Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Fibro Essential Swanson 90cps med41

nu mai face parte din oferta CEL.ro
Cod produs:
med41
Comercializat de:
Produsul nu mai poate fi comandat!

Descriere Fibro Essential Swanson 90cps

Fibro Esentiale Neuro Optimizator, Fibromialgie, Incontinentă urinară, Paralizie, Polineuropatie, Scleroză Multiplă, AVC, Alzheimer, Parkinson, SLA 90 Caps

Formula exclusivă Fibro Essentials contribuie la mentinerea sănătătii functiei neuromusculare fiind de un real folos in terapia fibromialgiei, afectiunilor neurologice, neuropatiilor si incontinentei.

Un redutabil Optimizator Neuro Muscular.

Prezentare: flacon cu 90 capsule.

Producător: Swanson Health Products, SUA

Neuro Optimizatorul Fibro Essentials este caracterizat ca fiind un supliment alimentar natural destinat stimulării metabolismului cerebral, refacerea si insănătosirea sistemului neuromuscular dar şi al funcţiei cognitive, fiind totodată şi un puternic antioxidant. Rolul acestuia este de a menţine excitabilitatea membranei celulare şi echilibrul osmotic (concentraţia de ioni din celule), creşterea cantităţii de glucoză metabolizată in creier, producţia de energie, conţinutul de fosfolipide, stimulează producţia de acetilcolină şi alti neurotransmiţători.

Acest supliment naturist este utilizat cu succes in oboseala psihică, in combaterea deficitului de memorie, in tulburările de concentrare mentală şi neuropatie diabetică, in fibromialgie şi incontinentă, in depresii, afectiuni ale coloanei vertebrale, spondiloză cervicală, sechele AVC şi afecţiuni neurodegenerative (maladia Alzheimer, boala Parkinson, SLA).

Indicatii pentru Neuro Optimizatorul Fibro Essentials:

Afectiuni ale sistemului nervos: polineuropatii, spondiloză cervicală, fibromialgie primară şi secundară, neuropatie periferica, scleroză medulară, scleroză multiplă, incontinentă urinară si/sau anală, sechele AVC, boala Alzheimer, boala Parkinson, sindromul Raynaud, ajută la oprirea cresterii petelor in Vitiligo, Sclerodermie, spondiloza cervicala, Vertij, Lupus Eritematos Sistemic LES, Boala Charcot-Marie-Tooth, Distonie Neurovegetativă, afectiuni ale coloanei vertebrale, nevralgii, migrene, nevrită, paralizie facială, tulburări de coordonare motorie, convulsii (prevenire), necroză cerebrală, tulburări ale reflexelor, poliartrită reumatoidă, gastrită de reflux, polineuropatie toxică etanolică, hemiplegie, ataxie, nevralgie oftalmică, parestezii, astenie musculară, miastenie, durere de cap, degete reci, amorteală, trombangeită obliteranta, insuficientă circulatorie vertebro-bazilara.

Pentru Neuropatia Diabetică se administrează concomitent cu produsul Diavit

În afectiunile sistemului nervos, cum este Alzheimer, s-au obtinut rezultate foarte bune si rapide la administrarea in combinatie cu Niacin 100mg sau 500 mg si Huperzine A de 50 sau 200 mcg. Click Aici!!!

Schema de Tratament pentru Scleroză Multiplă (in plăci) si Parkinson

Vitamina D3 de 5.000 UI cate 2 capsule in timpul micului dejun

K2 MenaQ7 Menaquinona cate 1 capsulă pe zi dimineata cu capsulele de Vitamina D3

Fibro Esential cate 1 capsulă pe zi dimineata cu 20-30 minute inainte de micul dejun (poate apărea senzata de incălzire la nivelul pielii.

Tratamentul determină ameliorări incă din primele zile de utilizare, doar in situatii foarte grave sau vechi acestea apar uneori după 3 6 săptămani.

Aduce in parametrii normali rezultatele analizelor medicale, dupa utilizarea intre 9 si 15 luni (uneori si după 3 6 luni). În cazul in care se foloseste acest set incă din perioada de debut sau compensată, se recomandă efectuarea de analize medicale specifice, la intervale de 3 6 luni, si atunci cand la două investigatii consecutive parametrii sunt in limite normale, atunci organismul este echilibrat stabil.

În formele grave si depăsite terapeutic temporizează evolutia si diminuează manifestările in primele 2-3 luni după care incepe procesul de vindecare.

Scleroza multiplă (in plăci) este o afectiune neurologică cronică a creierului, măduvei spinării si a nervilor optici, si se caracterizează prin distrugerea mielinei.

Atunci cand teaca de mielină este distrusă, fluxul normal al impulsurilor nervoase de la nivelul sistemului nervos vegetativ este intrerupt.

Scleroza multiplă poate evolua diferit de la caz la caz:

- Recădere-remisie cand simptomele apar si dispar pe parcursul mai multor ani.

- Secundar progresivă cand după o perioadă de recădere-remisie boala progresează in mod constant.

- Primar progresivă cand boala are o evolutie progresivă constantă de la debut.

- Recădere progresivă cand desi simptomele apar si dispar, deteriorarea nervoasă este continuă.

Simptomele sclerozei multiple sunt la inceput : slăbiciune musculară (lipsa de coordonare, neindemanare, tararea picioarelor), tulburări de vedere, furnicături, amorteli pe toată suprafata corpului, ameteli, incontinentă urinară. Pe măsură ce boala avansează apar miscările rigide sau tremur, dificultate la mers, tulburări digestive, probleme emotionale, pierdere de memorie sau de concentrare.

Afectiuni musculare: mialgie, torticollis, astenie musculară, entorse, displazii.

Afectiuni osteo-articulare: artrită, artroză, carii osoase, necroză osoasă, decalcifiere osoasă, fracturi, lumbago, reumatism articular.

Neuro Optimizatorul Fibro Essentials contribuie la :

-reducerea oboselii si extenuării,

-imbunătătirea performantei mentale eliminand "ceata" din creier

-functionarea normală a sistemului nervos,

-stimularea memoriei, sănătatea neuronală şi plasticitatea sinaptică prin cresterea circulatiei la nivelul capilarelor cerebrale,

-functionarea normală a sistemului neuromuscular, elimină simptomele fibromialgiei,

-protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ,

-metabolismul energetic normal,

-mentinerea sănătătii psihice,

-functionarea normală a inimii,

-mentinerea sănătătii membranelor mucoase,

-mentinerea nivelului normal al globulelor rosii,

-mentinerea sănătătii pielii, cresterea circulatiei la nivelul capilarelor (apare senzatia de incălzire),

-mentinerea vederii normale,

-metabolismul normal al fierului.

Vitamina B1 (tiamina) este necesară pentru transmiterea impulsurilor nervoase si ajută la metabolismul energetic normal. Este cunoscută ca fiind „vitamina bunei dispozitii”, are efecte tonice si este utilă pentru cei care suferă de rău de miscare (kinetosis); contribuie la functionarea normală a sistemului nervos si la mentinerea sănătătii psihice.

Vitamina B2 (riboflavina) ajută la transformarea carbohidratilor, grăsimilor si proteinelor in energie si intervine in mentinerea vederii normale

Vitamina B3 (niacina) are efect direct in procesul de sintetizare a grăsimilor si colesterolului. Ajută la scăderea nivelului de colesterol si, conform unor studii recente, joacă un rol relevant in protectia impotriva bolilor Alzheimer, Schizofreniei si a declinului congnitiv care poate să apară odată cu inaintarea in varstă. La unele persoane apare senzatia de incălzire a pielii, senzatie care dispare in general in 30-60 minute.

Vitamina B12 (ciancobalmina) contribuie la formarea normală a globulelor rosii, la sinteza normală a cisteinei, a fierului, la metabolismul energetic normal, are rol in protectia celulelor hepatice si in functionarea corectă a tractului gastrointestinal

Vitamina B5 (acidul pantoneic) are rol in transformarea grăsimilor, proteinelor si a carbohidratilor in energie. Vitamina B5 este necesară atat pentru producerea hormonilor de stres, cat si a acetilcolinei, neurotransmitătorul stimulator al memoriei. Toate nootropicele ar trebui administrate impreună cu această vitamină deoarece este necesară in sinteza acetilcolinei.

Magneziul reprezintă un macromineral esential care joacă un rol important in sinteza proteinelor, in metabolismul energetic normal si in functionarea normală a sistemelor nervos si muscular.

Organismul nu il produce singur si, in plus, stocarea Magneziului nu este posibilă decat in cantităti reduse. Gradul ridicat de prelucrare a produselor alimentare disponibile in comert ingreunează si mai mult asimilarea magneziului necesar functionării optime a organismului. Nu in ultimul rand, la prepararea hranei pot apărea pierderi suplimentare, in timp ce utilizarea in mod repetat a laxativelor si consumul regulat de alcool duc la eliminarea din organism a unei cantitătii de magneziu vitale pentru organism. Pe scurt, pretul pe care il plătim pentru deficitul de magneziu este propriul nostru metabolism energetic.

Simptomele lipsei de magneziu sunt: crampele musculare, insomnia, stările anxioase, irascibilitatea, atacurile de panică sau chiar depresia.

Acidul malic este un compus organic ce se găseşte in mod natural in fructe ca mere, struguri, ananas, fructe de pădure etc.

A fost izolat pentru prima dată din suc de mere in 1785, iar in 1787 a primit denumirea de acid malic.

De zeci de ani sa constatat că atomi de aluminium se adună in creierul uman si este suspect de fenomene binecunoscute care se vad ca făcand parte din efectele imbătranirii, cum ar fi diminuarea memoriei. Toate medicamentele care au fost incercate nu au reusit să urnească aluminiumul din creier. Acidul Malic a reusit să facă serviciu de catalizator, să provoace schimbarea aluminiumului cu oxid de magneziu care nu este nociv sănătătii.

Atomii de aluminium au ajuns in corpul uman din vasele de gătit de aluminiu, de la ustensilele casnice ca de exemplu masini de tocat de aluminium sau ciocane de bătut carnea, din industria alimentară in care se face incă si azi, uz intens de masini construite din aluminiu. Sa nu uitam nici de ambalajele care si in zilele noastre se fac tot din foi de Al.

Acidul malic este un compus important ce creşte nivelul de energie din organism şi rezistenţa la efort fizic. Acidul Malic intăreste functia mitocondriei. Mitocondria este responsabilă de transformarea nutrientilor in energie la nivel celular.

Este folosit şi ca supliment alimentar, impreună cu magneziul, pentru tratarea oboselii cronice şi a fibromilagiei.

DL-metionina este un aminoacid esenţial cu sulf care acţionează in metabolismul lipidelor şi proteinelor. Este o sursa de grupări metil, alternativa colinei. S-a demonstrat că reversibilizează deficienta nutritională de colină care mai apoi este sintetizată in acetilcolina necesară creierului (Zapsalis, 1985 #30).

DL-metionina este cea mai stabilă formă de metionină si se substituie echivalent metioninei pure (Zapsalis, 1985 #31).

Previne sau corectează grăsimile la nivelul ficatului prin eliberarea deficitului de colină in protecţia ficatului. Are efect reglator al aciditătii urinei.

Betaina este un nutrient important pentru organism ce poate fi produs intern de mitocondrii sau obţinut printr-o alimentaţie variată. Betaina este un derivat al aminoacidului glicină şi poate fi intalnită şi sub denumirile trimetilglicină, licină şi oxineurină.

A fost descoperită in secolul 19 in sucul de sfeclă de zahăr, după care a fost gasită şi in alte organisme.

Este absorbită şi utilizată uşor, iar principalele roluri sunt de protecţie celulară şi de donor de grupări metil necesare in foarte multe reacţii biochimice. Acest compus protejează celulele in cazuri de salinitate ridicată, deshidratare, temperaturi ridicate. Betaina favorizează acumularea de apă in celule, inlocuieşte sărurile anorganice şi protejează enzimele de inactivarea osmotică sau termică.

Studii recente au arătat că un consum adecvat de colină şi betaină (betaine) are efect antiinflamator, ceea ce scade considerabil riscul apariţiei cancerului şi a altor afecţiuni grave. Acest compus protejează rinichii de acţiunea unor substanţe toxice şi poate creşte performanţele fizice ale sportivilor.

Inozitolul sau ciclohexanul este un compus identificat in urmă cu mai bine de 100 de ani. Beneficiile asupra sănătăţii au fost puse in valoare abia in ultimele decenii, in urma unor cercetări ştiinţifice şi studii clinice efectuate de echipa de medici condusă de A. K. Shamsuddin, doctor in medicină, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA.

Poate fi regăsit in complexul vitaminic B (vitamina B7), este lipotropic şi alături de colină intră in compoziţia lecitinei ce are un rol important in alcătuirea şi hrănirea celulelor organismului. Lecitina este secretată de bilă, solubilizează sărurile, impiedică depunea grăsimilor şi a colesterolului in ficat, previne steatoza hepatică, impiedică arteroscleroza şi formarea calculilor biliari.

Precursor al fosfogliceridelor (fosfatidil-inozitol) facilitează comunicarea neuronilor cu sistemul nervos al organismului şi asigură transportul grăsimilor, a ionilor de potasiu şi sodiu prin membrane in tot corpul. Protejează celulele impotriva stresului oxidativ, care poate provoca mutaţii genetice.

Este de un real folos in afecţiuni neurologice, psihiatrice, cardiovasculare, dermato-venerice, digestive, metabolice, diabet (diabeticii au un nivel ridicat de inozitol in urină), modificări biochimice şi electrolitice ale sangelui. Eficient in tratarea eczemelor, constipaţiei, ajută secreţia laptelui, menţine sănătatea pielii, părului şi a ochilor.

Colina mai este numita si vitamina memoriei.Colina este una din putinele substante capabile să penetreze asa-numita "barieră sangvina a creierului" care are rolul de a proteja encefalul de variatiile bruste ale dietei zilnice. Este una din putinele vitamine care trec in lichidul cefalorahidian, fiind implicată in metabolismul chimic al creierului. Ea reuseste să pătrundă direct in celulele creierului unde produce o substantă ce stimulează memoria.

Colina este un nutrient esenţial, este solubilă in apă, recent numită membru al complexului de vitamine B. Este necesară in dezvoltarea şi menţinerea sănătăţii membranelor celulelor creierului, pentru a asigura eficienta semnalelor, integritatea si fluiditatea structural neuronală. Colina este folosită alături de acidul acetic la sintetizarea acetilcolinei in neuroni.

Creşterea aportului de colină prin consumul de suplimente alimentare imbunătăţeste performanţele mentale şi previne declinul cognitiv care apare odată cu inaintarea in varstă. Nu toate sursele de colină sunt egale in cantitate, aproximativ 50% din colina pe care o mancăm poate fi afectată de bacteriile din intestine. Multe dintre suplimentele de colină de pe piată au o biodisponibilitate scăzută si doar un mic procent sunt capabile să traverseze bariera sange creier.

FIBRO ESSENTIALS supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 90 capsule

Ingrediente/ 1 capsulă: acid malic 417 mg, agent de incărcare: făină de orez, capsula: gelatină, DL-metionină 100 mg, magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu) 42 mg,trimetilglicină (TMG) (din Beta PowerR Natural Betaine) 50 mg, agent antiaglomerant: stearat de magneziu, magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu) 42 mg, niacină 25 mg , acid pantotenic (D-pantotenat de calciu) 18 mg , vitamina B1 (clorhidrat de tiamină) 17 mg , vitamina B2(riboflavină) 17 mg, inozitol 17 mg, colina (bitartrat de colina ) 15.6 mg, vitamina B12 (ciancobalamină) 17 mcg.

Doza recomandată pentru consumul zilnic asigură 25 mg niacină / 156%/VNR*, 18 mg acid pantotenic / 300%/ VNR*, 17 mg vitamina B1 / 1545%/VNR*, 17 mg vitamina B2/1214%/VNR*, 17 mcg vitamina B12/680%/VNR* (*VNR- Valoare Nutritionaltă de Referintă cf. Regulament 1169/2011).

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicatii: A nu se administra copiilor mici, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente, femeilor insărcinate sau care alăptează. A se consulta medicul inainte de administrare in cazul persoanelor care au afectiuni ale ficatului, rinichilor, un nivel crescut al homocisteinei sau cancer.

Atentie! A nu se lăsa la indemana si vederea copiilor mici. A se păstra in ambalajul original, bine inchis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dietă variată si echilibrată si un mod de viată sănătos. A nu se depăsi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Producator: Swanson Health Products, SUAInformatiile furnizate pe aceasta pagina nu inlocuiesc sfaturile unui medic specialist.

Caracteristici Fibro Essential Swanson 90cps

Tip produs:
Sanatate zilnica
Forma/Texura:
Tablete
Pentru:
Unisex
Utilizat pentru:
Corp
Cantitate:
50 g
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. In cazul in care produsul este insotit de un bonus electronic, acesta va fi trimis pe adresa de mail in 14 zile de la finalizarea comenzii. Produsul Fibro Essential Swanson 90cps med41 a fost adaugat pe site in data de 2018-11-19 09:55:30. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata).

Parerea ta conteaza!

Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.