, algoritmul de învătare detaliată recunoaste calitatea imaginii. Iar noua functie de detectare a scenelor poate acum să analizeze tipul de scenă afisat si să îmbunătătească imaginea în consecintă.

Asa arată o imagine profesionistă.

AI Sound

Sunetul dus la alt nivel.

Datorită faptului că învată din 17 milioane de informatii obtinute prin măsurare, procesorul identifică voci, efecte si frecvente astfel încât este capabil să optimizeze sunetul conform genului audio pentru o experientă mai imersivă. Iar noua caracteristică de reglare automată a volumului mentine nivelurile de voce constante pentru diferitele tipuri de continut.

Sunetul dus la alt nivel.

LG OLED.
Imaginea de ansamblu contează.

Televizoarele LG OLED sunt mai sigure decât televizoarele LED pentru tine si pentru mediu. Datorită pixelilor auto-iluminati ai televizoarelor noastre, confortul vizual este îmbunătătit pentru perioade de vizionare îndelungate. Ecranele LG OLED au fost, de asemenea, recunoscute ca fiind ecologice, cu risc redus de emisii periculoase.

Afisaj pentru confort vizual

Televizorul care nu-ti afectează ochii.

Televizoarele LG OLED au fost certificate ca ecrane flicker-free, cu lumină albastră scăzută, care nu reprezintă niciun pericol fotobiologic pentru ochii tăi. Spre deosebire de televizoarele LED, care pâlpâie si emit o cantitate mare de lumină albastră. Asa că asează-te confortabil, relaxează-te si bucură-te de imaginile unice.

Acesta este cardul care descrie „Afisajul cu caracteristici de confort vizual”.Aceasta este o scenă a unui băiat care se uită la televizor într-o pozitie care poate afecta ochii.Au fost plasate patru logouri pentru certificarea „Afisaj cu caracteristici de confort vizual”.

OLED ecologic

Grija este în natura noastră.

Televizoarele LG OLED sunt, în mod oficial, ecologice. În comparatie cu televizoarele LED, acestea sunt mai sigure deoarece nu folosesc iluminări de fundal, sunt realizate din mai putin plastic, folosesc mai putine materiale periculoase si prezintă un risc mai mic de a produce poluanti ai aerului din interior.

Comparatia compozitiei stratului de afisare a televizorului LED cu iluminare din spate si a televizorului OLED cu auto-iluminare (redă videoclipul)

AI ThinQ

Crezi că stii ce înseamnă smart?
Vei vedea că nu.

LG ThinQ este aici pentru a îmbunătăti la maxim experienta oferită de un televizor. Alege asistentul vocal preferat si controlează televizorul prin comenzi vocale, cu un ecran de pornire complet nou, pentru confort si control sporit.
Noul ecran de pornire

Bine ai venit în locul de unde porneste totul.

Noul design al ecranului de pornire afisează sugestii de continut personalizate, îti oferă acces mai usor la preferinte si îti permite să controlezi toate dispozitivele conectate dintr-un singur loc.


Un ecran TV care afisează ecranul de pornire cu un nou design, cu continut si canale personalizate

Noua Telecomandă Magică

Asemenea unei baghete magice.

Noua telecomandă Magică are un design ergonomic care o face să fie usor de tinut, iar sistemul său selectare si navigare prin sistem permite căutarea mai rapidă. Inteligenta artificială încorporată oferă acces usor la servicii, în timp ce tastele rapide pentru furnizorii principali de continut îti oferă comenzi rapide pentru toate preferintele tale. În afară de toate acestea, vei avea acum Magic Tap, un nou sistem inteligent care conectează telefonul la televizor.

Functiile de bază ale telecomenzii Magic afisate în pictogramă

Comandă vocală

Punctul central pentru caracteristicile practice

LG ThinQ permite comenzi simple si controlarea sistemului Home IoT prin recunoastere vocală.

Acest card descrie comenzile vocale.Au fost incluse logourile LG ThinQ AI logo-ul, logo-ul Google, si Amazon Alexa.

Caracteristici LG B1 OLED65B13LA Ultra HD

Display
Diagonala ecran (cm):
164cm
Tip display:
OLED
Rezolutie:
Ultra HD (4K)
Rezolutie ecran (pixeli):
3840 x 2160
Aspect imagine:
16:9
Imagine/Sunet
Caracteristici imagine:
2K HFR
4K HFR
4K Upscaler
AV1 (Decodor video) 4K@60p, 10 biți
Active HDR
Amplificare imagine prin AI
Auto Genre Selection
Biți de afișare a culorilor / Un miliard de culori bogate
Compatibil cu FreeSync
Compatibil cu G-Sync
Controlul luminozității prin AI
Culoare perfectă
Dolby Vision IQ
FILMMAKER MODE ™
HDR Dynamic Tone Mapping
HDR10 Pro
HEVC 4K@120p, 10 biți
Imagine prin AI - Amplificarea expresiilor faciale
Instant Game Response
Modul HGIG
NanoCell
Negru perfect
OLED Motion Pro
VP9 (Decodor video) 4K@60p, 10 biți
Îmbunătățirea calității imaginii
Caracteristici sunet:
Ajustare acustică prin intermediul AI
Canal 2,2 ch
Codec audio AC4, AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X
Compatibil cu sisteme surround Bluetooth
DOLBY ATMOS
Difuzor 40W
Direcție Down Firing
LG Sound Sync
Mod Control Soundbar
Mod Partajare Sunet Televizor
Partajare sunet
Sunet prin AI
Voce clară
Teletext:
Da
Tuner/Receptie/Transmisie
Tuner:
Cablu DVB-C
DVB-S2/S
DVB-T2/T
EPG (8 zile)
Recepție TV analogică
Recepție TV digitală
Subtitrare [DVB]
Conectivitate
Intrari HDMI:
4
HDMI 2.1 / HDMI 2.0
Bluetooth:
V5.0
Intrare USB:
3
Intrari component:
Da
Iesire audio digitala (optica):
Da
Minijack casti:
Da
Intrare LAN:
Da
Wifi 802.11ac
Intrare RF:
2
Slot CI:
CI+
Caracteristici Generale
Smart TV:
Da
Functii Smart TV:
360° VR Play
AI Home
AI UX
Acces rapid
Airplay2
Alertă pentru sporturi
Amazon Alexa
Amazon Echo Connection
Aplicație ThinQ
Apple HomeKit
BUTON ROTATIV
Blocare acces site-uri
Bluetooth Low Energy activat
Browser fișiere rețea
Browser web
Cine.Unde.Ce?
Comandă universală
Compatibil cu difuzor smart
Conectivitate mobilă
Conexiune Google Home
Descoperire muzică
Ghidare audio (text-voce)
Google Assistant
Home Dashboard
Intelligent Edit
Intelligent Voice Recognition
LG Channels
LG Store
LG Voice Search
Live Plus
Mod Hotel
Next Pick (canal AI)
Partajare ecran
Player de muzică -> Player multimedia
Pornire cu telefonul mobil
Recomandări AI
Related Content Search
Telecomandă Magică
ThinQ
Voce-text
Wi-Fi TV On
Caracteristici speciale:
DVR analogic
Limbă OSD 37 limbi
Mod economisire energie
Patru unități centrale de procesare
Procesor α7 4K de generația a 4-a
Senzor Illuminance Green
Simplink (HDMI CEC)
Standard energetic
Time Machine (DVR)
Time Shift
eARC
webOS Smart TV
Înregistrare digitală
Alimentare:
AC 100~240V 50-60Hz
Accesorii incluse:
Baterii AA x 2EA
Cablu port infraroșu
Telecomandă MR21
Dimensiuni (W x D x H mm):
1449 x 246 x 869 (televizor+suport)
1449 x 46.9 x 830 (televizor)
Greutate (Kg):
25
Culoare rama:
Negru
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Televizor OLED 164cm LG B1 OLED65B13LA Ultra HD 4K Smart TV oled65b13la a fost adaugat pe site in data de 2021-04-27 10:00:54. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta despre LG B1 OLED65B13LA Ultra HD conteaza!

Adauga un comentariu
Fii primul care lasa un feedback
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Pret
8169 lei
Istoricul de navigare
Profita de super reduceri!
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.